hvala bogu da nije bilo tako jer bi razbio tv sigurno
čestitke osramu, održao je lekciju conteu.

The Scarface napisao:Gleda se dio tijela s kojim se smije zabiti gol, sa prsima se smije zabiti gol tako je da tehnički bio u zaleđu.

FCB_general napisao:Bože budi na pomoći, jer vidjeti van Buytena u ekipi...Da primamo barem jedan gol, to je zagarantirano.

Murta napisao:CroCHEF napisao:Robben uefin motm, basti oko 90% točnih dodavanja, Mulac pretrcao preko 12.5 km n
And I think to myself: Whatta fuck??!!
MOTM je Schweini.

LuctL napisao:Zamolio bih ubuduće da se igrač koji se odaziva na ime Daniel Van Buyten zove ili Gospodin Čovjek ili Doktor Obrane ili Gospodar Svemira.
Hvala!
Kroos!
Haris napisao:Imal šanse da UEFA suspenduje Riberya zbog onog đona na Vidala? Realno žuti je trebao pokupit minimalno, a ni crveni ne bi bio suvišan.
Inače, baš ta slika gore sve opisuje kako treba. Prošlo je odlično i mnogo bolje nego što smo se svi pribojavali. Juventus nam nije bio ozbiljna prijetnja i nadigrali smo ih bez puno muke. Samo ne popuštat u uzvratnoj da ne bude sranja kao protiv Arsenala, inače idemo glatko dalje.

anton 1983 napisao:Zuerst sperrte sich Frisurenkönig Vidal mit einem absichtlichen Handspiel fürs Rückspiel

anton 1983 napisao:Zuerst sperrte sich Frisurenkönig Vidal mit einem absichtlichen Handspiel fürs Rückspiel

Lahm napisao:Gledao utakmicu u birtiji sa navijačem Juventusa... šta reći... kraj tekme... osmjeh od uha do uha s moje strane, tužan pogled s njegove strane.![]()
Zanimljiva mi je bila ona situacija : Buyten-Chiellini... trebao je biti penal za nas, šta nije ?
Nego da pitam... da li je nekome još žao što Jupp odlazi, ili je samo meni žao ?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost