he,he,he....mogao bih opet sebe citirati

....lakši trening...daj molim vas na treningu bayerna bude više žestine i čvrstine nego na sinoćnoj tekmi....ne da smo jučer odigrali opušteno već je to bilo ko kad ja odem s ekipom na mali nogomet....

....
nego kaj reći.....mislim da ovo sve dovoljno govori....počela tekma i ja gledam....Poldia ga spakuje....

....rekoh ajde usralo ga kao onog iz Hannovera za 0-1,kad ono 2-0....rekoh sebi....ajde rezervni vratar Sportinga je....trema Alianz arene...dešava se....bastian ubacuje iz kornera i mislim sad kad ga Buyten spakuje glavom,kad ono Polga ga zakuca pod gredu....

...ja nevjerujem.....

...i onda kad sam već mislio prebacit na drugu tekmu....Moutinho ga spakuje u rašlje rekoh sebi evo da sam prebacio nebih vidio ovakvu golčinu...bit će tu još golova pomislih....i kad vidi vraga...Lell projuri pored obrane i ubaci Bastianu i ovaj iz prve zabije u bliži kut vratara....4-1 na poluvremenu...i onda se sjetim tekme vs Aris prošle sezone...i pomislim mi večeras rušimo rekord Lp-a...moram gledat...zašto? Klose nije spakovao ni jednog još i nismo dali gol glavom iz prekida i Ze Roberto nije ništa još odigrao...i tak ti ja gledam i onda ubačaj Klose spušta MvB

smiruje loptu jednom nogom i zakucava loptu kroz vratara....i ja u nevjerici sad očekujem da ga i Lell zabije kao i vs Aris...

...gledam ti ja i dalje već se napravile očekivane izmjene i gledam Klose je još u igri i onda puf 11-m i publika traži da Butt izvede penal a ja s tugom u očima želim da je Kahn sad na vratima da ga turne,kad ono bezobrazni Miro uzeo loptu i rekao drugima kakva je to tekma u kojoj svi zabiju kod rezultata 5-1 a ja ni jedan...i kraj priče....stavio čovjek loptu na kreč i zabio mislio sam posljednji čavao u lijes Sportinga....međutim tako nije mislio klinjo zanimljivog prezimena i u gužvi pred 16m....Poldie promašio loptu sa dva metra(dobri stari Poldie) i Muller se zahvalio i učinio ovu proteklu noć još više nemogućom....
btw kaj se ljudi vi bojite engleza....kakav Liverpool oni samo znaju trčati i kršit....Gerrard nije ni dostojan da se stavlja u isti koš sa Ribery-em....po genijalnosti...ZeRobi vs Mascherano....jer je uopće vrijedno spomena i usporedbe....Škrtel i Lucio....daj molim vas mi smo toliko jaki u LP-a da jedva čekam taj jebeni 20 ovog mjeseca i želim engleza u 1/4 finalu....navijam da to budu vragovi ,ali nekak imam feling da oni danas puše od Ibre i škvadre.....
eh kako je lijepo bit bavarac...još sad kad prospemo bodove vs Bochum dolazimo do zaključka da je bundesliga najbolja liga na svijetu....jer da je obratno mi bi trebali Bochumu sa Ribery-em i Tonijem uvalit bez jebemti 5komada ...ali za to je to bundesliga....a ovo sinoć liga Europskih prvaka....