Novi trener - da ili ne?

Arhivirane teme...

Re: Novi trener - da ili ne?

PostPostao/la cruz » 20 lip 2012, 13:56

i Khedira je prokomentirao Guardiola-Bayern :P

„Was er bei Barcelona geleistet hat, ist aller Ehren wert. Er zählt zu den ganz großen Trainern. Bayern ist ein großer Verein, es würde gut passen. Er sucht ja eine neue Herausforderung. Mal schauen, was passiert...“

(ja samo zbog Neleta prevodim svaki članak koji objavim :D )

"Ono što je s Barcom postigao je za svaku pohvalu. Jedan je od najvećih trenera. Bayern je jedan od najvećih klubova, dobro bi se to slagalo. Ta on i traži novi izazov. Vidit ćemo..."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 lip 2012, 14:16

A jedini si i koji prevodi, pa jedino tvoje i postove na njemačkom razumijem. :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 21 lip 2012, 11:16

Der ehemalige Trainer des FC Barcelona, Josep Guardiola, will erst im nächsten Jahr über einen neuen Club nachdenken. Er habe mit keinem Verein gesprochen und sei nicht bereit, sich jetzt zu binden, sagte Guardiolas Berater Jose Maria Orobitg dem "kicker".

Lies mehr über Bayern-Kandidat Guardiola - keine Gespräche - sport.de bei http://www.sport.de

Dakle, želi tek iduće godine razmišljati o novom klubu. Nije razgovarao ni s jednim klubom.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2012, 23:25

Previše se diglo buke oko Guardiole, što nikako nije dobro za njegov odmor od nogometa. I dobro je rekao Jo svima, do početka iduće godine ništa od toga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 29 lip 2012, 09:04

Jedni trener koji je uspio igrati lijep nogomet i osvajati trofeje je Guardiola. Njega želim u Bayernu.

Ako on ne postane novi trener, onda postoji samo jedna jedina opcija - Slomka. Ne želim nikakve Favrea, Lowa, Tuchela i Kloppa, dosta mi je takvih. Imam dojam da svima njima nedostaje karakter potreban za velike stvari (čak i Klopp - EL, LP). Nijemci se opet moraju okrenuti svom, njemačkom nogometu. Njegov predstavnik je Slomka. Nije slučajno Hannover skoro osvojio EL unatoč tome što je značajno slabiji od protivnika. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 29 lip 2012, 10:46

Moje neke želje su poslagane ovako: Special One, Fatih Terim, Slomka (definitivno najdraži trener u BL).
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 29 lip 2012, 11:32

Hoću trenera koji u prvom redu vodi računa brigu o rezultatima, a onda tek o igri. Dakle, lijep nogomet me u Minhenu više ne zanima, samo trofeji jer Bayern nakon svega ovoga opasno visi za svibanj 2013. i titulu prvaka Njemačke. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 11:23

Heynckes ostaje jer je on Hoenessova opcija, ali kaj ovo znači za Guardiolu? S njime je pregovarao Nerlinger. :?

Samo da nam Low ne bude trener. :| On najomiljenije do najkritiziranije osobe.

Meni nije toliko što je Low zgubio polufinale. Dogodi se, jebi ga. Meni je ona promjena Gomeza jako zasmetala. Očito je da on ne kuži kako se treba raditi s takvim napadačima.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2012, 11:37

Jao si ga nama ako mi ne možemo više naći čovjeka koji će nam donositi Bundeslige. :roll: Mi smo uvijek pričali o trenerima za Europu, no to je stvar prošlosti jer zadnje 2 sezone ukazuju na puno veće probleme od Europe.

Löw bi nam mogao biti trener, ali što neki kažu, ostaje vidjeti hoće li to biti Klinsmann reloaded 2.0. i sl. Davno je Löw u nogometu radio kao trener i sve se promijenilo u zadnjih 8 godina otkako je on s Klinsmannom počeo raditi u reprezentaciji.

Mislim da Sammer može naći pravog čovjeka za nas. On ipak sada ne radi u Dortmundu ili Stuttgartu, već u Bayernu. Dakle, ima sve što mu je potrebno da stvori pobjednike, ovaj put iz odijela i cipela, ne iz sportske opreme i kopački.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 02 srp 2012, 11:47

Murta napisao:

Loew nije baš skroz u dobrim odnosima sa Sammerom, tako da on sada skoro pa sigurno otpada. Jedno vrijeme su se dobro mimoilazili oko određenih stvari vezanih za repku. Pogotovo oko postavljanja selektora u mladim reprezentacijama DFB-a te tako još nekim sličnim stvarima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 02 srp 2012, 12:30

Murta napisao:Heynckes ostaje jer je on Hoenessova opcija, ali kaj ovo znači za Guardiolu? S njime je pregovarao Nerlinger. :?

Meni nije toliko što je Low zgubio polufinale. Dogodi se, jebi ga. Meni je ona promjena Gomeza jako zasmetala. Očito je da on ne kuži kako se treba raditi s takvim napadačima.

Je dogodi se baš a nije ti zasmetalo kaj stavil 2 polovnjaka na krila podolski i kroos ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2012, 19:22

doro napisao:Je dogodi se baš a nije ti zasmetalo kaj stavil 2 polovnjaka na krila podolski i kroos ;)

Nitko nije savršen. :) Podolski je prirodno i prvo napadač, a onda sve ostalo, to ipak Löw nema na umu otkako je odustao od sustava s 2 napadača. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 19:58

Na Spoxu sam pročitao da su Sammer i Guardiola prijatelji te da Sammer misli da je Pep najbolji trener na svijetu. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 03 srp 2012, 16:59

Super, a inače imaju još barem 200 prijatelja(onih nogometnih). :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 03 srp 2012, 18:47

Sad gledam malo Sport1 bl akt i svi se slazu da ce Sammer i Uli probat dovesti Guardiolu i da sad imaju puno vece sanse...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva