evo i ovdje da napišem što mislim o protivnicima u LP-a...samo onim jačim na papiru...dakle ono što kladionice predviđaju
napisat ću naš sastav i ekipe protiv koje igramo....
rensing
oddo-----lucio-----micho------lahm
bastian-----mvb-----zerobi----ribery
-------klose---------toni-----------
Manchester U.
van der saar
o'shea-----ferdinand------vidić------evra
ronaldo------scholes------carrick----giggs
---------rooney--------berbatov--------
Barcelona
valdes
alves------pique------marquez-------puyol
--------------yaya toure-----------------
-------xavi-------------------iniesta-----
-----messi-------etto-----------henry-----
Liverpool
reina
aurelio------carragher-------škrtel-----arbeloa
-----------xabi alonso--------mascherano-----
kuyt------------gerrard--------------babbel---
-----------------torres------------------------
Chelsea
Cech
bosingwa-----terry-------alex-------cole
---------------esssien-------------------
------ballack--------------lampard-------
j.cole------------------------------maluda
-------------drogba----------------------
e sad vi meni napišite gdje su te ekipe bolje od nas....evo ja ću pokušati....
Manchester.....stabilni u obrani.....opasni zbog ronalda.....igraju ziheraški....
Barcelona......prejeben napad,dugo petljanje s loptom.....igraju visoko zbog toga i tu se otvaraju rupe za naše ubitačne kontre....
Liverpool.......lome,krše,visok presing,gnjili vezni red....taktika Beniteza i nadahnuće Torresa
Chelsea......jaki u obrani.......trula igra u veznom redu....puno preskakanje igre...nabačaji na drogbu....ovise puno o Lapardu ako ga zatvoriš....
e sad naši plusevi u odnosu na suparnike....
Manchester.....Klose i Toni .....ubitačna lijeva strana (ronaldo,scholes,o'shea....lomimo ih tu....) prekidi su naše oružje....lucio,micho,klose,toni.....fanatizam svih igrača...igramo protiv Manchestera,nismo favoriti....
Barcelona.......kontre i polukontre...nemože yaya sve zatvorit,prekidi su opet naše oružje....čvrsti blok napravit i pustit ih nek se dodavaju i onda ih iskontrirat....
Liverpool.......mvb mora odigrati za 10-ku i moramo zabit iz svih šansi koje stvorimo....imamo genijalca Ribery-a ,a njega i Gerrarda neželim stvljat u isti koš.....još bih dodao više sreće nam treba u odnosu na liverpool
Chelsea.......jako teško....bojim se da ispadamo ...imam takav feeling.....Toni i Klose bi morali to riješit,jer Ribery se neće previše naigrati....opasni su u svim segmentima igre....
arsenal.....dobijamo s hendikepom....
porto........ubijamo Boga u njima......prolazimo s golom u gostima
villareal.....gazimo ih kući ako ih ne podcijenimo....
Hoću Mancheser.....