Maccabi Haifa - FC Bayern 15.09.2009 20:45

Re: Maccabi Haifa - FC Bayern 15.09.2009 20:45

PostPostao/la FCB m@niac » 17 ruj 2009, 15:51

...mislim da je ovo poprilično točno:
http://fcb-ticker-02.odmedia.net/liveti ... 2df82441d6
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 17 ruj 2009, 20:17

Svidja mi se ak je ovako bilo... :mrgreen:
Dobar je ovaj gaal :twisted: hvala maniac na infu.

Jedva cekam bayern:juve :mrgreen: to cu sigurno moci pratiti.
Nisam znao da mogu vidjeti ovo na official web site-u, mislim ovaj liveticker. Mocno!
TulE

PostPostao/la katsche » 17 ruj 2009, 21:45

TulE napisao:Svidja mi se ak je ovako bilo... :mrgreen:
Dobar je ovaj gaal :twisted: hvala maniac na infu.

Jedva cekam bayern:juve :mrgreen: to cu sigurno moci pratiti.
Nisam znao da mogu vidjeti ovo na official web site-u, mislim ovaj liveticker. Mocno!

ja već godinama pratim Bayernove utakmice preko livetickera
to je meni nekako dobro.....sidiš ispred kutije i čekaš da neko nešto napiše....cool
;)
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 18 ruj 2009, 12:22

jao,jao....evo i mene....kaže Tun nitko nije gledao tekmu.....nitko osim Bavarca dakako kao i uvijek pred malom plazmom :D

i znate što još...gledao sam i izjave trenera trenera posčlje utakmice...sam neznam kaj su rekli jer sam gledao tekmu na nacinalnoj izraelskoj TV.... :lol: :lol: :lol:

ali da krenem redom....

sastav...

butt

lahm.......buyten.......badstuber......pranja

....muller.......tymo.......bastian.............

...robben........ola.........ribery...............

i sad o tekmi......

prvo poluvrijeme maestralno odigrano....sam je falila realizacija Olića ( u 25min sa nekih 4m iskosa dobija loptu od Lahma nakon duplog pasa sa Robbenom...ode preko grede....nakon toga mu je poništen gol zbog milimetarskog zaleđa.......najgore od svih reakcija...Ribery mu na 5-ac daje loptu i ovaj samo treba pospremit iz prve ,ali zdribljo je sam sebe i ode prilika u nepovrat... pred kraj poluvremena s gol crte mu izbija loptu branič nakon šuta glavom nakon kornera Robbena ...i to je sve od Ole...u drugom poluvremenu se borio i trčao kao poravi maratonac..ali nije se našao u šansi za gol.... ......i više prisebnoosti pri udarcima sa ruba 16m (Robben,Bastian i Ribery....)...u tom djelu igre mogu konstantirati da je Ribery bio najgori igrač u redovima Bayerna.... :shock: ...sve nešto živčan,nervozan.....istina bog ni klima nije bila kao u Švabiji....paklena vlažnost u zraku...i kod takvog glupog pristupa u jednoj situaciji je tražio od suca da mu prizna korner (a bio je ) i ovaj mu dodjeli žuti karton.... :evil: ....u ovom djelu igre (1poluvrijeme )...nismo dopustili domaćinima nijednu polu priliku na terenu sve do 46min...kad su uputili prvi šut na vrata Butta na sreću otišlo je preko grede....

u nastavku meča....smo imali jednu rupu od nekih 20min...u tom razdoblju nam je obrana izgledala kao trećeligaša...pranjiću su prodavali bicikl....Badstuberu tunele....lažnjake.....užas.....sva sreća pa je Butt bio raspoložen...iako je onaj Katan (C)...očajno pucao oba puta...točno u vratara i mlako..... :mrgreen: ...ali bilo kako bilo...nismo primili gol....s druge starne mi smo bez neke igre u tom djelu bili....plivali smo u obrani...Tymo je dosta bio izgubljen...Robben je pokušavao 1-2 i prijetili smo uglavnom nakon prekida igre....i onda Robben ubacuje....Gomez tek što je ušao (zamjenuo Ribery-a )...nalazi se u izglednoj situaciji....ali branič mu uklizava i odbija do Daniela...a ovaj BOOOOMBA pod gredu.....za 0-1.....u nastavku meča su gosti prijetili iz prekida i bezopasnim udarcima iz daljine za vratara renomea Butta....dok smo mi nakon izborenog prekršaja na Mulleru imali free kick Robbena koji je vratar Maccabija skinuo zu posljednji tren..i jednu priliku gomeza koji je pucao traljavo....i onda fucking super potencijal star Muller 8-) ...prvo u giužvi na 16m dobija loptu od Ottla...a on vanjskim felšom plasira u dalji kut vratara za za 0-2...i onda jedna kontrica za 0-3.....Gomez probija ppo desnom krilu ubacuje u 16m gdje Muller ima nos i zabija za 0-3....drugi dopelpack u dve tekme....( 4.dana 8-) ).....

Igrač tekme.....Thomas Muller....iznudio pun kur. prekršaja u opasnoj zoni.....trri free kicka.... :D ...trčao kao navijen...bilo ga je po cijelom terenu....u jednoj situaciji Robben gubi duel na protivničkoj polovici i malac trči za igračem i stiže ga na lijevoj strani kod Pranje i pravi nepotreban prekršaj u opasnoj zoni.... :shock: ...i što reći o njegovoj poziciji...evo ovako.....kad je Maccabi imao loptu u posjedu igrao je desno u vezi...a kad bi mi uzeli lopptu već bi bio druga špica uz Olića ili bi bio na rubu 16 m i odvlačio stopera za naša krila.........e sad uzimajući koliko ima godina..s kojom željom igra svaku tekmu i koliko ti je za tako nešto potrebno snage i trkačke moći.....mogu napisat ovo....ima nos za gol Klosea....ograđuje loptu kao Toni....ima udarčinu ala Ballack...trči kao navijen..i srce jednog Jeremiesa.... :(

Fucking Thomas Muller.....još jenput..... :legendo: :fcb: :navijac: :naprijed: :logo:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la TulE » 18 ruj 2009, 15:48

Hahahahaha. :mrgreen:
Al nemoj ga previse hvaliti. Da se ne pokvari i da se ne razocaramo.
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2009, 15:56

Sam da vam velim da pišete krivu postavu jer je od svih naših veznih Muller bio najistuerniji. Mi smo igrali ovak

----------Muller

Tymo----------Schweini

il tak neki kurac...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 18 ruj 2009, 18:29

E sad kad je Bavarac napisa svoj osvrt možemo zatvorit temu. Idemo u nove pobjede.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10