Juventus - Chelsea - u ovoj utakmici sam ocekivao da abramovich "army" nece biti porazen

, bez obzira na svo iskustvo koje "stara dama" ima u ovom elitnom natjecanju to jednostavno nije bilo dovoljno, Chelsea je daleko kvalitetnija momcad a Juveu je jos falio po meni kljucni igrac u sredini terena Sissoko, to je meni prejeben igrac!

Kad je Juve poveo s 1:0 ocekivao sam da tu jos moze nesto da se dogodi ali cim su nebesko plavi

izjednacili sve je bilo kristalno jasno...
Liverpool - Real Madrid - kao sto sam i napisao prije dva tjedna da Real nema sto traziti na Anfieldu ispostavilo se tocnim, previse je tu polukvalitetnih igraca u momcadi Reala a znamo da to onda nije Real. Oni nesto moraju promjeniti jer im je ispadanje u osimini finala LP postala specijalnost...

Sto se tice Liverpoola po meni glavni kandidat za osvajanje "kantice", ne igraju lijepo niti su ikad znali igrati lijepo ali imaju prejebenog takticara u Benitezu koji je jednostavno stvoren za nokaut fazu LP.
Panathinaikos - Villarreal - ovdje sam se potajno nadao prolasku grka jer su imali odlican rez iz prvog susreta, međutim presudila je kvaliteta i iskustvo koje je svakako na strani Villarreala...