Čini se da novog trenera neće biti. TZ je jutros izašao s jednim jakim naslovom:
"Ribery i Robben traže produženje Heynckensovog ugovora." A kad se otvori tekst naslov je: "Jupp planira novu sezonu."
Malo diletantski, ali neću to dalje komentirati.
U članku se govori da su KHR i Sammer razgovarali o budućnosti kluba, a piše i da Jupp nije potvrdio niti odbio produženje ugovora. Ova budućnost kluba jest zapravo bila diskusija o igračima i mogućnostima daljnjeg unaprijeđenja kadra.
Ako se sjećate, Jupp je prilikom dolaska rekao da svake sezone želi dva vrhunska igrača kako bi kadar bio što jači i širi.
Ja sam donedavno bio protiv njegovog ostanka, prvenstveno zbog godina, ali moram vam reći da osim kod Mourinha nisam nikad vidio toliki trenerski rukopis na nekoj momčadi u 2. sezoni. Heynckes potvrđuje da je trener koji itekako zna, samo mu je trebalo vremena.
Bayern stvarno izgleda odlično. Naša je igra vidno napredovala i što je najvažnije vidi se Juppov cilj. Kod van Gaala to nije bio slučaj. Promijenio je stil, ali to nije donijelo kvalitativni napredak. Ali da se ne vraćam na stare stvari.
Ako bi mi produžili s Heynckensom, to bi vjerojatno značilo da će Guardiola otići negdje drugdje. I da bi od 2014. naš novi trener trebao biti Scholl. Meni je on jedan od naših najdražih igrača, iznimno ga cijenim i zbog svega što je radio i radi s Bayernom II i ne bih imao ništa protiv. Naravno da ne bi bilo loše da jednu sezonu odradi kao Heynckensov pomoćnik.