Lennon napisao:prvo napišeš -The Scarface napisao:
Pep je poslije utakmice izjavio da je u ovoj tekmi htio u napadu imati igraca koji se vise krece. .
i onda :The Scarface napisao:Da, Muller je u fazi napada puno varijabilniji i mobilniji igrač.
I sad mi ti reci da je to isto, što si napisao u prvom postu i u drugom. Više i mobilniji, varijabliniji je potpuno isto.![]()
U prvom postu navedeš da se neko više kreće, što bi ajmo reć za to bila jedinica - kilometri. Mandžo je uz Lewu prošle godine imo najviše kilometara u LP ko napadač.
Drugo je biti mobilniji i varijabilniji, što ne znaći da se automatski više krećeš, tj da radiš više kilometara iako je Mullac jučer i imo kilometri, kad sagledaš u globalu Mandžo se više kreće. Druga je stvar što je Mullac varijabilniji, mobilniji il drugim riječima opasniji. Da si tako odma naveo nebi ti a reko, al to uopće nije isto.
Neka si ti veliki znalac, trebalo je očito tu i tam hrvatski jezik u osnovnoj školi pohađat, i koju lektiru pročitat radi razumijevanja, a ne kaj je mama čitala..
A majke ti mile.
U prvom postu stoji ono što je Pep nakon utakmice rekao za ZDF. Znači Pepove riječi ne moje.
U drugom postu je moje objašnjenje na šta je čovjek najvjerojatnije mislio. Znači odgovor na tvoje ne shvaćanje Pepove izjave
Pitali su ga jučer i gdje će Lahm u budućnosti igrati kad se oporave svi vezni igači. Rekao je da poznaje Lahmove kvalitete na beku i kad svi budu fit da bi se trebao vratiti na tu poziciju, ali je isto tako naglasio da je u ovom trenutku Lahm vrlo važan igrač za vezni red i da bez njega ne bi mogli igrati sadašnji nogomet.
P.S.
Nije problem imati svoje mišljenje i komentirati trenerove zamisli, problem je kad svaki put po jednom te istom trubiš.
Meni je bilo draže koju utakmicu više pogledati od čitanja lektire, nisam znao da se nalazimo na književno-lingvističkom a ne nogometnom forumu.
width="960"