ivan napisao:E panda i ti si ga počeo srat stvarno ono... Daj Bože da si u pravu, daj Bože. Ali jednostavno mislim da nema šanse da se možeš tako šaltat iz nikakve igre u super igru. Ne znam dal si se ikad bavio aktivno nekim sportom jer ako jesi to bi ti trebalo bit jasno
EDIT: nek je osvojeno, ovo je sramota
Počeo sam srat? Dobro.
Idemo onda malo izanalizirat ovu situaciju.
Prošla sezona je bila najbolja u povijesti kluba, osvojene su 3 glavne titule i to u jebenoj maniri, pa su se putem do toga rušili brojni rekordi.
Odlazi Jupp, dolazi Pep. Očekivanja su viša nego ikad. Ljudi pokušavaju naći i najmanju sitnicu da bi popljuvali trenera, i to već od jebenih PRIPREMNIH utakmica za vrijeme ljetnog trening kampa. Kreće sezona, Bayern pobjedi, opet se kenja, Bayern odigra nerješeno, nastaje jebeni shitstorm. Miki je pisao kak je "divno" gledati u leđa BVBu nakon 4. kola.
I opet demanti, ljudi su osvojili prevenstvo u rekordnom vremenu i do onda bez igubljene partije. Ali svejedno se čak i onda nalaze razlozi za pljuvanje po ekipi / treneru.
Znaš li šta su ostale utakmice do kraja sezone u BL ? JEBENA KOZMETIKA. Ne znam šta ti očekuješ, da se oni sad do kraja igraju kao da nikad prije nisu digli titulu ?

Nikog na kraju krajeva dok sezona završi neće interesirat dal' smo mi protiv Braunschweiga, HSVa ili Leverkusena igrali maestralno ili katastrofalno. Broj pobjeda / poraza / nerješenih, kao i onaj tko je bio prvak je bitan. Sve ostalo je sranje.
Jebe mi se živo za rezultate ovih posranih utakmica