Da se sad morate kladiti ko bi po vama osvojil LP.
1.) Chelsea
Jako malo su delali na svojoj ekipi, u zadnjih par godina su pri vrhu ali nikako da naprave taj zadnji korak. Nekak teške muke moram reč da su oni za mene favorit broj 1.
2.) Inter
Jako puno ljudi bu se iznenadilo sada jer sam ih stavil na drugo mjesto, a znate kakva je njihova povijest u Ligi prvaka. Mislim da je ovo bio najbolji prijelazni rok Intera u zadnjih 20 godina i da si je Mourinho sastavil ekipu koja njemu odgovara. Odu li oni do kraja to će za mene biti iznenađenje koje me neće previše iznenadit
E sad mi je već malo teže dalje stavit neke favorite i te pogotovo napraviti nekakav redoslijed...
3.) Stavljam Barcu na 3. mjesto jer moram - više radi respekta prema njihov kadru nego zato kaj mislim da će oni uspjet obranit naslov. Niko to dosad nije uspio pa mislim da niti oni neće. Previše je bombetina u njihovom timu da ih nebi stavio ovako visoko.
4.) MUTD - iako ih je napustio njihov najbolji igrač, MUTD još uvijek zna igrat onaj truli nogomet koji ih je doveo do finala prošle godine te titule predprošle. Sad je samo pitanje dal će ta ekipa moč zamijeniti Ronalda ili ne...
5.) Real - gle dečki milijarde su milijarde - PK love je utučeno u tu ekipu i do 2. mjeseca je jako puno vremena - kadar je strašan i ak se oni uspiju uigrat svašta je moguće...
6.) Pool -A pool ko i svake godine ima tu igru za knock out fazu. Iako u ovom prelaznom roku nisu skoro ništa napravili nisu loša ekipa. Dapače ja bi reko da su isti - kolko su spušili ofenzivno sa Xabijem tolko su dobili sa Glenom...
7.) Bayern - DAS ŠPEK - a moju decu boram stavit tu
8.) Arsenal - Nikad nisu osvojili LP, ni9je dopeljan zadnji vezni pa smatram da to neće niti ove sezone uspjeti - samo se nadam da će dobiti užastno gnjili ždrijeb, makar kak je počelo ove sezone...
9.) Juve - neznam kolko su jaki, to tek treba vidjeti a i Juvea dugo nije bilo na karti europe - tek se vračaju i smatram da nemaju ekipu koja može do kraja...
10.) Milan - dugo vremena se trebalo čekati da Milan zauzme ovu poziciju - milim da nemoram pisati razloge