Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la The Scarface » 17 svi 2012, 12:15

Mrš napisao:joj joj joj šta ću sve čut od vas znalaca

Biskvit (kako ga vi zovete) je najbolji igrač na toj poziciji na svijetu. činjenica. ali ne, vi vjerojatno znate bolje od Guardiole (koji ga je gurnija sa dvajes godina u prvi tim i izbacio pa prodao Yayu) i Del Bosquea kome je neizostavni član sastava koji je prvak svita.

nogometna inteligencija, čitanje igre, pozicioniranje, točnost i pravovremeneost pasa. to su stvari u kojima mu nema premca.

Kao što si naveo Busquets je odličan igrač ali isto malo pretjeruješ.

U nekim trenutcima bi Barci dobro došla Yayina snaga i prodornost.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mrš » 17 svi 2012, 12:21

ovdi nije riječ o tome šta bi Barci dobro došlo ilitiga šta in manjka. nego je riječ bila o tome da je Yaya najbolji def-vezni na svitu (i ja ga nenormalno cijenim nemojte me pogrešno svatit) a Busquets čisti prosjek. a to je čista nebuloza i to more reć samo neko ko nema blage veze o nogometu, ili stvarno nogomet toliko površno prati. ok, moreš ti Busketsa mrzit iz ovog ili onog razloga, ali reć da je prosjek to je već neka nova dimenzija glupoće
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Red passion » 17 svi 2012, 12:21

Francky boy napisao:VAn Persie je prekinuo razgovore sa Arsenalom.Koliko je realno da jedan takav igrač dođe kod nas? Cijena mu ne bi trebala biti veća od 30 mil eura jer mu je ostala još godina ugovora.

Što se tiče veznih, desetki ne bi loše bilo da razmislimo čak i o Diegu.Iza njega je odlična sezona u At. Madridu i ne bi bio skup (10 mil eura).

Uhhhhhhh... Mogao bi Dutchman doći kod nas. Taman igrač koji može igrati u vrhu napada, a isto tako i iza napadača. :bravo:

Robbenu taman prijatelja dovesti da opet igra ko nespašen. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 17 svi 2012, 12:26

Slažem se s tobom Mrš. Previše su sad digli Tourea u nebo ovde :)
I ja ga isto smatram dobrim igračem, ali čovjek pored onoliko individualaca, koji znaju s loptom gradi igru Man. Cityja, na to su oni prisiljeni, jer njihov trener nema pravih ideja i koncepcije, pa onda Yaya mora da ih vadi i ispadne on ko vrhunski čarobnjak. Tamo ispadne ko da je čovjek i dobra desetka i dobra šestica, ma nema šta više ne igra.
A s druge strane on jeste dobar, tu nema govora, često je prodoran zbog dugog koraka, prekida dosta akcija, prema naprijed. Samo zna on biti s loptom nekad i spor i ima on tehnički deficita. Na primjer nama ne znam koliko bi on koristio, jer više bi nam pomogao u vezi neki pokretljiviji, okretniji veznjak pored Schweinija.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 17 svi 2012, 12:57

Mrš napisao:ovdi nije riječ o tome šta bi Barci dobro došlo ilitiga šta in manjka. nego je riječ bila o tome da je Yaya najbolji def-vezni na svitu (i ja ga nenormalno cijenim nemojte me pogrešno svatit) a Busquets čisti prosjek. a to je čista nebuloza i to more reć samo neko ko nema blage veze o nogometu, ili stvarno nogomet toliko površno prati. ok, moreš ti Busketsa mrzit iz ovog ili onog razloga, ali reć da je prosjek to je već neka nova dimenzija glupoće

Naravno da Busquets nije čisti prosjek ali isto tako je Yaya jedan od najboljih ako ne i najbolji igrač na toj poziciji.

Kao što sam već rekao ovisno o klubu i filozofiji trebat će ti igrač tipa Yaya ili Busquets. Poprilično sam siguran da bi većini klubova bolje pasao jedan Yaya od Busquetsa.

Po tvome postu se dalo zaključiti da omalovažavaš Yayu zbog čega sam i bacio komentar.

Također ne bih baš rekao da je Busquets najbolji igrač na toj poziciji.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 17 svi 2012, 14:15

Mrš napisao:ovdi nije riječ o tome šta bi Barci dobro došlo ilitiga šta in manjka. nego je riječ bila o tome da je Yaya najbolji def-vezni na svitu (i ja ga nenormalno cijenim nemojte me pogrešno svatit) a Busquets čisti prosjek. a to je čista nebuloza i to more reć samo neko ko nema blage veze o nogometu, ili stvarno nogomet toliko površno prati. ok, moreš ti Busketsa mrzit iz ovog ili onog razloga, ali reć da je prosjek to je već neka nova dimenzija glupoće

Površno pratim nogomet :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mrš » 17 svi 2012, 14:33

The Scarface napisao:Naravno da Busquets nije čisti prosjek ali isto tako je Yaya jedan od najboljih ako ne i najbolji igrač na toj poziciji.

Kao što sam već rekao ovisno o klubu i filozofiji trebat će ti igrač tipa Yaya ili Busquets. Poprilično sam siguran da bi većini klubova bolje pasao jedan Yaya od Busquetsa.

Po tvome postu se dalo zaključiti da omalovažavaš Yayu zbog čega sam i bacio komentar.

Također ne bih baš rekao da je Busquets najbolji igrač na toj poziciji.

e ovo podvučeno. tu si sve reka. bravo. teško je ovako od oka reć koji je bolji jer i jedan imaju argumente pro i kontra. ali evo po meni Buskets će se bolje uklopit u momčadi koje igraju timski, koje imaju razvijen neki sustav igre di je pojedinac u sjeni kolektiva. dočim Yaya je igrač koji kao pojedinac može možda više ponuditi u momčadi koja ipak igra s više kreativne slobode i nešto manjim naglaskom na timsku igru. upravo zato je ovaj toliko dobar u Barci a ovaj u Cityu.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Miki » 17 svi 2012, 14:49

A, mozda nam i dodje taj Yaja u nekoj ludoj kombinaciji. ;)
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ili-Bajern
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 17 svi 2012, 20:49

Miki napisao:A, mozda nam i dodje taj Yaja u nekoj ludoj kombinaciji. ;)
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ili-Bajern

Nejde ture knama :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 19:19

moram ovo napisati

do sad sam par puta na forumu hvalio Luku Modrića, predlagao ga za u Bayern i to.. i svaki put sam dobio takve šamarčine od nekih forumaša koji su srali da je Luka precjenjen, da uopće nije nešto, da ga mi hrvati dižemo u nebesa da nema šut, pičke materine, sise strinine, itd itd.

...kad nu, vidi vidi, Luka Modrić proglašen najboljim veznjakom u PREMIERSHIP-u

ali ne, šta će nama još jedan Schweinsteiger :lol:

a mašta se o Yayi Toure, o Sahin-u, itd. koji igraju (vidi vidi) istu poziciju ko Luka :good:

:lock:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2012, 19:23

cruz napisao:moram ovo napisati

do sad sam par puta na forumu hvalio Luku Modrića, predlagao ga za u Bayern i to.. i svaki put sam dobio takve šamarčine od nekih forumaša koji su srali da je Luka precjenjen, da uopće nije nešto, da ga mi hrvati dižemo u nebesa da nema šut, pičke materine, sise strinine, itd itd.

...kad nu, vidi vidi, Luka Modrić proglašen najboljim veznjakom u PREMIERSHIP-u

ali ne, šta će nama još jedan Schweinsteiger :lol:

a mašta se o Yayi Toure, o Sahin-u, itd. koji igraju (vidi vidi) istu poziciju ko Luka :good:

:lock:

Jedna ti je premisa samo kriva, Lukica košta 40 milja tako da njega u kontekstu Bayerna možeš zaboraviti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 18 svi 2012, 19:24

The Scarface napisao: :lock:

Jedna ti je premisa samo kriva, Lukica košta 40 milja tako da njega u kontekstu Bayerna možeš zaboraviti.[/quote]

Kad mu istječe ugovor ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 18 svi 2012, 19:26

Luka je dobar oduvijek bio, nije u tome problem. Problem je što hoće 40 miliona za njega. Nije svako City pa da može tek tako iskeširati lovu za takvog igrača.

Ps: I Santra Cruz je bio na klupi Bayerna pa je u prvoj sezoni bio u idealnih 11 premier league. Ne umanjeujem uspjeh Luke, volim ga još od vremena dok je igrao u Dinamu gdje je bio klasa.

Sigurno je da je jedan od najboljih veznjaka u Engleskoj. Po meni bi pasao Unitedu ko kec na desetku. Ne bi sigurno pogriješili.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 19:33

The Scarface napisao:Jedna ti je premisa samo kriva, Lukica košta 40 milja tako da njega u kontekstu Bayerna možeš zaboraviti.

to je sada kada je dosego vrhunac svoj, ovo je potvrda njegovog truda i napredovanja u karijeri.
naravno da ga se sad ne može dovoditi s Bayernom u kontekst, ali ja odavno govorim da bi nam TAKAV profil od igrača samo tako sjeo, međutim ljudi jednostavno ne vole takve igrače..

ima ona u tottenhamu: "modrić krade loptu, prolazi dva igrača, stvara višak u sredini, daje fantatičnu loptu Bale-u koji centrira defoe-u koji zabija gol. Bale asistent, Defoe strijelac........." ;) to ljudi ne vide, vide kada đikan lampard opali sa 30metara i zabije gol, i onda je lampard kralj, maher itd. :lol: ono što luka ima, to trenutno samo nekoliko igrača još ima

Lahm napisao:Kad mu istječe ugovor ?

ima ugovor koji vrijedi još sigurno 3-4 godine.

mislim da bi Luka mogao ostati u tottenhamu još jednu sezonu, onda će prijeći u neki jači klub

@ Neutral: tu si u pravu, ManU treba takvog igrača više nego ijedan klub. ne bi ni chelsea-u loše došao jedan klasni veznjak.. mislim da će ga ManU uzeti... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2012, 19:46

cruz nemoj uspoređivat Kolo Abib Yayu Tourea i Modrića - to je prva stvar ma kolko god ti njih guro na istu poziciju. U nekom svemiru oni igraju istu poticiju, ali je jako bitno ko će imat kakvog partnera pored sebe. Modrić mora imati pored sebe brutalnog destruktiFca, dok je Kolo Abib Yaya Toure po tom pitanju puno svestraniji da ne kažem bolji igrač. On more igrat pored, Modrića, pored Schweinia, ali i pored Luisa Gustava i de Rossia i opet momčad niti u defanzivi, niti u "kreativnosti" ak to tak oćete nazvat, kad lik potegne loptu i napravi Super G, neće izgubiti.

Druga stvar. od nas niko isključivo neodbija Modrića u Bayernu, nego o njemu razgovaramo iz realne perspektive koja kaže da on kođšta 40 milja i to je ta precijenjenost o kojoj mi ovdje pričamo. Za te pare nama drugačije bubice idu po glavi. Da ti neko dođe i jednostavno te pit ohne wenn und aber, dal bi ti htio Modrića u Bayernu, naravno da bi reko da jer se rai o ŠPEK igraču - no kad tako odgovaraš onda nesmije postojati niti jedna druga opcija ili bolje rečeno nitko drugu opciju nerazmatra i nesmiješ nikada saznati njegovu plaću i Ablossesumme da se nespobljuješ!

Treća stvar - majku ti jebem kako je MUPL otišo u kurac kada je Modrić proglašen za najboljeg veznog igrača lige! :lol:

Mislim da nikada nisam čitao više kritika i gore kritika upućene na Modrićev račun onego u ovoj sezoni!

PS: Nisma ni čitao link nego samo komentiram tvoju objavu :mrgreen: A i kolko ja znam u najboljoj momčadi sezone je njegov drug Scott Parker :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi