(08/12/2010) FC Bayern München - FC Basel 1893

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (08/12/2010) FC Bayern München - FC Basel 1893

PostPostao/la CroCHEF » 08 pro 2010, 23:17

FCB m@niac napisao:Nadam se da će Ribery to shvatit, jer po njegovom izrazu lica nije baš najzadovoljniji...jebe ga nekaj...istina, nije još onaj stari i nejde mu baš sve od prve...al zato sam i reko da će u ovoj teekmi sa takvim slabim protivnikom moć pizdarije radit...

Takva faca mu je bila zbog srece, ja sam mislio da ce se rasplakat. kod drugog gola smo vidjeli sasvim drugaciju reakciju i pusu od best frenda :lol:
mogli smo jos 3-4 zabit da nisu sve lopte trebale ic na Gomeza :bravo:
:avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1:
Slika
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 09 pro 2010, 00:12

solidna utakmica, sa nekoliko grešaka na našoj strani u prvom poluvremenu. zahvaljujući tim greškama polako uviđamo da nam novi golman nije prioritet, nego novce bacat gdje je potrebno.

ostaviti butta i krafta pod obavezno. pa gdje ćeš dati za jednog golmana 20+ milja, a ima samo još godinu ugovora.
tu šparajte uli i kompanijo, nego dovedite nam malo odbranu u red. i rješite se starih panjeva.

ribery uprkos 2 gola veoma loš, nema on još tog šprinta, samopouzdanja i ne znam ni ja kojeg qrca da bude ono što je nekad bio ili ono što mi priželjkivamo.

obavezno zamjeniti pozicije kroosu i bastiju i nadati se da gomez neće ispasti iz forme ili golgeterske sreće, onda nam je mrka kapa.
nije to što ja volim gomeza, nego što nemamo alternativu. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 09 pro 2010, 00:21

a je se gomez napromašivo c c c
a dobro, loš dan, idemo dalje ;)

Ovu tekmu ne treba uzimati preozbiljno, čak bi reko "nimalo ozbiljno"

zašto? zato što je Bayern napokon igro tekmu bez pritiska, basel mora pobjediti, zato smo imali i mjesta i prilika kolko god oćeš... takve mi tekme dobivamo barem po tri gola razlike

taman sam gledo s kim bi se mogli u 1/8 finalu sastati... ass-anal je po nekim računicama najizgledniji izbor
moj bi najdraži izbor bio inter :twisted: tek onda copenhagen
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 09 pro 2010, 00:28

AC Mailand
Inter Mailand
Arsenal London
FC Valencia
Olympique Lyon
Olympique Marseille
FC Kopenhagen

dajte nam Lyon

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 09 pro 2010, 09:52

Iako smo igrali s prvom postavom, ova je utakmica bila eksperimentalna, taktički eksperimentalna. ;)
Igrali smo totalno anti-van gaalovski nogomet. Brza dugačka dodavanja, malo lopte u posjedu, kontre, ubačaji na 5m. Moram reći da je prošlo izuzetno dobro i da bi mogli probati tako igrati i u prvenstvu. :bravo:
Treba spomenuti Krafta koji je bio sjajan :bravo: , Bastiana koji je imao ogromnu želju, ali ga gol nije htio te Riberyja koji je stvarno igrač utakmice i koji se posebno potrudio za svoga rođaka Mathieua na tribinama. :D Od Baselovih igrača se mora pohvaliti Constanza koji je stvarno čuda radio na golu, te Shaqirija, koji je bio njihov najaktivniji igrač uz Freia. Jeste vidjeli Shaqirijevo dodavanje za Freia malo prije našeg gola? To je bilo nešto nevjerojatno. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 09 pro 2010, 14:43

Murta napisao:Iako smo igrali s prvom postavom, ova je utakmica bila eksperimentalna, taktički eksperimentalna. ;)
Igrali smo totalno anti-van gaalovski nogomet. Brza dugačka dodavanja, malo lopte u posjedu, kontre, ubačaji na 5m. Moram reći da je prošlo izuzetno dobro i da bi mogli probati tako igrati i u prvenstvu.

Igrali smo ovako iz tog razloga što Basel nije imao šta izgubiti, pa se previše otvorio.
Takvu sliku ćeš teško vidjeti u Bundesligi.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la FCB m@niac » 09 pro 2010, 18:14

jeste se raspisali...jedva smo popunili 3 stranice..gamad jedna... :lol:

Samo sam štel reć....kak ovaj Gomez nezna loptu vritnuti... :lol: ...čoek posirovio sam tak....želel si je dečec prvi na listi strelaca biti, i udri svom snagom po lopti..jebeš preciznost...e nejde to tako...

Malo si nek Bilala pogleda kak se to fino radi...pogodi muhu u picu, ako treba! :hehe:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 09 pro 2010, 18:26

glavno da je zelja tu da zabije gol, vjerujte mi, da nismo vodili 3:0 sigurno nebi sve lopte isle na gomeza zadnjih 25min
sad imamo 25% sanse da dobijemo Arsenal
nema veze izgubimo prvu, ali Bommel ubije 3-4 glavna njihova i onda ih razmetemo u uzvratu

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011