(24/08/2013) FC Bayern München 2:0 1. FC Nürnberg

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (24/08/2013) FC Bayern München -:- 1. FC Nürnberg

PostPostao/la Lennon » 24 kol 2013, 21:52

Ja pratim Bayern od 1999. godine. I Iskreno neznam kad sam lošiji Bayern gledao nego danas prvo poluvrijeme. A nikad jači Bayern, kako je i kaiser izjavio, u povijesti. Ma možemo i gubit 3-0 al da bar nešto igramo i stvaramo šanse, a ovo ne da je igra bila, to je bila katastrofa. I novi sustav ne funkcionira nikako, od pripremnih tekmi sve do danas. Da se nije oslonio na stare stvari, da nije izvadio Thiaga i stavio konkretnijeg Mullera tj. vraćanje Alaba i Lahma na bok i prema naprijed nebismo zabili niti jedan gol. I sad mi molim te reci ako sam ja glavni kritičar, di sam ja od početka službenih tekmi kritizirao našu igru? Nigdje. Al ove tri tekme smo odigrali dost loše, uz to BvB nas je razbio u superkupu, protivnici nam stvaraju šanse ko na traci, slijedi nam nova tekma za trofej a ja molim Boga da nas Murinho ne rastavi na djelove.
I da, zbog čega mi nebismo nastavili tamo di smo stali, ako smo još na prošlogodišnju ekipu doveli dva igrača extra klase? I kaj je Pepu ispod časti koristiti stari i provjereni sustav, da se nebi pričalo da kopira nekog? Ne, mora on nekaj svojeg uvesti, da se vidi da je on čarobnjak trener, razjebo nam je bok i krilo igru i samo se dodavamo po sredini gore nek Barcelona i Španjolska repka. Da to sam ja vidio u te četiri tekme i naglašavam, s obzirom na najjači Bayern u povijesti nakon ovoga moram biti razočaran. A prave tekme tek dolaze.....
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 24 kol 2013, 21:57

I sad vas još jednaput pitam ,zbog čega mi nebismo nastavili s partijama kakve smo pružali prošle godine. Cijela ekipa je ostala na okupu, doveli smo najboljeg mladog igrača na svijetu i ponajboljeg Njemačkog reprezetativca k tome. I još jednom ću navest, ako ne osvojimo BL i dođemo minimalno do polufinala lige prvaka (u četvretfinalu i osmini finala priznam jedino Real i Barcu da nas izbace) ova sezona je neuspješna. Pa pobogu ovo je najjači Bayern u povijesti!!!!
Zadnja izmjena: Lennon; 24 kol 2013, 21:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 24 kol 2013, 21:57

Lošije Bayern je bio pod Klinsmannom kada je Bastian bio najgori igrač svake sedmice.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 24 kol 2013, 21:58

In memory of Neutral napisao:Lošije Bayern je bio pod Klinsmannom kada je Bastian bio najgori igrač svake sedmice.

ma i onda smo stvarali šanse, samo kaj smo bili ko švicarski sir otraga
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 24 kol 2013, 22:49

Da, no u prvom poluvremenu smo mogli voditi 1:0 da je Alaba zabio :mrgreen:

Loše prvo poluvrijeme, jedno od gorih u posljendnjih par godina ali moramo razumjeti da svaka ekipa protiv nas igra čisti bunker. Mogli su ljudi povesti 1:0 zalutalim metkom 1 vs 4 ali hvala Bogu pa nisu. Problem je zabiti prvi, čim zabiješ jedan slijedi ti filovanje, punjenje, kako god želite.

Biće zanimljivo aBd gledati Bayern protiv ekipa koje igraju otvorenije. BvB nas je dobio 4:2, no mislim da je to daleko od ovog sadašnjeg Bayerna, a još dalje od onog Bayerna koji će biti, nadam se, aBd pravi kako budemo išli iz kola u kolo.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 kol 2013, 22:51

Lennon napisao:Ja pratim Bayern od 1999. godine. I Iskreno neznam kad sam lošiji Bayern gledao nego danas prvo poluvrijeme. A nikad jači Bayern, kako je i kaiser izjavio, u povijesti. Ma možemo i gubit 3-0 al da bar nešto igramo i stvaramo šanse, a ovo ne da je igra bila, to je bila katastrofa. I novi sustav ne funkcionira nikako, od pripremnih tekmi sve do danas. Da se nije oslonio na stare stvari, da nije izvadio Thiaga i stavio konkretnijeg Mullera tj. vraćanje Alaba i Lahma na bok i prema naprijed nebismo zabili niti jedan gol. I sad mi molim te reci ako sam ja glavni kritičar, di sam ja od početka službenih tekmi kritizirao našu igru? Nigdje. Al ove tri tekme smo odigrali dost loše, uz to BvB nas je razbio u superkupu, protivnici nam stvaraju šanse ko na traci, slijedi nam nova tekma za trofej a ja molim Boga da nas Murinho ne rastavi na djelove.
I da, zbog čega mi nebismo nastavili tamo di smo stali, ako smo još na prošlogodišnju ekipu doveli dva igrača extra klase? I kaj je Pepu ispod časti koristiti stari i provjereni sustav, da se nebi pričalo da kopira nekog? Ne, mora on nekaj svojeg uvesti, da se vidi da je on čarobnjak trener, razjebo nam je bok i krilo igru i samo se dodavamo po sredini gore nek Barcelona i Španjolska repka. Da to sam ja vidio u te četiri tekme i naglašavam, s obzirom na najjači Bayern u povijesti nakon ovoga moram biti razočaran. A prave tekme tek dolaze.....

Onda očito nisi dovoljno detaljno pratio. ;)

Sjeti se samo Van Gaalovih početaka i uigravanja njegovih zamisli, beskonačnog broja dodavanja koje nije ničemu vodilo. Upravo to njegovo inzistiranje na posjedu nas je dovelo do prošle sezone gdje je Osram unaprijedio Nizozemčeve zamisli i osvojio LP.

Tipičan si primjer "navijača" koji ima kratkoročno pamćenje i koji iz prošle sezone pamti samo one dobre stvari i nadam se nesvjesno odbacuje one loše aspekte igre iz prošle godine. I ptice na grani znaju da se mučimo protiv momčadi koje igraju bunkericu sve dok im ne zabijemo prvi gol.

Igra u prvom poluvremenu je bila loša, ali daleko od toga da je bila katastrofa. Nurnberg praktički nije imao niti jedan smisleni napad, mi smo trebali dobiti jedan penal(kad je Đilkoš gurnut) iz kojeg je trebao pasti gol i koji bi nam olakšao daljni tijek utakmice.

Nije mi jasno odakle sad ljudima da nemamo nikakvu ofenzivu kad smo protiv BVB-a,Gladbacha i Frankfurta imali pregršt prilika, koliko ja znam nakon tih utakmica je obrana odnosno nedostatak druge šestice bio kriv a sad odjednom nam ofenziva pati jer Pep forsira svoje tiki-taka zamisli.

Niti jedan renomirani trener ne kopira kompletno rad svog prethodnika, ako smo htjeli nekoga tko će kopirati Osramove zamisli nismo trebali dovoditi čovjeka koji je osvojio 14 trofeja u 4 godine. Meni su tragikomične zamisli pojedinaca koji su mislili da će Pep doć prekopirat Osramove zamisli i za 3 godine pokupiti 30-ak milijuna eura od Bayerna.

Složio bih se oko ovoga sa bekovima, i meni se više sviđa sistem iz prošle godine kad je Lahm pružao širinu na svojoj strani a ne glumio veznog igrača. Treba vidjeti kako će se situacija sa bekovima dalje razvijati.

Tebi i sličnima bih preporučio da se malo opustite jer su rezultati za sada više nego dobri. ;)
Vidjet ćemo kako će to u petak izgledati protiv momčadi koja također želi igrati nogomet.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 24 kol 2013, 22:56

Svaka utakmica sve više potvrđuje da se Pep nije snašel u Bayernu i ne znam zakaj forsira svoje ideje u stroju koji je bio savršen.Lanjski Bayern je trebalo samo pustiti da igra, pobijeđuje i traje. Danas je Bayern zabil oba gola na način koji baš ne preferira Pep, niti centaršut a niti solo prodor i driblinzi Robbena nisu Pepov odabir. Nije isto trenirati Barcu i igrače koju su prošli njihovu školu nogometa i tamo se pripremali cijeli život za određenu vrstu nogometa i onda doći u Bayern i pokušati okrenuti navike igrača preko noći na nešto njima sasvim novo.Ja bi bio za promijene da je Bayern bio u krizi, da nije bilo rezultata prošlih godina ali nakon lanjske sezone trebalo je samo nastaviti gdje je Jup stao.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 kol 2013, 23:06

mirko0410 napisao:Svaka utakmica sve više potvrđuje da se Pep nije snašel u Bayernu i ne znam zakaj forsira svoje ideje u stroju koji je bio savršen.Lanjski Bayern je trebalo samo pustiti da igra, pobijeđuje i traje. Danas je Bayern zabil oba gola na način koji baš ne preferira Pep, niti centaršut a niti solo prodor i driblinzi Robbena nisu Pepov odabir. Nije isto trenirati Barcu i igrače koju su prošli njihovu školu nogometa i tamo se pripremali cijeli život za određenu vrstu nogometa i onda doći u Bayern i pokušati okrenuti navike igrača preko noći na nešto njima sasvim novo.Ja bi bio za promijene da je Bayern bio u krizi, da nije bilo rezultata prošlih godina ali nakon lanjske sezone trebalo je samo nastaviti gdje je Jup stao.

:haha: :haha:

:bravo:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 24 kol 2013, 23:07

3 utakmice, 3 pobjede, 6:1 gol razlika. Ovdje bi gorilo da kojim slučajem kiksamo negdje.

Sistemu treba vremena. Yupp je bio solidan u prvoj sezoni, u drugoj je gazio sve pred sobom. I meni se ovakva ofanzivna taktika bez prilika ne sviđa, no sa ulaskom Mullera dobili smo mnogo toga. Gotze nije još u formi, Thiago se navikava na Bundesligu.

Ima tu još dosta stvari koji se trebaju uklopiti, no Bayern svake sedmice igra bolje i što me posebno raduje, sigurnije.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 24 kol 2013, 23:44

Fakat ste zabrijali ... fakat ne kuzim cemu toliki hejt ... :roll:

Da, bilo je lose prvo poluvrijeme.
Ne, nisu nam napravili nikakvu sansu i imali smo sve pod kontrolom.

Zasto smo tak igrali? Zato da vidimo kako se ici.

Hocemo li tak opet igrati? Da, sigurno budemo.
Zasto cemo tak opet igrati? Zato jer cemo svakim putem igrati jos bolje.

Sto ce se dogoditi sljedeci put kada prvo poluvrijeme ne uspijemo zabit gol? Nista, vratiti cemo se u Jupp mode.

I?

Ne bi da smo igrali za racQ, primili 2 gola, i imali 20% loptu u nogama u prvom poluvremenu.

Fakat ste hejteri ... :roll:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 kol 2013, 11:07

Ajde kad pogledaš tabelu, tri pobjede uz jako dobru gol razliku, i ako shvatimo da je superkup nevažan trofej.. možda sam malo i pretjerao jučer, možda i sve skupa nije tako loše. Al činjenica je da imamo dosta problema u novom sustavu s novim igračima, i činjenica je da igramo trenutno na nekih 60 %, što veseli i rastužuje.
Ma samo mi stavi Lahma i Alabu na bočne, samo to Pep...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 kol 2013, 12:38

Evo na djelu barca pardon Bayern 81% posjed hahahahahaa..zaboli me to bitno da se skupljaju bodovi...gotze je očito bio slab pošto se niš ne spominje al bude i on došo na svoje ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga