Miki napisao:Samo mi nije jasno da se igračina Martinez drži na klupi.
Pa kako ti bayer-serbia news nije javila da Martinez još nije spreman?

CroCHEF napisao:steta za Shaqa i stativu
The Scarface napisao:Miki napisao:Samo mi nije jasno da se igračina Martinez drži na klupi.
![]()
Pa kako ti bayer-serbia news nije javila da Martinez još nije spreman?

CroCHEF napisao:Miki napisao:Samo mi nije jasno da se igračina Martinez drži na klupi.
nije u kadru, napisano vec 10 puta
Doso je umoran nikakav s prijateljske utakmcie reprezentacije...

The Scarface napisao:Nakon Gladbacha gdje je obrana bila loša i gdje smo dopuštali dosta prilika došle su 2 utakmice u kojima nismo primili gol i u kojima smo poprilično dominirali protivnika.
Prošla godina :
Bayern-Gladbach 1:1
Gladbach-Bayern 3:4
Bayern-Nurnberg 4:0
Nurnberg-Bayern 1:1
Bayern-Frankfurt 2:0
Frankfurt-Bayern 0:1
Ova godina :
Bayern-Gladbach 3:1
Bayern-Nurnberg 2:0
I nije tolika katastrofa ako se sjetimo da je prošla godina bila povijesna i da tek uigravamo novi sistem sa novim trenerom. Teško da će igra vremenom postajati puno lošija.

CroCHEF napisao:Bayern Ballbesitz 80,9 Prozent!!! Topwert seit Beginn der Datenerhebung!
![]()
![]()
![]()

The Scarface napisao:Nakon Gladbacha gdje je obrana bila loša i gdje smo dopuštali dosta prilika došle su 2 utakmice u kojima nismo primili gol i u kojima smo poprilično dominirali protivnika.
Prošla godina :
Bayern-Gladbach 1:1
Gladbach-Bayern 3:4
Bayern-Nurnberg 4:0
Nurnberg-Bayern 1:1
Bayern-Frankfurt 2:0
Ova godina :
Bayern-Gladbach 3:1
Bayern-Nurnberg 2:0
I nije tolika katastrofa ako se sjetimo da je prošla godina bila povijesna i da tek uigravamo novi sistem sa novim trenerom. Teško da će igra vremenom postajati puno lošija.

jozotg napisao:Scar,nije problem i da koju izgubimo.Jer smo Juppa cekali punu godinu u kojoj je sve sta je moga popusio.
Ali djeca ne kuze ili se prave mutavi.
Ja gledam uvik pozitivno.Npr.solo prodor Alabe di je naslaga cetvoricu,pa odlicnu partiju Bilala,Robbena.
Mario je danas iskoristija bonus.
Puno me vise zabrinjava sta cemo kad Frane i Celo prestanu igrat.Jer imati 2 takva krila (usudio bi se reci najbolja ikad u jednom timu) je privilegija rijetkih.
Gotze kad bude sasvim fit i kad nauci na nove suigrace ce biti cudo.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju