Imat cemo onda jedno od najjacih krila na svijetu (robben + ribery).
Samo ide mi Gomez na zivce, truntav je i prespor, al valjda ce se promijeniti nesta sto se toga tice.
Bayern ist der neuer shampion!!!
nele-BHF napisao:en diego dao 2 gola, kako je cojk mocan to nije humano,, strasaaan jeee

Murta napisao:nele-BHF napisao:en diego dao 2 gola, kako je cojk mocan to nije humano,, strasaaan jeee
Kompletan Juve, ne samo Diego. Pazi ovaj sastav: Buffon-Grygera, Cannavaro, Chielini, Grosso-Melo, Sissoko, Poulsen(Tiago)-Diego-Del Piero, Amauri(Trezeguet, Iaquinta) Najslabija točka im je Cannavarno, al imaju betonsku obranu kad bi u ovom sastavu igrali, a naprijed kaj Diego i Del Piero naprave, uopće nije bitno jer gola neće primit.

ankujund napisao:zelim vidit jednog il vise dobrovoljaca koji ce napisat opseznu analizu bayernovih protivnika koju cemo objavit na stranici...znaci,povijest kluba,uspjesi,stadion,navijaci,trenutna postava,trenutna forma klubova i par zadnjih rezlutata iz lige(kome je pocela liga)

ankujund napisao:nije do mene, necu rec do koga je,al nije do mene,ja sam se trudio da to bude objavljeno u vise navrata

The Scarface napisao:Naravno, samo me Juve zajebe na kladionici.

anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Naravno, samo me Juve zajebe na kladionici.
Jel ti žao?

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju