TiLe napisao:mamićevim ovčicama je to prijateljska kava, a svakom drugom koji ima zrno soli u glavi je jasno o čemu se tu radi.
lik je moćan, povezan na sve moguće strane i u njegovom slučaju sudska presuda i nije neki jak argument koji dokazuje da je on u pravu.
Ti se krećeš tim podzemnim krugovima pa sve govoriš iz prve ruke ili? Ja osobno mogu samo nagađati, a o 'Mamićevim ovčicama' nemam namjeru pričati.
Čuo sam i ja za puno glasina o osječkoj i čepinskoj mafiji od 12. god. života do danas što su sve radili i što rade, čime se bave itd. Neke stvari se na terenu mogu vidjeti, no to je ono za popišat se koliko nije vrijedno spomena i koliko je to zapravo duboko.
Svaka država ima svoju mafiju, kriminalce kojima ne možeš ništa. Samo u HR je situacija da mafija ima svoju državu.
Spominješ sudove... Ne može se tu ništa. Sin je sutkinje, zakoni su loše napisani za takve djela i nesreće. Uvijek u prvom redu treba isticati države postulate i aparate, a ne one koji to zlouprabljuju ili krše.
U HR je situacija kako se priča o Mamiću, a ne o institucijama koje zaslužuju u velikoj većini istrebljenje kadrova koji rade.
Mi pričamo o tome čovjeku, a meni je puno veći problem kad gledam koliko su zakoni o kupnji nekretnina poput stanova i kuća apokaliptična stvar po neke ljude ili još gora stvar... Radiš 15 godina u jednom privatnom poduzeću i poslodavac ti ne uplaćuje nikakve doprinose ni ništa i 15 godina života ti ode u jedno totalno NIŠTA.
Ne znam je li Speedy vidio s lijeve strane obale, jedan čovjek i žena žive u šatoru jer su preveslani oko kupnje kuće, pa se ispostavilo kako je lova otišla onome što se nazivao prodavačem a njegova kuća nije bila. Tko je takve slučajeve i tko će njih zaštititi? Baš nitko.
Mi nismo zapravo ni svjesni koliko problema zapravo imamo i koliko mi osobno forumaši još možemo biti sretni sa svojim životima u ovoj poluanarhiji zvanoj Hrvatskoj.
A koliko mi se samo povraća kad vidim sramotu od 'države' gdje nekakvi medicinski specijalizanti, liječnici i tzv. sveučilišni profesori primaju plaću od države, a paralelno rade u svojim privatnim poliklinikama i glume privatne poduzetnike i gospodarstvenike i tu ubiru lovu. Pa gdje to ima jebalo majku u pičku da prije podne radiš jedan posao a drugi poslijepodne i uzimaš nepravedni profit...