(19/04/2014) Eintracht Braunschweig 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (19/04/2014) Eintracht Braunschweig -:- FC Bayern Münche

PostPostao/la ivan » 19 tra 2014, 15:34

Miki napisao:Ovo što su "odigrali" u 1. poluvremenu je ispod svakog nivoa. Ako misle ovako i protiv Reala, onda bolje i da ne idu. Ozbiljan sam. Nema više dileme da je pad u igri evidentan, a ne neko navlačenje Reala na tanak led slabijim partijama. Naravno da nisu naivni i glupi da na to nasjednu, već ima da preoru teren, ako treba, samo da uzmu tu 10. titulu. Za igrače Bajerna nisam baš siguran da će dati 100% svojih mogućnosti. Bezkrvno, nemotivisano, nezainteresovano i jalovo se ne ulazi u utakmicu prije Reala. :roll:

Bit će bolje nagodinu :) naravno ako zdravlje posluži i forma glavnih igrača
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2014, 15:34

Znaci lose igramo...? Bice jako jebeno protiv Reala. Sammer mora da krene da deli samare! :sammer:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 19 tra 2014, 15:36

Miki napisao:Ako misle ovako i protiv Reala, onda bolje i da ne idu.

Braunschweig nije Real, a liga prvaka nije bundesliga i nije još osvojena. Ne znam zašto misliš da će isto tako nastupati i protiv Reala.

Miki napisao:Za igrače Bajerna nisam baš siguran da će dati 100% svojih mogućnosti.

Onda si evidentno glup.

Miki napisao:Bezkrvno, nemotivisano, nezainteresovano i jalovo se ne ulazi u utakmicu prije Reala. :roll:

Bezkrvno, nemotivirano, nezainteresirano i jalovo se ne ulazi u utakmicu sa Realom, za sve ostale vrijedi onda dobra - koga boli kurac
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 19 tra 2014, 15:44

E panda i ti si ga počeo srat stvarno ono... Daj Bože da si u pravu, daj Bože. Ali jednostavno mislim da nema šanse da se možeš tako šaltat iz nikakve igre u super igru. Ne znam dal si se ikad bavio aktivno nekim sportom jer ako jesi to bi ti trebalo bit jasno

EDIT: nek je osvojeno, ovo je sramota
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2014, 15:47

Jebes ovo tekmu! Ako dobro odigraju protiv Reala nema veze. Malo vise optimizma!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2014, 15:49

Ne mogu više ovakvog Riberyja gledati, pa koliko je samo izglednih situacija zasrao. :cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 19 tra 2014, 15:49

panda napisao:Onda si evidentno glup.

Čemu vrijeđanje? :a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 19 tra 2014, 15:50

melodyne napisao:Jebes ovo tekmu! Ako dobro odigraju protiv Reala nema veze. Malo vise optimizma!

Ma naravno! Pa to stoji sve. Samo je pitanje je li moguće da naprave toliki okret u igri u samo 3 dana
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 19 tra 2014, 15:53

ivan napisao:E panda i ti si ga počeo srat stvarno ono... Daj Bože da si u pravu, daj Bože. Ali jednostavno mislim da nema šanse da se možeš tako šaltat iz nikakve igre u super igru. Ne znam dal si se ikad bavio aktivno nekim sportom jer ako jesi to bi ti trebalo bit jasno

EDIT: nek je osvojeno, ovo je sramota

Počeo sam srat? Dobro.

Idemo onda malo izanalizirat ovu situaciju.

Prošla sezona je bila najbolja u povijesti kluba, osvojene su 3 glavne titule i to u jebenoj maniri, pa su se putem do toga rušili brojni rekordi.

Odlazi Jupp, dolazi Pep. Očekivanja su viša nego ikad. Ljudi pokušavaju naći i najmanju sitnicu da bi popljuvali trenera, i to već od jebenih PRIPREMNIH utakmica za vrijeme ljetnog trening kampa. Kreće sezona, Bayern pobjedi, opet se kenja, Bayern odigra nerješeno, nastaje jebeni shitstorm. Miki je pisao kak je "divno" gledati u leđa BVBu nakon 4. kola.
I opet demanti, ljudi su osvojili prevenstvo u rekordnom vremenu i do onda bez igubljene partije. Ali svejedno se čak i onda nalaze razlozi za pljuvanje po ekipi / treneru.

Znaš li šta su ostale utakmice do kraja sezone u BL ? JEBENA KOZMETIKA. Ne znam šta ti očekuješ, da se oni sad do kraja igraju kao da nikad prije nisu digli titulu ? :idk:

Nikog na kraju krajeva dok sezona završi neće interesirat dal' smo mi protiv Braunschweiga, HSVa ili Leverkusena igrali maestralno ili katastrofalno. Broj pobjeda / poraza / nerješenih, kao i onaj tko je bio prvak je bitan. Sve ostalo je sranje.

Jebe mi se živo za rezultate ovih posranih utakmica
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2014, 15:54

ivan napisao:
melodyne napisao:Jebes ovo tekmu! Ako dobro odigraju protiv Reala nema veze. Malo vise optimizma!

Ma naravno! Pa to stoji sve. Samo je pitanje je li moguće da naprave toliki okret u igri u samo 3 dana

Ja se ne brinem nesto preterano. Dobro je sto prvu igramo tamo, moze remi. Drugu svom snagom na gol.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 tra 2014, 16:02

panda napisao:
Počeo sam srat? Dobro.

Idemo onda malo izanalizirat ovu situaciju.

Prošla sezona je bila najbolja u povijesti kluba, osvojene su 3 glavne titule i to u jebenoj maniri, pa su se putem do toga rušili brojni rekordi.

Odlazi Jupp, dolazi Pep. Očekivanja su viša nego ikad. Ljudi pokušavaju naći i najmanju sitnicu da bi popljuvali trenera, i to već od jebenih PRIPREMNIH utakmica za vrijeme ljetnog trening kampa. Kreće sezona, Bayern pobjedi, opet se kenja, Bayern odigra nerješeno, nastaje jebeni shitstorm. Miki je pisao kak je "divno" gledati u leđa BVBu nakon 4. kola.
I opet demanti, ljudi su osvojili prevenstvo u rekordnom vremenu i do onda bez igubljene partije. Ali svejedno se čak i onda nalaze razlozi za pljuvanje po ekipi / treneru.

Znaš li šta su ostale utakmice do kraja sezone u BL ? JEBENA KOZMETIKA. Ne znam šta ti očekuješ, da se oni sad do kraja igraju kao da nikad prije nisu digli titulu ? :idk:

Nikog na kraju krajeva dok sezona završi neće interesirat dal' smo mi protiv Braunschweiga, HSVa ili Leverkusena igrali maestralno ili katastrofalno. Broj pobjeda / poraza / nerješenih, kao i onaj tko je bio prvak je bitan. Sve ostalo je sranje.

Jebe mi se živo za rezultate ovih posranih utakmica

Napiso sam ti lijep odgovor i net mi krepo i sve se obrisalo. Ukratko, problem je u tome što mislim da se dečki neće moć dić psihički za Real Madrid u tako kratkom roku kad već par tjedana šetkaju po terenu. Naravno da nije bitan rezultat, ali mi bi svejedno ove tekme trebali dobijati bez nekih velikih problema s obzirom na kvalitetu momčadi, a mi smo na rubu toga da 3 tekme zaredom ne zabijemo gol. E to je problem kako god okreneš
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 19 tra 2014, 16:03

Rezultati u ovakvim utakmicama su nebitni.
Bitna je forma koja je u očitom padu.
Ne možemo se vaditi samo na nemotiviranost u već osvojenoj BL kad smo i Uniteda prošli na guzove.
Ovo što Schweini i Ribery igraju zadnjih mjesec dana nije dostojno Bayerna B i to je ono što zabrinjava.
Konstantno mijenjanje formacija i stilova igre također ne pomažu.

Svi se nadamo najboljem pred nastavak LP, ali činjenica je da samopuzdanje ni forma nisu na vrhuncu (za razliku od prošle sezone u ova doba).
Ne treba paničariti, ali ni "skakati" na svaku kritiku....
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2014, 16:05

To je ta :naprijed:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 19 tra 2014, 16:09

Kao sto je netko od vas napisao bez pravog riberija i robena tesko protiv reala. Sad je evidentno da je nastupio pad u igri...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2014, 16:13

PEH do kraja sezone treba odigrati sve utakmice u BL. Treba ga što više forsirati pa bi mogao biti ozbiljnija opcija slijedeće godine.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga