CroCHEF napisao:jao kako bi volio da ih razbiju.............. jaooo
citam onaj bluemoon forum i sere mi se.
koliko disrespekta nisam vidio ni od navijaca Reala...
likovi tvrde da city ima bolje stopere, veznjake i da su sva cetiri napadaca bolja od Bayernovih..joj bezveze se iznervirao

melodyne napisao:Lennon, okomitost?

melodyne napisao:CroCHEF napisao:jao kako bi volio da ih razbiju.............. jaooo
likovi tvrde da city ima bolje stopere, veznjake i da su sva cetiri napadaca bolja od Bayernovih..joj bezveze se iznervirao
Kakvi su sad' komentari?

TiLe napisao:melodyne napisao:CroCHEF napisao:jao kako bi volio da ih razbiju.............. jaooo
Kakvi su sad' komentari?
Sada žele ostavku Pelegrinija i prodaju Tourea i Harta

panda napisao:Ono što je meni interesantnije od pobjede je to da Lennon nije spomenuo okomitost, lahma na boku, švajnija i martineza k'o zadnje veze i rafinhu kao beka u temi![]()

melodyne napisao:CroCHEF napisao:jao kako bi volio da ih razbiju.............. jaooo
Kakvi su sad' komentari?

Lennon napisao:The Scarface napisao:Nije ovo bila rotacija vec takticka promjena.
Pep je poslije utakmice izjavio da je u ovoj tekmi htio u napadu imati igraca koji se vise krece. Muller je odigrao vrlo dobro pa mi nema puno smisla kritizirati Mandzino izostavljanje.
Igrača koji se više kreće?![]()
![]()
Pa zato ostavio Mandžu na klupi..![]()
To baš i nema smisla to objašnjenje...

The Scarface napisao:
Pep je poslije utakmice izjavio da je u ovoj tekmi htio u napadu imati igraca koji se vise krece. .
The Scarface napisao:Da, Muller je u fazi napada puno varijabilniji i mobilniji igrač.

panda napisao:Ono što je meni interesantnije od pobjede je to da Lennon nije spomenuo okomitost, lahma na boku, švajnija i martineza k'o zadnje veze i rafinhu kao beka u temi![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju