Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2011, 20:06

UltrasMentalita napisao:Ma talašika je on eto vidjet ćete svi niko neće igrača koji se boji duela i koji ne daje 100% ;)

A dobro, ja sam samo dao neku novu verziju u razmatranje. Niko ne veli da tako mora i da će tako biti...Ja ti recimo nisam jedan od onih koji će takvog igrača odbaciti samo nakon jedne sezone. On je još uvijek veliki potencijal koji će možda postati ŠPEK ;) U ovoj taktici koju sam ja napisao, mislim da bi mu najbolje odogovarala, u svim ostalima njemu bi bilo teže no dobro, vidjet ćemo...A kaj bi ti tek rekao da je van gaal ostao te pokušao provesti svoju taktiku u kojoj nam "šestice" igraju Kroos i Schweini?

PS:

Eh kad se sad sjetim SCHWEINIJA... ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 14 ožu 2011, 20:17

Zato mi je sad drago što ide na kraju sezone nek odradi još ovo i lagano pa pa......Ja imam povjerenja u Hoenessa da će dovesti pravog stručnjaka koji će donositi rezultate Gaala ni igrači više ne podržavaju
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 00:02

Eto nemorate se više zamarati sa Hummelsom. Produžio je do 2016...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2011, 00:12

anton 1983 napisao:Eto nemorate se više zamarati sa Hummelsom. Produžio je do 2016...

nek...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 15 ožu 2011, 08:58

Iskreno, meni je drago. Hummels je svašta izjavljivao zadnjih mjeseci i takav prevrtljiv igrač Bayernu ne treba. Čak i ako je 15 godina igrao u tom Bayernu.

Ja sam za Howedesa, Geromela ili možda čak i Kjaera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 09:12

A i meni je drago kaj je produžio ugovor. Možda Bvb na kraju i postane klub...Sad bar znamo da se moramo okrenuti drugom igraču. Isto tako nisam baš ziher da će taj novi štoper doći baš iz BUNDESLIGE...Ima i vani tih mladih dobrih štopera a i iskusnih. Možda bi trebalo probati dovesti Hutha iz Stokea :mrgreen: Također trebalo bi probati dovesti Sakhoa iako će on bit skup. Uglavnom sve kaj bar malo valja i da se za njega zna, košta. Tak da si sa tim nemoramo razbijati glavu. A sa onim nepoznatim igračima mi nećemo biti zadovoljni jer ih nepoznamo...

Naš največi problem nije taj koga treba dovesti, nego je problem kaj neznamo sa kim da igra. Dal da to bude truli Badstuber ili će to pak biti Breno kojem nikako da krene...Pa daj si zamislite da dovedemo Howedesa. S kim bi mi njega molim vas stavili da igra, a da to bar u teoriji valja!?!?! Kolko god onaj Merte bio trul, još brijem da ćemo na kraju njega dovesti, a onda Bože pomozi! S njim u paru Badstuber nesmije igrati nikako jer bi nam u tom slučaju obrana bila trula u 3 PM. nema još puno tekmi do kraja, al ja se iskreno nadam da će se Breni dati još prilike.

Još kad se sad dogodi da će nam l. Gustavo biti štoper SADA i za ubuduće. jer lakše je naći zadnjeg veznog nego štopera....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 15 ožu 2011, 09:40

anton 1983 napisao:Još kad se sad dogodi da će nam l. Gustavo biti štoper SADA i za ubuduće. jer lakše je naći zadnjeg veznog nego štopera....

Ne treba se previse iznenaditi ako upravo do toga i dođe. Međutim, posto se jos uvijek ne zna tko bi nas mogao voditi sljedece sezone sve je to meni jos prerano za spekulirati. Ali posto je oko 90% sigurno da ce nas Heynckess preuzeti mogao bi s njim lako i Vidal doci!

Sve u svemu, prizeljkujem da za sljedecu sezonu vise rijesimo pitanje stoperskog para jer se necu zadovoljiti s nekim kvazi rjesenjima...

Pa mi vec dvije sezone nemamo uopce definiranu zadnju liniju! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 09:43

A kaj i da dođe taj Vidal? kaj je najgore on je isto onaj "ofenzivniji" igrač u leverkusenu kada su u pitanju šestice...Možda, ali samo MOŽDA nebi bilo loše da opet odemo u Hoffenheim, ovog puta po Vorsaha...No opet sa takvim igračem mi opet nebi bili zadovoljni sve dok se nedokaže!

A o tome da bi mogli dovesti Alexa, sve mi se bljuje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 15 ožu 2011, 10:15

dobri ste vi meni, kada možete pričati o evt. pojačanjima pred ovako važnu utakmicu. :shock:

mora se prvo dobiti novi trener (nadam se da to neće biti jupi) i onda vidjeti njegove želje...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 15 ožu 2011, 10:19

Merte bi bio odličan sa Gustavom...Breno i Truba budu rezerve...u vezi ionako imamo rešenja + ako Vidal dođe imamo slatke brige...također netreba zaboravit na problem beka....nama treba dokazani bek i stoper ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 10:28

stinkfinger napisao:dobri ste vi meni, kada možete pričati o evt. pojačanjima pred ovako važnu utakmicu. :shock:

Pa reci ti nama kak da mi ubijemo vrijeme?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 15 ožu 2011, 10:46

anton 1983 napisao:
stinkfinger napisao:dobri ste vi meni, kada možete pričati o evt. pojačanjima pred ovako važnu utakmicu. :shock:

da ti kažem? ok :D
odoh se prvo ubiti u teretani, da znaš samo kako je to dobro i za dušu i telo. :mrgreen:
usput još nešto korisno uraditi, naprimjer, otići u nabavku i pripremiti trpezu za večerašnji ŠPEKtakl.
dok pripremaš meze i očekuješ goste (a prije toga se već svratio do kladare) počinješ da razbijaš nervozu pijuckajući nešto kratko ( jacky-ja ili jeger, nije toliko bitno) :D
onda pred samu tekmu malo navratiš na forum da saznaš od tune i klape kakav je sastav i predviđanja....iiiiiiiiiii onda kreće grickanje (biće tu i noktiju, ništa novo :lol: ).
suze ce biti na kraju sowieso, jer je u zadnje vrijeme postalo navika nakon neke važne utakmice.
samo želim da te suze budu radosnice....

et, trazio si - gledaj :lol: da dodam da sam bio potpuno iskren i ne znam hoću li moći pričekati na tvoj odgovor.
naime, žuri mi se druže....ubi me nervoza :hehe:

kako volim ovaj bayern....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2011, 11:14

anton 1983 napisao:

kad vec pitas :D inace se budim u 11 bas danas se probudim u 8 jer sam morao ici vadit krv :oops:
evo pratim vijesti iz Japana... koji kaos

kasnije šišanje, ona nova sapunica na HRT s gabrijelom spanic, PES+kava oko 1,
priprema za utakmicu, utakmica
joj da zaboravio sam da moram ici po nalaze :roll:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 15 ožu 2011, 11:17

Pa jel vi ljudi išta radite u životu ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 ožu 2011, 11:23

Kaj ne čitaš koja je nezaposlenost...samo državne službe rade i to punom parom...efektivnog rada 2h od 8h mogučih ostalo je čik i trač pizdarija i to ovi malo kaj rade plačaju + milju penzića od kojih je pol lažno :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi