(25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 20:05

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 20:13

bavarac napisao:sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda :D

jel ak pogledamo povijest kapetana svi su bili na centru osim legende kahna Mathaus,Effe,,Ballack,Mvb smile44 (tad je bastian trebao je dobit)

Ma i ja sam bio za to da Basti bude kapetan, ali je prije par godina Lahm bio zreliji igrač i po tim nekim kriterijima zasluženo dobio vrpcu. Sada da biram definitivno bi je dao Schweiniju, ali nema smisla sad to mijenjati kad je Schweini svakako drugi kapetan i po ugledu jednako važan slično kao i u Barci. (Puyol-Xavi).

Van Bommel je bio dobar izbor za kapetana, imao je te liderske kvalitete dok je Schweini bio prebalav tada za takvu neku funkciju. Mora se reć da je Schweini dosta sazrio u zadnje vrijeme, samo se treba sjetiti onog perioda Poldi-Schweini pa onih blajh frizura sa Eura 2008 itd... :roll:

Koliko ja vidim unutar momčadi su šefovi Lahm,Schweini i Neuer. Uskoro će im se i Muller pridružiti koji je jedan od bistrijih nogometaša.

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 20:20

The Scarface napisao:
bavarac napisao:sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda :D

jel ak pogledamo povijest kapetana svi su bili na centru osim legende kahna Mathaus,Effe,,Ballack,Mvb smile44 (tad je bastian trebao je dobit)

Ma i ja sam bio za to da Basti bude kapetan, ali je prije par godina Lahm bio zreliji igrač i po tim nekim kriterijima zasluženo dobio vrpcu. Sada da biram definitivno bi je dao Schweiniju, ali nema smisla sad to mijenjati kad je Schweini svakako drugi kapetan i po ugledu jednako važan slično kao i u Barci. (Puyol-Xavi).

Van Bommel je bio dobar izbor za kapetana, imao je te liderske kvalitete dok je Schweini bio prebalav tada za takvu neku funkciju. Mora se reć da je Schweini dosta sazrio u zadnje vrijeme, samo se treba sjetiti onog perioda Poldi-Schweini pa onih blajh frizura sa Eura 2008 itd... :roll:

Koliko ja vidim unutar momčadi su šefovi Lahm,Schweini i Neuer. Uskoro će im se i Muller pridružiti koji je jedan od bistrijih nogometaša.

ma sve je to ok ,al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne,bastian s druge strane ima taj prvi pas i vidi tko mu zabusava ,a ovako kad nema vrpcu oko ruke misli da nije to njegov posao i ne dela kaj bi trebao ... jer da radi i to mislim da nam ni svemir nema granica

a i onda bi bio alfa i omega i opustio bi sve kocnice i poceo i derat mreze a ne samo dijelit lopte i lomit protivnike ,al to je moje subjektivno misljenje jel sjecam se ballacka sa vrpcom i bez nje koja je bila razlika u elfu i bayernu ...jednostavno je poludio i zabio 20 golova u sezoni 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 20:20

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 20:31

bavarac napisao:
The Scarface napisao:

ma sve je to ok ,al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne,bastian s druge strane ima taj prvi pas i vidi tko mu zabusava ,a ovako kad nema vrpcu oko ruke misli da nije to njegov posao i ne dela kaj bi trebao ... jer da radi i to mislim da nam ni svemir nema granica

a i onda bi bio alfa i omega i opustio bi sve kocnice i poceo i derat mreze a ne samo dijelit lopte i lomit protivnike ,al to je moje subjektivno misljenje jel sjecam se ballacka sa vrpcom i bez nje koja je bila razlika u elfu i bayernu ...jednostavno je poludio i zabio 20 golova u sezoni 8-)

Schweini je već i ovako apsolutni šef na terenu, bilo je dosta izjava Osrama u kojima hvali Bastija i govori da je on njegova produžena ruka na terenu. Igrači ga svakako respektiraju i nije mu potrebna traka da bi vodio momčad i igru.
Ne treba se on derat i vikat na suigrače, druga su vremena i ti "agresivci" baš i ne prolaze više. Prošla su vremena Roy Keana,Effenberga ili Kahna.

Ballack je zabijao toliko golova jer nam se polovica igre temeljila na centaršut Sagnol->glava Ballack->gol. Joj kad se sjetim kako smo igrački bili siromašni i nekonkurentni u Europi unatoč domaćoj dominaciji.

@cHEF
Imali neki poduži/full video slavlja iz hotela, ovo sa fcb newsa je dosta šturo?

Miki, gdje si?
Zadnja izmjena: The Scarface; 26 svi 2013, 20:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 20:35

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 26 svi 2013, 20:45

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qHOvTHn3dHQ#![/youtube]
a evo kako je pogodak Robbena proslavila naša legenda Kuffour. :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 20:47

Nemam, i na zdfu su prikazivali samo scene s fcb.tv

jedino ako oces imam face stranicu koja ima oko 3k slika s finala, feste

Ribery...Robben...GOL
Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 26 svi 2013, 20:58

Lahm je pristojan momak, nije onaj neki žestoki, paklen lik, ali to uvijek kapiten ne mora ni biti (iako nije na odmet da i to bude). Bitno je to da je Lahmova riječ priznata u ekipi, poštuju ga.
Schweinsteiger je nešto žešći i ima te neke druge karakteristike, više se ističe, više vuče naprijed tim. I Schweini je nivo ispod po tom liderstvu u odnosu na Effenberga i Kahna, ali sasvim je solidan po tom pitanju. Teško je to sada sve upoređivat, ali treba znati da je ta Effeova i Kahnova generacija, taj tim oko njih bio ipak individualno slabiji od ovog današnjeg, zato to njih čini besmrtnim.

Ipak ova generacija se sad krunisala i baš mi je drago zbog Schweinija i Lahma (on pogotovo pristojan momak, kako je samo bio sinoć sretan, da se čovjek naježi, baš ono ko dijete se radovao i pao mu je teret s leđa). Krunisali su se i to je bitno. To mi je drago zbog hejtera, jer oni traže dlaku u jajetu i fataju se za izgubljena finala. A s finalima u internacionalnim takmičenjima i nacionalnim trofejima su Schweini i Lahm već bili dosta postigli, ali sada su stavili krunu i uspjeli svima začepiti usta. Uspjeh je tim veći, kad znamo da par veliki igrača nikad nije osvojilo Ligu prvaka poput Nedveda, Van Nistelrooya, Trezegueta, Roberta Baggioa.....A ova ekipa još uz sve to, ima šansu da ponovi ovaj uspjeh i možda još koji put Henkelpott da osvoji. A sad prvo prilika i za Evropski superkup (jedini trofej koji nam fali, iako nije pretjerano bitan, ali fino bi ga bilo uzeti), te Svjetsko klubsko prvenstvo (i ono fali, ali uzimali smo Interkontinentalni kup, tako da smo i nezvanični svjetski prvaci bili, ali fino bi bilo klepit i to SP).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 26 svi 2013, 21:00

bavarac napisao:al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne

Ma nije to do radijusa kretanja (ima i Lahma svugdje, a uostalom i King Kahn je bio više linijaš :D ) nego što mnogima smeta Lahmova povučenost i smirenost (odlike, koje nisu baš prezentne za 'vođu') i kada vide napredak BS, odmah bi da nešto mjenjaju. :mrgreen:
To je (barem po meni) sada neizvodimo (bez obzira što Filip ne bi previše rondao) i bolje je za sve da ovako ostane.

Übrigens, dobrodošao natrag. :bravo:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 21:10

Kad pogledas playoff i primljene golove
Dva iz kornera (jedan nije ni postojao), penal... i jedna izigrana akcija

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 21:12

Lizarazu napisao:
bavarac napisao:al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne

Ma nije to do radijusa kretanja (ima i Lahma svugdje, a uostalom i King Kahn je bio više linijaš :D ) nego što mnogima smeta Lahmova povučenost i smirenost (odlike, koje nisu baš prezentne za 'vođu') i kada vide napredak BS, odmah bi da nešto mjenjaju. :mrgreen:
To je (barem po meni) sada neizvodimo (bez obzira što Filip ne bi previše rondao) i bolje je za sve da ovako ostane.

Übrigens, dobrodošao natrag. :bravo:

da al zaboravljas jednu stvar ak je uli odrijesio ruke od tima i sve prepustio pepu onda nema rondanja jer od nagodine moze nam i ribery bit kapetan :mrgreen: ,sjetimo se gala i klinsmana i njihovih odabira ,a ovo za kahna se neslazem taj je znao i do pola igralista otrcat (p.s. HSV - Bayern 1-1 90min )

kako god nek su oni uzeli LP-a ,sad jos skinut prokletstvo u Elfu i svi sretni i zadovoljni,al s sa njim kao kapetanom bojim se da od elfa nema nista :(

iako gle sad

neuer

lahm -------boatank ---------badstuber -----alaba

----------bastain -------kroos-----------------

muller -----------gotze ---------------ribery

----------------gomez ------------------------

9 od 11 su iz prvih 11 elfa ...mozda pep i bude tajno oruzje vs Espana :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 22:02

Slika