Novosti sa sitea i foruma

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Novosti sa site-a i foruma

PostPostao/la Murta » 19 lis 2012, 20:58

Svi koji žele podijeliti svoj Facebook profil s članovima foruma, to mogu učiniti kopiranjem linka u polje Facebook profil.

Malo prilagođavanje novim medijima. :D

Ovo vam je običan prostor za tekst, kao npr. ono za zanimanje. Vidio sam neke modove na internetu, ali oni ne rješavaju problem da imamo ovakav Link, nego samo ovako: http://www.facebook.com/random_name, a nose i neke bugove pa sam se odlučio za ovo.

Jedini nedostatak je da nema ispod avatara sličice s linkom kao za PP i MSN, ali tko to uopće koristi? :mrgreen: :lol:

Odedte na profil/postavke pa profil i opet profil. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: Novosti sa sitea i foruma

PostPostao/la Murta » 19 lis 2012, 23:04

Nova opcija dodana na forum - direktno dodavanje Tweetova. Ako na nečijem Twitter accountu vidite taj Tweet kliknete summary pa details i kopirate link u BBCode [tweet][/tweet] (pod Odaberi BBCode).

Ako je to nečiji odgovor,a na glavnom siteu nečijeg accounta ste, onda kliknete view conversation, nađete tweet koji trebate, kliknete expand pa details i kopirate link.

Ja gotovo da uopće ne čitam Twitter, ali ne može se ignorirati činjenica da je to danas jedan od bržih i češće korištenih načina prijenosa informacija. ;)

Primjer kako to izgleda:

https://twitter.com/WojYahooNBA/status/258670598392262656

Ako bude bugova, javite! :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 04 stu 2012, 21:19

OSVRT NA 10. KOLO BUNDESLIGE

Da je Uli Hoeness pravio scenarijo za 11. kolo bundeslige ne bi ga bolje napisao. Posustajanje Bvb-a , Schalkea i Eintrachta te sjajna , ubjedljiva i sigurna izvedba Bayerna u Hamburgu donijeli su osmijeh na lice uprave i navijača najtrofejnijeg njemačkog kluba.
Nakon poraza od Leverkusena na svom terenu svi su se ponadali da će Bayern krenuti u pravo posrtanje. Doduše to su se nadali konkurenti, neutralni posmatrači Bundeslige i donekle javnost, bar onaj jedan njen dio. Međutim u Hamburgu je Bayernu sve išlo za rukom što protiv Leverkusena nije. A ekipa je odigrala direktnije, dinamičnije, pokretljivije i na kraju je slomila sasvim solidnog protivnika, koji je čak do ovog kola bio u usponu i dobroj formi.

U novembru prošle godine Bayern je prokockao svu prednost i pao je u krizu, a ovaj novembar su počeli na najbolji mogući način. 7 bodova u odnosu na Schalke i Eintracht, 11 u odnosu na Dortmund su odlična prednost, a još je pozitivnije to što se ova ekipa i nakon poraza vraća sjajno. Tako je bilo nakon Batea, a sada je tako bilo nakon Leverkusena. Čini se da je lekcija naučena i da ni jedan igrač Bayerna ne želi da se opusti i opet prokocka prvenstvo. Tako da se ovaj put i porazi shvataju u potpunosti ozbiljno i od strane igrača, i struke, i uprave.

Bayern je zbog dužine klupe definitivno jači nego prošle sezone. Pizarro, Martinez, Shaqiri , Robben su imena koja su činila jučer sjajnu klupu Bayerna, tu odmah svima postaje sve jasno. Ribery je u svojoj prvoj sezoni odigrao najbolje, dosta je dobro odigrao prošlu, a u ovoj prosto razara i čini fenomenalne stvari, Muller je opet raspoložen, rastrčan i zabija nevjerovatne, čudesne golove i sve to onda čini ovu ekipu dodatno jačom. Dante je pravo pojačanje u odbrani i sjajno se uklapa s Boatengom, koji isto jako malo griješi. Tako da je i u defanzivi Bayern stabilniji. Ekipa igra i direktnije, brže i s mnogo tempa.

Do sada jedina slabost Bayerna su prekidi. Na tome bi se trebalo poradit. Da li je ta slabost dovoljna da neko ugrozi Bayern? Teško je u to povjerovati. Ova ekipa na putu do titule u Bundesligi može faktički samo sama sebe pobijedit, a i u Ligi prvaka može daleko dogurat. Međutim, svaka umišljenost i opuštanje bi mogle biti kobne. Ali ove godine toga ne bi trebalo bitii.

Borba za titulu nije odlučena, ali je Bayern napravio veliki korak ka njoj.

Ipak uzbuđenja u Bundesligi neće manjkati, jer se iza Bayerna vodi žestoka borba za mjesta u Ligi prvaka i Evropskoj ligi. Sve je zgusnuto, svi klubovi blizu i mnogo je toga moguće.
Čak i jedna Borussia Dortmund nije sigurna u plasman u Ligu prvaka naredne sezone, iako fenonenalno igra u ovom takmičenju ove sezone. I Schalke koji ima bolju poziciju ne može biti 100 % siguran, jer u sve se u vrhu umiješao Eintracht koji od starta sezone sviju iznenađuje a tu su sada i zahuktali Leverkusen , te Hannover. Do kraja će biti žestoko u borbi za Ligu prvaka, dok za Evropsku ligu nade još polažu HSV, te Stuttgart, a možda se još po neka ekipa umiješa poput Werdera.

Na dnu tabele se nenadano umiješao i Wolfsburg(kojem tu nije mjesto) a lutrija je ove godine pogodit ko ispada. Niti jedna ekipa ne želi da se preda. Tako da jedan Freiburg s malim igračkim potencijalom, više se vrti u sredini tabele nego na dnu. Augsburg i Furth daju maksimum, požrtvovano i borbeno se bore za ostanak u ligi, iako individualno limitiraniji od ostalih ekipa u njihovom okruženju tabele.

Bundesliga ove sezone nudi sve: uzbuđenje (čak je nadmašila i prethodnu sezonu gdje ga nije manjkalo), nepredvidivost, sjajne utakmice, obrte, herojske nastupe podređeniji ekipa, sjajne nastupe klubova u Evropi.

U ovom kolu su tako iznenađenja ponudili Greuther Furth (herojsko osvajanje jednog boda u Frankfurtu), Hoffenheim (velika pobjeda nad sjajnim Schalkeom), te Stuttgart (izvukao bod kod Borussije Dortmund).

Jedinu gostujuću pobjedu u ovom kolu ostvario je Bayern. Gle slučajnosti......Vratimo se na početak teksta..
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 04 stu 2012, 21:48

:smajl007:

Drago mi je da si krenuo pisati. :bravo:
Super ti je prvi članak, samo tako nastavi. Kad dođe na site, stavi ga na FB da lajknem taj link. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 04 stu 2012, 21:54

Murta napisao::smajl007:

Drago mi je da si krenuo pisati. :bravo:
Super ti je prvi članak, samo tako nastavi. Kad dođe na site, stavi ga na FB da lajknem taj link. :mrgreen:

Hvala Murta. Ma nekako je ovo malo i na brzinu bilo, može još bolje. A nadam se da ću se od narednog kola još nekim detaljima moći posvetiti, pa da to bude još bolje, orginalnije, a možda i sa više nekih informacija koje nisu toliko poznate.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 04 stu 2012, 22:32

Samo da pohvalim trud. :bravo:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 04 stu 2012, 23:46

The Scarface napisao:Samo da pohvalim trud. :bravo:

x

effe je to ljudi moji. :) mahom ili sve iz svoje glave, ne pretjerano uriktano, mada mislim da bi tekst jos bolje napisao da mu Zeljo nije zijanio u gradskom derbiju. :D
ps: jos nesto. malo mi preuvelicavas remi fürthanera u frankfurtu. ipak su oni lani gledali u djale frankenima, koji su superiorno zavrslili sezonu.
osim toga, fürth veze tri remija zaredom u debitanskoj sezoni, dok je frankoforto u laganom padu (poraz od gladbacha i stokarde i pobjeda protiv slomkine ekipe).

no, bez brige. samo nastavi/te. :bravo:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2012, 14:15

uspjeli smo stavit, pa neka sada fejs radi! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 stu 2012, 14:23

Tek sada? :mrgreen: Jesi se uspio snaci?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2012, 14:26

Speedy napisao:Tek sada? :mrgreen: Jesi se uspio snaci?

Ne niti malo! pomogo mi je antiša. Nisu mi bile jasTne slike i još mi sad nisu jasTne i još dosta toga....U biti mislim da me samo slike jebu, jer kolko sam skužio sve mora iću u najnovijevjesti da se gore vrti
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 stu 2012, 14:33

anton 1983 napisao:Ne niti malo! pomogo mi je antiša. Nisu mi bile jasTne slike i još mi sad nisu jasTne i još dosta toga....U biti mislim da me samo slike jebu, jer kolko sam skužio sve mora iću u najnovijevjesti da se gore vrti

Da moraju jer je tako u modulu naređeno. Moras jednu od kategorije izabrati. Sto se tice velicine slika, njih prilagodis modu, da ti ne budu premale.

Nadalje, u folderu Stories imas PK slika koje su vec na serveru tako da ne moras praviti upload novih slika. Samo izaberes odgovarajucu ovisno o clanku.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2012, 14:35

Sad si mi sve lepo objasnio! :mrgreen:

Uglavnom imam ja još jako puno pitanja, ideja i posla koje bi htio napraviti, ali kaj kad si ti lijen da me u to uputiš :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 stu 2012, 14:40

anton 1983 napisao:Uglavnom imam ja još jako puno pitanja, ideja i posla koje bi htio napraviti, ali kaj kad si ti lijen da me u to uputiš :(

Vjeruj mi, google zna bolje od mene, stoga tipkovnicu "u ruke" i udaraj. Imas PK tutorijala sto se joomle tice. Ako si zagrijan nece ti ih biti problem pronaci! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2012, 14:59

hah snalazim se kolko tolko, ali bi mi pomoć dobro došla!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 06 stu 2012, 19:06

evo stavio link - pa Bavarci dodajte me za frenda, bilo bi mi drago i čast. baš me zanima dal ću pogodit tko je tko! :)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma