effe__sa napisao:Prosto nevjerovatno da imate vremena da se raspravljate i oko tog izgovora i tih sitnica.
Nije ovo neka ni greška ogromna, to Minčen i jeste najbliže pravilnom izgovoru. Tako da....Šta sad treba , o tome neke disertacije pisati???
Miki napisao:effe__sa napisao:Prosto nevjerovatno da imate vremena da se raspravljate i oko tog izgovora i tih sitnica.
Nije ovo neka ni greška ogromna, to Minčen i jeste najbliže pravilnom izgovoru. Tako da....Šta sad treba , o tome neke disertacije pisati???
Samo me zanima kako panda piše naziv Bayern Munchen? Ako tako piše, to nije hrvatski, već engleski način pisanja.

panda napisao:Miki napisao:effe__sa napisao:Prosto nevjerovatno da imate vremena da se raspravljate i oko tog izgovora i tih sitnica.
Samo me zanima kako panda piše naziv Bayern Munchen? Ako tako piše, to nije hrvatski, već engleski način pisanja.
Pogledaj moje postove pametnjakoviću ja stalno pišem München
i to nije engleski, već njemački način pisanja

Boa opet u iščuđavanju. 

FCB_general napisao:Ma MUNĆEN I KRAJ PRIČE! Moji rođaci koji su tamo rođeni govore MUNĆEN(ili crnogorski Ś) s dubokim UUUUU. Oko čega vi tu raspravljate, užas...Jebala vas srpska, hrvatska ova i ona književnost i pravopis. Germani pišu i kažu München(Munćen, Munśen, Munntćen, Muntśen). Jedino točno i ispravno, nema rasprave!

Vrati se na: Utakmice 2013./2014.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju