Sporting - Bayern

Re: Sporting - Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2009, 23:35

Mene je ova pobjeda ražalostila kaj je najgore, neznam kak bi se drugačije izrazio - mi u biti nismo niti dobili protivnika nego koda nas je neko pustil direkt u 1/4 finale. Mi u biti niti neamo pojma kolko smo jaki i to me izuzetno nervira.

Ma i ja bi štel sad Villareal, ali ljudi moji ja već čeznem za tim spektaklom da napokon odigramo neku pravu tekmu, da izbacimo ko predprošle godine Reala a ne ovakva smeća - mene je ovo danas samo na Kup Uefa podsjetilo!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 10 ožu 2009, 23:54

to sam i ja reka,nismo igrali sa pravim protivnikom,nismo izmjerili koliko mozemo....

a Frank,necu se spustat na tvoju razinu i pricat na takav nacin. Ja sam svoje miseljenje i stajaliste izreka,a ti govori sta oces...
P.S. izgleda da si samo ti dostajan da budes ovdje i bodris Bayern,svi smo mi protiv njega

savjetujem adminima da se tema zatvori
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2009, 23:56

Ovakva pobjeda meni sad neznači ništa previše šta se tiće naše snage - jer da smo mi ovak jaki zakaj se ja onda bojim tekme protiv Bochuma - pa smiješno je za reč da ćemo imat težu tekmu protiv Bochuma nego 1/8 finale LP....

A zatvoril bi ju ja, al moramo još bavarca pustit da dadne komentar :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 11 ožu 2009, 00:00

anton 1983 napisao:zakaj se ja onda bojim tekme protiv Bochuma

nadam se da je 12 golova u 4 dana i 3 gola Poldia i vise nego dovoljan motiv i da imamo pregrst samopuzdanja da se prosetamo kroz Bochum i rjesimo utakmicu u prvih 45min
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 11 ožu 2009, 00:29

Jer ruku na srce real je drugorazredna ekipa ( čitaj ipali 5 puta za redom u 1/8 finala)

vic godine
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 11 ožu 2009, 09:01

Dodani sazeci od tekme, pa tko voli nek izvoli! :yeee: :yes:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2009, 09:05

Speedy napisao:Dodani sazeci od tekme, pa tko voli nek izvoli! :yeee: :yes:

Baš si sada idem pogledat, s guštom :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 11 ožu 2009, 11:52

he,he,he....mogao bih opet sebe citirati :mig: ....lakši trening...daj molim vas na treningu bayerna bude više žestine i čvrstine nego na sinoćnoj tekmi....ne da smo jučer odigrali opušteno već je to bilo ko kad ja odem s ekipom na mali nogomet.... 8-) ....

nego kaj reći.....mislim da ovo sve dovoljno govori....počela tekma i ja gledam....Poldia ga spakuje.... :shock: ....rekoh ajde usralo ga kao onog iz Hannovera za 0-1,kad ono 2-0....rekoh sebi....ajde rezervni vratar Sportinga je....trema Alianz arene...dešava se....bastian ubacuje iz kornera i mislim sad kad ga Buyten spakuje glavom,kad ono Polga ga zakuca pod gredu.... :haha: :haha: :haha: ...ja nevjerujem..... :D ...i onda kad sam već mislio prebacit na drugu tekmu....Moutinho ga spakuje u rašlje rekoh sebi evo da sam prebacio nebih vidio ovakvu golčinu...bit će tu još golova pomislih....i kad vidi vraga...Lell projuri pored obrane i ubaci Bastianu i ovaj iz prve zabije u bliži kut vratara....4-1 na poluvremenu...i onda se sjetim tekme vs Aris prošle sezone...i pomislim mi večeras rušimo rekord Lp-a...moram gledat...zašto? Klose nije spakovao ni jednog još i nismo dali gol glavom iz prekida i Ze Roberto nije ništa još odigrao...i tak ti ja gledam i onda ubačaj Klose spušta MvB :? smiruje loptu jednom nogom i zakucava loptu kroz vratara....i ja u nevjerici sad očekujem da ga i Lell zabije kao i vs Aris... :haha: :haha: ...gledam ti ja i dalje već se napravile očekivane izmjene i gledam Klose je još u igri i onda puf 11-m i publika traži da Butt izvede penal a ja s tugom u očima želim da je Kahn sad na vratima da ga turne,kad ono bezobrazni Miro uzeo loptu i rekao drugima kakva je to tekma u kojoj svi zabiju kod rezultata 5-1 a ja ni jedan...i kraj priče....stavio čovjek loptu na kreč i zabio mislio sam posljednji čavao u lijes Sportinga....međutim tako nije mislio klinjo zanimljivog prezimena i u gužvi pred 16m....Poldie promašio loptu sa dva metra(dobri stari Poldie) i Muller se zahvalio i učinio ovu proteklu noć još više nemogućom....

btw kaj se ljudi vi bojite engleza....kakav Liverpool oni samo znaju trčati i kršit....Gerrard nije ni dostojan da se stavlja u isti koš sa Ribery-em....po genijalnosti...ZeRobi vs Mascherano....jer je uopće vrijedno spomena i usporedbe....Škrtel i Lucio....daj molim vas mi smo toliko jaki u LP-a da jedva čekam taj jebeni 20 ovog mjeseca i želim engleza u 1/4 finalu....navijam da to budu vragovi ,ali nekak imam feling da oni danas puše od Ibre i škvadre..... :D

eh kako je lijepo bit bavarac...još sad kad prospemo bodove vs Bochum dolazimo do zaključka da je bundesliga najbolja liga na svijetu....jer da je obratno mi bi trebali Bochumu sa Ribery-em i Tonijem uvalit bez jebemti 5komada ...ali za to je to bundesliga....a ovo sinoć liga Europskih prvaka.... :hehe: :hehe: :hehe:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Haris » 11 ožu 2009, 12:33

Ljudi budite oprezni sa željama za Villarrealom. To je veoma opasna ekipa. Ja bih radije Intera ili Atletica.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 11 ožu 2009, 12:41

Haris napisao:Ljudi budite oprezni sa željama za Villarrealom. To je veoma opasna ekipa.

S ovim se slazem, to je gnjoj od ekipe tako da ne znas na cemu si...Sjetimo se prosle godine Getafea...

I da, jos da je izbjeci Livergnjoj... :smil42: Njih ne bih htio nikako...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09