(19.02.2013)Arsenal : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (19.02.2013)Arsenal : Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 19 vel 2013, 23:27

Franko napisao:Ma u Munchenu ih ubijamo, kakvo opuštanje, znaju i oni sami što je na kocki...

Arsenal je bezveze, nema tu kvalitete. Veće ime od momčadi.

Stvarno ne znam šta su radili kod onog gola koji smo primili, sve sam traljavo gledo jer sam imao neki mutavi stream, ali ili je Neuer trebo ostat na crti ili je trebao pokupit tu loptu, a ne se usrat na pol puta. A čini mi se da je bila previsoka i predaleko pa je trebao ostat na crti...

Drago mi je zbog Mandže, čisti krumpir... :mrgreen:

Tu nas je osim Neuerove pogreške koštalo što kornere ne branimo sa igračima na crti, da je netko bio na crti lopta ne bi ušla u gol.

Jel se meni jedinom čini da je ono bio autogol Sagne ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:27

FCB_CRO napisao:
Zato sto je ponavljanje majka znanja! MORAMO ispravit ono u cemu grijesimo (obrane od kornera i poneki "black outi"). MORAMO! Bas zato da ubuduce jos opustenije gledamo nasu dominaciju!

Nisi ti skužio zašto sam ti ja to napiso! Ponovo pročitaj točno što si ti napisao i "sjeti se". :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 19 vel 2013, 23:29

Effenberg23 napisao:
nele-BHF napisao:
Dante napisao:Odličan rezultat iz Londona, ali nema mjestu opustanju u Minhenu

E ti si još gori majke mi.

Pa ja jednostavno ne mogu da vjerujem zašto tako razmišljate. :no: icon_hy

nele prijatelju normalno da nema opuštanju...pošalji neki bezveze sastav, ovi se napale, dadnu 1 gol, drugi im uleti socijalno i eto frke....ja bih postavio sličan sastav....samo bi možda ubacio umjesto riberya robbena, za mandžukića gomeza i to je to...ostali svi trebaju igrati kao včrs....osim naravno svinja ne može zbog kartona tu treba gustavo uletiti, i boateng umjesto buytena...ako krene sve po planu na pola vaditi martineza, lahma i kroosa i to je to...

Apsolutno, ali toliki respekt prema ekipi kakav je trenutno Arsenal nema potrebe. I sad kad smo ih otpuhali u sred Londona još treba neko da sumnja u prolaz?

Nema potrebe brate.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 19 vel 2013, 23:30

The Scarface napisao:
Jel se meni jedinom čini da je ono bio autogol Sagne ?

Haman je lopta od Sagne opet zakačila Mandžu, tako da... :|
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Dante » 19 vel 2013, 23:32

Ma nije da sumnjam u prolaz Bayerna, nego jednostavno vise volim gledati Bayern koji prosto dominira po terenu nego Bayern koji protivniku prepusta loptu cekajuci eventtualnu kontru. Ja bg volim na sigurno..
Dante

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:35

The Scarface napisao:Jel se meni jedinom čini da je ono bio autogol Sagne ?

Nebumo to skoro saznali, no kao što si i vidio manđa se nije previše veselio pa se nebi čudio, ali koga BK.

Gomeza tak i onak moremo otpisati, on na terenu razmišlja u koji će klub. samo da ga nađe što prije pa da se skoncentrira na nas. No ruku na srce otkad je ušao mi smo igrali zakurac prema naprijed pa nije niti čudo što nije niš napravio.

Ono što me najviše razveselilo je bio Robben i činjenica da smo maltene sve napade igrali po desnoj strani.

Kroosu još samo malo fali, jer neke njegove ideje i povratni pasovi se neizvode na terenu u takvim situacijama.

Effenberg23 napisao:znači znači :D ti više voliš njemce nego Rvate :D no dobro ne mogu te okrivit,

:?

Pa ja prezirem Hrvate to je opče poznato. Nas samtram jednim od najodvratnijih naroda koji je ikada postojao, no to nema nikakve veze kada je Bayernu u pitanju. Nisam jedan od onih koji najvijaju za Hrvata u Bayernu a ne za Bayern

Primjerice da ti ga metnem:

Effenberg23 napisao: da je Gomez ovako večeras igrao kao Mandžukić drkao bi cijeli dan i nikada ti nebi padalo na pamet da se mijenja napadač :!: :nono:

Gomez kad je igrao tri puta bolje od ovog kaj je danas manđa odigro ti nije valjo, tako da. A i siguran sam da je Gomez danas dao gol da ti nebi došao na forum kako bi napisao ovo:

Effenberg23 napisao:Večeras prikazana velika njemačka dominacija :D sve njemci dali golove i naš Mandža :D

samo umjesto da spomeneš Manđu nekako ubaciš Gomeza u post. A da negovorim da si neki dan bio na forumu i revoltiran činjenicom što Manđa neigra otpočetka pa će mu Jupp zasrat to da bude prvi strijelac lige iako je zabio gol i Bayern dobio 4:0...

WTF?!?! :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:38

nemoguće je da se mi opustimo protiv Arsenala kad će ovaj divljak od Robbena startati! S tim da se nadam da će to moči i Šaqiri! :D Čak si razmišljam o tome da nebi bilo loše i da pizarro zaigra jer od Gomeza teško da bu nešto....Ah da i nema Schweija, a pitanje je kako će se njega zamjeniti i dal se Lahma smije zamjeniti.

Ja mislim da bar 5 igrača iz ove postave nebu igralo u uzvratu u prvih 11. heck, pa Wenger će postaviti trulu postavu! :mrgreen: Brijem da se on nado da bude 1:4 ili 1:5 tako da ima izliku kad stavi GHNOOJ na teren :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 vel 2013, 23:40

Od Riberyja očekujem puno više u ovim utakmicama.

Nekako mi je prečesto nevidljiv u K.O. utakmicama LP-a.

Kroos me razočarao kod one prilike kad je kasno Robbenu dodao, inače on to rutinski rješava.

Jebat će nas žuti kartoni u sljedećoj fazi natjecanja, ovaj sudac se večeras razmahao žutih ko lud.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 19 vel 2013, 23:41

Dante napisao:Ma nije da sumnjam u prolaz Bayerna, nego jednostavno vise volim gledati Bayern koji prosto dominira po terenu nego Bayern koji protivniku prepusta loptu cekajuci eventtualnu kontru. Ja bg volim na sigurno..

Treba nekad i tako znati igrat, jer posjed je dobra stvar, ali treba znati nekad malo pustit protivnika, pa ga onda ubit kontrama i brzom transformacijom igre. Kada to dovedeš do perfekcije, onda možeš dobit i jednu Barcu.
Ono što je dobro, to je i što smo bolji iz prekida, sada i tu zabijamo. Pokazuje se da i iz slobodnjaka smo bolji sad.

Sve u svemu smo dominirali večeras, a nije Arsenal toliko loš, pokazalo je to drugo poluvrijeme. Jasno je da smo puno jači, ali Arsenal kad krene onda mu je ofanziva paklena. Samo Wenger se oslonio na Walcota, a oni išli sve na visoke lopte, a naravno da onda on nije imao šanse protiv naših stopera Dantea i Van Buytena. UUU i kako se Buyto samo postavljao večeras, pa iznošenja lopti. Jako dobar nastup Belgijanca. Sjajan i Schweinsteiger, Kroos s lijepim golom i još par sjajnih poteza, samo nekad pokušava sve izvest ko Brazilac, pa i pretjera u pokušaju da napravi najljepše moguće podvaljivanje lopte..

Eto kako nam je ekipa igrala, kad je Ribery možda čak i bio jedan od slabijih. :) Ali solidan je bio, kod prvog gola učestvovao, a pametno je igrao, dodavao je, nije solirao ono na silu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:43

The Scarface napisao:Od Riberyja očekujem puno više u ovim utakmicama.

Nekako mi je prečesto nevidljiv u K.O. utakmicama LP-a.

Da on zna jako puno puta nestati. Al danas kao da nešto s njim nije štimalo...

The Scarface napisao:Kroos me razočarao kod one prilike kad je kasno Robbenu dodao, inače on to rutinski rješava.

To je jedna od stvari o kojoj sam pričo. neki puta odigra mam iz prve i prebrzo, al kaj muje tad bilo neznam. Bar Robbenu moreš dat loptu u for i ziher si da je njegova!

The Scarface napisao:Jebat će nas žuti kartoni u sljedećoj fazi natjecanja, ovaj sudac se večeras razmahao žutih ko lud.

Velim ti kreten, popizdio sam!

Al valjda nam je suđeno da ove godine rotiramo sastav a ne da uvijek imamo na pladnju a postavu! Jer smo zato trošili il nismo? 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB_CRO » 19 vel 2013, 23:44

anton 1983 napisao:Nisi ti skužio zašto sam ti ja to napiso! Ponovo pročitaj točno što si ti napisao i "sjeti se". :(

Ma znam, vjerojatno proslogodisnjeg finala. Istina, bolje da nisam spominjao :smajl006:
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:44

FCB_CRO napisao:
anton 1983 napisao:Nisi ti skužio zašto sam ti ja to napiso! Ponovo pročitaj točno što si ti napisao i "sjeti se". :(

Ma znam, vjerojatno proslogodisnjeg finala. Istina, bolje da nisam spominjao :smajl006:

I onda to spomeneš!!! :neee: smile44 :smajl006:

smile12
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 23:51

LuctL napisao:A, gdje su oni koji su kenjali po doktoru obrane, Blaženom Van Buytenu?

Pa tu si! Što ti nedrkaš na činjenicu što smo uzeli Kirchoffa! Ipak je on mladi iskusni Njemac! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2013, 23:52

TiLe napisao:Danas smo čak i promjenili svoj stil igre i Arsenalu smo prepustili loptu. Mislim da je ovo prva utakmica u zadnjih godinu dana u kojoj nismo imali veći posjed. Dokazali smo da i tako znamo igrati.

To je super. Tako smo trebali zadnjih 5 puta Dortmunda razvaliti, a ne oni nas. :roll:

LuctL napisao:A, gdje su oni koji su kenjali po doktoru obrane, Blaženom Van Buytenu?

Jedna lasta ne čini proljeće, jel da? ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 19 vel 2013, 23:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gXlq4kf-qys[/youtube]
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka