(01.12.2012)FC Bayern München : Borussia Dortmund

Komentirajte utakmice Bayerna u Bundesligi...

Re: (01.12.2012)FC Bayern München : Borussia Dortmund

PostPostao/la cruz » 30 stu 2012, 14:13

ubaci poneki znak čovječe! :D trebala mi je minuta da skužim

doro napisao:
cruz napisao:Biste li bili zadovoljni s neriješenim rezultatom?

U principu ne! jedino da se igra u dortmundu.. al kod nas svaki remi je loš rezultat, osim naravno ako ne gubiš recimo 0:2 il 0:3 pa se vratiš i remiziraš....u slučaju našeg kiksa, kusen nam može doč na 7 il 8 bodova, a još igramo kod njih,kao što rekoh, na kusen se moramo trenutno koncentrirat jer bvb više polaže nade u lp te nemreju na 2 fronta igrat super ;)

ali slažem se s tobom! :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 30 stu 2012, 14:49

Ne srljati! Nemamo razloga. Pustiti malo njih da igraju, a onda SLOMKA STYLE!!!

10 sekundi: Alaba-Ribery-Kroos-Ribery-Manđo. Bez peglanja, muljaže i sličnih stvari. Samo u KOST!

Ne znam za vas, al' ja bi baš ovu tekmu zatvorio u slučaju da povedemo... :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la TiLe » 30 stu 2012, 14:53

apsolutno. priželjkujem pobjedu, ali i sa remijem sam zadovoljan.
ne možemo tek tako zaboraviti prošlih par sezona i očekivati da ćemo ih razbit. ljudi nam jednostavno ne leže i svaki rezultat osim poraza bih smatrao uspjehom. ;)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2012, 15:57

Kaiser fordert Schweinsteigerung

:lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 30 stu 2012, 16:16

Da sam ja trener i ja da se pitam naredio bih igracima da grizu ko vukovi i da se dortmund rastrga na komadice, da se zna ko je gazda. I rekao bih im doslovce "ne vracajte mi se bez 5 komada".... Da se zgaze ko crvi, dosta vise i tog Dortmunda....

Al ko sam ja, ko mene pita.... Ja znam da mi to mozemo, samo je pitanje hocel Jupp imat muda da to naredi.... Zato cu bit prezadovoljan bilo kakvom pobjedom...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 30 stu 2012, 16:38

pa normalno, samo što je dortmund ekipa koja je u stanju uzvratiti.
ali slažem se, da treba gristi, udarati i trčati trčati i trčati!!!

anton 1983 napisao:Kaiser fordert Schweinsteigerung

:lol:

jel no ga mi zovemo sexsteiger... :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Bilall » 30 stu 2012, 17:28

Ne smije se ici grlom u jagode i mora se strpljivo graditi igra.
Mandzukic? Jako bitna karika u cijeloj prici protiv BvB-a jer se radi o dinamicnom centarforu a tkav Dortmundu ne lezi. Sjetimo se kako je uposlio Robbena u uatkmici supercupa i koliko puta se vratio nazad da osvoji loptu.
Onaj pristup utakmici kao u superupu je dobitna kombinacija. Cetri nasa igraca idu naprijed, dva krilna, centarfor i jedan ofanzivni vezni, i samo po potrebi se jos neko iz veznog reda i bekova prikljucuje ofanzivi. Ne treba srljati jer i remi nama odgovara 8-)
Bilall
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2012, 18:56

Baš su ovo pederski napravili, da se tenzije prije tekme ne stignu niti DIĆ, za razliku od "drugih stvari"! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2012, 10:21

E sad nakon pauze od Bayerna u zadnjih 7 dana da ih vidim kako će odigrati ovu utakmicu... Očekujem velike probleme u igri i tipičnu nemoć s posjedom lopte. :mrgreen: cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2012, 10:29

Biti će fora danas gledati tekam! :mrgreen: Nas par skupa ćemo imati priliku jako puno POOP! :mrgreen:

Ovu tekmu, brijem da smo mi "duže ćekali" nego BvB. Mi smo ti na kojima je pritisak i koji imaju "imperativ pobjede". Sigurno je da će naši igrači imati malo bojazni zbog tog kompleksa pa će nam noge biti teže, no moramo se protiv toga boriti!

Utakmica se predstavlja kao Njemački El Classico! Prenosi u svim zemljama svijeta, gigant protiv giganta! DAS DOJČE DER FUSSBALL! Sve ono najbolje što njemački nogomet može ponuditi!!! Jel tako? JE!!!

Moram vam dečki reći da se zavaravamo, jer BvB nije gigant, nego naš mali brat, koji se počeo pujat i sad je vrijeme da im očitamo lekciju i da ih naučimo par stvari! Ova tekma i situacija dokazuje samo koliko je BvB daleko od nas i koliko je BAYERN VEĆI KLUB OD BVB-a!!! Predpostavimo da su nam uloge zamjenjene. Bayern ima rezultate Bvb-a, a oni Bayerna. Prije današnje utakmice ne bi se pričalo o Gipfeltreffenu već bi se pričalo o tome, ako Bayern nepobjedi da će JUPP dobiti otkaz! Nikom niti ne pada na pamet, da se počne pisati o eventualnom otkazu Kloppu, u slučaju da danas nedobije utakmicu...Razlog tome je što smo mi klub koji MORA, a BvB je još uvijek na razini jednog Arsenala!

Iz jednog članka u BILDU lijepo se može zaključiti koja je BvB-ova uloga u BUNDESLIGI i za što su oni zaslužni. Oni su zaslužni što je Bayern: najskuplji kadar u povjesti BUNDESLIGE, postao je još skuplji, jači i SEXUALNIJI!!!

U bayernovom taboru se utakmica predstvalja SVE ILI NIŠTA, što znači ako nepobjedimo nema prvenstva, a ako pobjedimo, osvojili smo ga. To rade i mediji, to nije fer, jer BVB u ovu utakmicu ulazi kao da nije bitna i što se god dogodi, oni će izaći iz nje kao pobjednici - FUCK OFF! Ako želite biti na Bayernovoj razini, takvog ponašanja NEMA!

Pobjedi li danas Bayern, niko neće pripisati zasluge našem treneru, dok sa druge strane, ako BvB pobjedi, Klopp će ponovo dokazati svoju genijalnost, a JUPPU će se na vrat bjesiti epiteti, kao treneru ćije je vrijeme prošlo. Jel to u redu? Zato baš ovu tekmu Bayern mora pobjediti, kao bi se potvrdila Kloppova teza, kako Bayern igra "svoju sezonu"! 8-)

Mora se isto tako reči, da su prošla vremena, kada se BUNDESLIGA osvajala. U današnjim vremenima ako želiš biti prvak, BUNDESLIGA se mora razoriti, sravnati sa zemljom, staviti na klocne, jednostavno ju pokoriti. Minimalno 6 rekorda se mora postaviti u sezoni kako bi bio prvak! U takvim uvjetima i samo takvim može se postati prvakom!

Man city nije uspio, real nije uspio, vrijeme je da im neko pokaže ko je gazda u ovom dvorištu i ko je pravi, i JEDINI VLADAR BUNDESLIGE!

Slika
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 pro 2012, 11:10

cruz napisao:ubaci poneki znak čovječe! :D trebala mi je minuta da skužim

doro napisao:

U principu ne! jedino da se igra u dortmundu.. al kod nas svaki remi je loš rezultat, osim naravno ako ne gubiš recimo 0:2 il 0:3 pa se vratiš i remiziraš....u slučaju našeg kiksa, kusen nam može doč na 7 il 8 bodova, a još igramo kod njih,kao što rekoh, na kusen se moramo trenutno koncentrirat jer bvb više polaže nade u lp te nemreju na 2 fronta igrat super ;)

ali slažem se s tobom! :bravo:

Nismo bre na času hrvatskog..iz mene ide bujica i ne jebem onda znakove :mrgreen:

:navijac:
Zadnja izmjena: doro; 01 pro 2012, 11:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 01 pro 2012, 11:14

Slika

Der Tag für MANUEL ist gekommen!

Neuer nikad neće osvojiti individualnu nagradu kad 95% utakmica samo stoji i čeka. A kad primi pogodak, to je patzer zato jer nije dovoljno u utakmici. Ali, u sezoni postoji i nekoliko utakmica u kojima Neuer mora biti najbolji i najsigurniji Bayernov igrač. I to on je. :mrgreen:
Danas je taj dan. Danas će Neuer biti spektakularan. Danas Lewandowski i Goetze neće imati šanse protiv Neuera. Danas. NEUER!
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 01 pro 2012, 11:35

Pa spasio nam je i 2 boda sad protiv freiburga ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la MaNoo » 01 pro 2012, 12:11

Jedva čekam tekmu, nisam mogao od uzbuđenja spavati :)
Danas pobjeda i bye bye obrana naslova za BvB :)
MaNoo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2012, 12:13

MaNoo napisao:Jedva čekam tekmu, nisam mogao od uzbuđenja spavati :)
Danas pobjeda i bye bye obrana naslova za BvB :)

Oš s nama gledat? :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga