Dominatna, moćna, totalno nepredvidljiva igra koja zbunjuje protivnika. Samo gledam kada krene brzo , sigurno dodavanje, pa kada krenu zamjene pozicija, pa sve te kretnje Bayerna, pogledaš u protivnika i prosto ti ga žao. Werderovi igrači tada ne znaju na koga da krenu, gdje da krenu, šta da čine....Još su oni igrali dobro u početku i imali šanse, ali kada bavarska mašina se zahukta, onda sve ide cik-cak i samo se protivnik melje...
Bayern je super jak bez Riberyja, ali sa Riberyjem je još jedna dimenzija više. Tada je tu još više ideja, još više kreativnosti, još više rješenja. Onda taj Goetze i ti prodori, pa ti golovi, to milovanje lopte, ta mekoća, fenomenalno je sve to.
Rješenja je mnogo, od borbenih igrača, do elegantnih igrača, imamo sve. Ta elegancija i vrhunska kreativnost posebno u likovima Riberyja, Goetzea i Thiaga, pa i Robbena kada je zdrav. Taj Muller koji i kada ne igra dobro zabije iz ničeg, pravi FANTOM. Taj moderni stoper Boateng koji proigra precizan dubinski pas iz same odbrane. A još danas najbolji bek - Lahm , falio.....Pa onda bez elegantnog ratnika Martineza se igralo. Ova ekipa sve ima.
Nije se ni moralo komentarisat ovoliko, ali eto uhvati me neki val

, samo se može divit ovoj ekipi i to divljenje jednostavno nakon svake utakmice nema kraja.....

Još ja rekoh prije utakmice da bi moglo možda biti knap i da bi bio zadovoljan i minimalnom pobjedom. Da je postojala mogućnost da ih i razbijemo, niko nije sumnjao, ali s ovakvim razvaljivanjem i igrom zbog koje ti pjena na usta krene su stvarno nadmašili moja današanja očekivanja.....