Odo sad spavam
mladjo_dj napisao:nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:inace je to radio citavu tekmu, a ne samo u bljeskovima
Jel' tekma Robben vs Schalke ? Da svako bljesne po dva put na tekmi, mogu pasti 2 gola :/ Ali haman ni od toga ništa.
nele i sam znas kolko ovisimo o njemu i sta ja sve u stanju napravit i sta je radio do sada nasim protivnicima ja ne kazem da je bio los, samo kazem da je ekipi potreban odmor jer nema ideje, nema neke pretjerane zelje tokom citave tekme, a to je sve zato jer nam je klupa premala i za mali nogomet

anton 1983 napisao:20 nas je online!

Murta napisao:anton 1983 napisao:20 nas je online!
Al koji smo mi mučki provokatori. Kad pobjedimo onda nas možeš izbrojat na prste jedne ruke, a kad se gubi onda je cijeli foum online.

anton 1983 napisao:A i nekužim navijače uopće! Ovo sa Neuerom je debilizam. Pa neće nam ulica voditi klub!
doro napisao:tko ga mrzi gdje igra...ne kontam

UltrasMentalita napisao:Ne odobravam ni ja ovo prozivanje Neuera ali ne možeš reći da je to ulica to su navijači Bayerna koji su platili da gledaju tekmu i koji su uvijek tu i koji imaju pravo na mišljenje kao i ja i ti i imaju bolji uvid što se događa u Njemačkoj od mene i od tebe ......Ali nikakko ovo ne odobravam ali imaju pravo na to ....

anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Ne odobravam ni ja ovo prozivanje Neuera ali ne možeš reći da je to ulica to su navijači Bayerna koji su platili da gledaju tekmu i koji su uvijek tu i koji imaju pravo na mišljenje kao i ja i ti i imaju bolji uvid što se događa u Njemačkoj od mene i od tebe ......Ali nikakko ovo ne odobravam ali imaju pravo na to ....
Čuj ja te navijače smatram idiotima i za njih se kaže ulica. Navijači nikad nesmiju voditi klub jer razmišljaju previše emotivno. Neuer nikada ništa nije rekao protiv Bayerna niti se prema nama ponašao kao neki cigan. Ne htjeti Neurea u Bayernu zbog nekih mutavih razloga? To mogu samo idioti!
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju