CroCHEF napisao:cruz napisao:anton 1983 napisao:Hmmm nekak vidim da vas jebe činjenica da se planira na taj način da uz Schweinija igra Kroos. Možemo mi srati ja tako nebi i tome slično, ali tako naš trener planira, razumijete li?
Montolivo mi u ovom trenutku nije niti na kraj pameti. moro bi vidjeti ko bi otišao a ko bi došao da bi znao procijeniti dal ja njega hoću ili ne...
jasno je da van gaal želi kroosa u ekipi, a nema druge nego kraj švajnija... Müller = cement na 10ki...
ja volim srat o ovoj temizato što je zajebana tema... kroos je po meni dobar igrač, i da, može ga se koristiti i na 6ici tj. 8ici... švajni (po meni) može još puno "defanzivnije", tako da mislim da bi kombinacija kroos - švajni bila odlična! ne samo za Bayern nego i za njemačku repku....
montolivo bi imao prednost nad kroosom, jednostavno zato što je bolji na toj poziciji, iskusniji i cijeli život igra tu!
a ako dovedeš montoliva kamo sa Kroosom?!?!
Na posudbu jos 1 godinu
Ili prvotimac ili transfer. Posudba je takvim igračima jasan dokaz da se na njih ozbiljno ne računa bez obzira na godine i ostale sitnice. Kroos je svoju posudbu odradio i iz Bayerna će on opet otići samo kao prodan igrač. 
UltrasMentalita napisao:Montolivo je neusporedivo bolji igrač od Kroosa u sredini a to što misli LVG me boli kurac jer dosta su nas te njegove fantazije od igrača i pozicije na kojima oni igraju pokopali do sada da se moramo zadovoljavati s 2-3 mjestom u ligi i da nam ekipe poput Kolna Gladbacha otimaju već osvojene bodove

FCB_general napisao:UltrasMentalita napisao:Montolivo je neusporedivo bolji igrač od Kroosa u sredini a to što misli LVG me boli kurac jer dosta su nas te njegove fantazije od igrača i pozicije na kojima oni igraju pokopali do sada da se moramo zadovoljavati s 2-3 mjestom u ligi i da nam ekipe poput Kolna Gladbacha otimaju već osvojene bodove
LvG-ova fantazija je da svaki nogometaš(osim golmana, čistog napadača i krila) može igrati stopera, bočnog i zadnjeg veznog.

nele-BHF napisao:Koliko se maksimalno može uzeti za Kroosa ?
Gegenüber BILD verrät Breno: „Wenn ich bis Saison-Ende keine Chance bekomme, darf ich gehen. Das hat mir Christian Nerlinger versprochen.“

CroCHEF napisao:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2011/02/18/breno/und-van-gaal-haben-sich-nichts-mehr-zu-sagen.html
izgleda da ni ovu utakmicu Breno nece igrati, a ono sto mi se ne svidja je ova izjavaGegenüber BILD verrät Breno: „Wenn ich bis Saison-Ende keine Chance bekomme, darf ich gehen. Das hat mir Christian Nerlinger versprochen.“
On jednostavno MORA igrati da bi se razvio u velikog igrača i kako bi skupio iskustva, a ne da ko Ambrosini provede cijelu karijeru jer je odan klubu, a ispadne na kraju da nije uopće postao veliki igrač kakvog ga se najavljivalo 2001. da će biti. 

UltrasMentalita napisao:Kako meni ova LVG počinje ići na živce ej nikad ga nisam ni pretjerano simpatizirao ....![]()
![]()
![]()
![]()
doro napisao:Ottl ide proč,možda i Tymo,Gustavo bude bio bek po potrebi 6-ca,ako se Kroos bude koristio kao 8-ca onda Montolivo nebu došao al onda nam fali još 1 igrač za ofenzivu ako i dođe Iličević što izgleda da bude i bilo ili budemo imali mali kadar al kvalitetan pa bude nekolko igrača igralo na 2 pozicije uvjek(Pranja,Gustavo,Tymo;Kroos;Muller).

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju