Miki napisao:
Pa, čekaj, jesam li ja nešto slagao ili ne?Činjenica je da ih je Srbija dobila sa C timom!!! Sad što to nije bilo u nokaut fazi, već ranije, to je druga priča. Srbiji su falili Teodosić, Savanović, Mačvan, Veličković, Kešelj, Erceg, Perović, Bobi Marjanović. A, siguran sam da bi od ovih u prvoj petorci igrala prva trojica, a vrlo blizu nje bio Marjanović. To bi bila sasvim druga priča. Ovaj rezultat nije prava slika reprezentacije Srbije. SP dogodine će to da pokaže. Prvenstvo je bilo skroz ludo, pa se tako desilo da Hrvatska bude bolje plasirana od Srbije, što je objektivno nerealno, ali su imali sreće prilikom nokaut faze. Srbija na Špance, a Hrvati na Ukrajince.
stari, znaš ti koga briga jeste li vi njih dobili sa A postavom ili N ili O postavom ?
mene sigurno nije
a takve argumente u raspravu unose jedino oni koji misle da je to relevantno (u ovom slučaju ti), iako to uopće ni nije relevantno
usput, zvučiš k'o oni barcelonisti koji su poslje debakla protiv Bayerna kenjali da im Messi nije bio spreman pa da zato i jesu popljugali

width="960"