(19/12/2010) VfB Stuttgart vs. FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/12/2010) VfB Stuttgart vs. FC Bayern München

PostPostao/la nele-BHF » 19 pro 2010, 19:36

Hhaahaha, koja tekma ljudi :D Zabili smo dovoljno, primili smo puno zbog našeg opuštanja. Ja zadovoljan :D

Idemooo ih opet sjebatii za 3 danaa !!! :D Samo da ne padne snijeg ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 19 pro 2010, 19:39

Mene je najviše strah da ovaj Bommel ostane i na proljeće u najgorem slučaju da produži ugovor to bi bilo ravno samoubojstvu ali se ipak nadam da je naša uprava dovoljno iskusna i sposobna da vidi gdje je problem ......I da je i švejni igrao s bommelom opet ovo smeće sabotira našu igru radi greške , džogira po terenu i što mi se najviše gadi udara bez potrebe protivničke igrače on je najveći problem našeg tima vjerujte mi
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 19 pro 2010, 19:47

nele-BHF napisao:Idemooo ih opet sjebatii za 3 danaa !!! :D Samo da ne padne snijeg ;)

prognoza je oko 0 bez padavina :D
mislim da bi Pranja mogo startat u srijedu i svinja treba ozdravit i bit ce vise od 5 golova, a primit manje od 3
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 19 pro 2010, 19:51

CroCHEF napisao:
nele-BHF napisao:Idemooo ih opet sjebatii za 3 danaa !!! :D Samo da ne padne snijeg ;)

prognoza je oko 0 bez padavina :D
mislim da bi Pranja mogo startat u srijedu i svinja treba ozdravit i bit ce vise od 5 golova, a primit manje od 3

Hahah, upravo to, nadam se :) Samo moramo nešto sa odbranom poraditi. Kad će više taj Badštrudla ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 19 pro 2010, 19:52

hahaha...kako ih Bilal sjebo ... majstor je opet u formi...samo se čeka Robbennnnnnn!!!!!!!!
I pokoravamo europu!!!! Osim ako ne.... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 19 pro 2010, 19:54

FCB m@niac napisao: Osim ako ne.... :?

...ostane Bommel još godinu ? :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2010, 19:56

Nikad si nisam mislio da ću nakon tekme u kojoj će Bayern zabiti 5 golova reči, ma glavna su samo 3 boda sve ostalo je nebitno...Eto takva je bila utakmica. Da znam, vodili smo opustili smo se, u srijedu protiv njih igramo ponovo, ali kriminal je kriminal.

Ma ima tu dečki izlika kolko oćeš koje fakat u ovom trenutku možemo koristiti, em nema Kroosa, em nema Schweinija, Ottl pak igra, Bommel se tek vratil, izmješana postava itd...Al opet čak i nakon ove pobjede ostaje gorak okus u ustima..Nije nam se dalo? Ne vjerujem, više vjerujem u to da su danas Bommel i Ottl bili skupa sa Tymom i Brenom truli...A da ne govorim o Stuttgartovim nabačajima. Ne znam koji kurac, ali svaki njihov nabačaj mi skoro pripremo gol...

Jel je fakat moguće da se nama nije dalo? DA JE.

Ali isto tako, treba dečki tu na zimu mjenjati ako se može jer TYMO NIJE ŠTOPER i to sa njim NE MOŽE funkcionirati!!!! Treba isto tako imati na umu, da kada su u pitanju zadnji vezni ako dođe L Gustavo, da je danas u biti na tim pozicijama igrala "druga garda"...

Ako mi njih u srijedu ponovo dobijemo, ja sam čak i sa današnjim nastupom zadovoljan, no ako nedobijemo, ćut će oni svog Boga! :D

Ok, znam d ami navijači volimo nakon svake tekme pojedinačno donjet miljon novih zaključaka, danas je moj - MULLER mora igrati iza ŠPICE, jer tu je najbolji, ali naravno tek kad se Robben vrati :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 19 pro 2010, 23:11

MULLER MORA IGRAT IZA SPICE jer ono sto je danas radio nije HUMANO.
Igra je stala kad je Gomez izasao van, pa mozda cak i kad je Altintop izasao (jel zna tko jel kakva ozljeda u pitanju), jer je Pranjic katastrofa na tom krilu(to smo vidjeli u Rimu). Lopta vise nije isla na tu stranu vec samo na Riberya.
A potpuni kolaps je dozivjela kad je Muller izasao, iako je Alaba zasluzio sasvim prolaznu ocjenu(po meni ono mozda nije bilo zaledje kad je Alaba isao sam na golmana).
Klose hmmm mislim da jos nije 100% spreman, ali kao zamjena za 2. dio sezoone ce biti sasvim solidan.
Ribery... :a045: :legendo: !!!

Nisam extra zadovoljan, mogla se kanta nastavit na 6:1 da Ribery nije fulo onu s metra.

Uvijek volim poslusat arapske komentatore:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zTWHm56sVLA[/youtube]

Mislim da ih s ovakvom igrom necemo proc u kupu :nono: nazalost ali 1. put sam ja pesimist.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 pro 2010, 10:09

Prezadovoljan sam pobjedom pošto sam ja čak mislio da će btii remi ili čak poraz kao što je navika Bayernu ove sezone u gostima. Jednostavno, dobili smo konačno još jednu utakmicu ove sezone u gostima! :smajl007: Gomez jednostavno Edina DŽ. tjera iz mjeseca u mjesec što dalje od Bayerna i ovako ako nastavi, mogao bi on do kraja sezone doći do brojke od 25 golova u BL, a sigurno i preko 35 u svim natjecanjima, tada ovaj je samo prazna priča u medijima i sva mu se vrata zatvaraju. Jako važan poraz Dortmunda i smanjena razlika na 14 velikih bodova, ali 14 MANJE velikih za razliku od onih 17 što je bilo. :D
Kupovina je neizbježna na kraju sezone i sigurno će se morati dovesti jedan stoper, jedan lijevi fullback, jedan zadnji vezni i jedan napadač te još pokoja pričuva. :| Inače se ova igra neće popraviti nikako. S aktualnim individualcima na određenim pozicijama, forsiranje zadnjeg veznog na stoperu i sl... :nono: Stvari se moraju mijenjati na kraju sezone, ako ne već nešta sitno i ove zime.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 pro 2010, 17:10

DFB Pokal je čak presudnija utakmica za nas od ove u prvenstvu. Pokal još imamo velike šanse osvojiti i tu smo sigurno top favoriti. Ali kako god okrenemo mi moramo tražiti nove igrače koje sam spomenio, jer šta god da bude ove godine iduće ljeto je sigurno rastrošno kod nas. Igrači će mnogi otići i mi moramo uzeti nove zamjene za njih.
Nadam se našoj reprizi protiv Stuttgarta i u Pokalu, utakmica je daleko veće važnosti nego ova u prvenstvu što je bila, složio se netko sa mnom ili ne, ali tako je bez obzira na ostalih 17 kola što je preostalo. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011