03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

Tko će biti pobjednik?

Anketa je završila: 03 stu 2009, 11:07.

Bayern
6
75%
remi
2
25%
Bordeaux
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 8

Re: 03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

PostPostao/la sch0ll7 » 04 stu 2009, 00:12

anton 1983 napisao:
sch0ll7 napisao:Van Gaal je izjavio u intervjuju da je bila njegova zelja da ostane Ze ali uprava se nije tako odlucila.

Ne nije - nego je izjavio, da se mene PITALO on bi osto al ja sam došo prekasno - a da je osto Ze onda nema Robbena ;)

sch0ll7 napisao:Zasto za Pranjica nisu htjeli doplatiti 1mil € vec je frajer sam platio to...sramota? ako je Van Gaal imao 35mil € na raspolaganje?...njemu su dali 10 mil € tako da pranjic + braafheid tacno izadje 10 mil € [i nisu htjeli ici preko 10 mil€ kad nisu htjeli doplatiti za Pranjica] i tek kasnije kad su vidjeli da navijaci jebu mater..onda su se kofol "odkupili" sa robbenom..

Za Pranjića to nisu htjeli platiti jer su znali da ga mogu dobit, to nije sramota, tu se Uliju klanjaš jer on je mahaer za te stvari - pa da je dao 9 miljona za Pranjića ja bi ga ubio!!!

Gomeza i Tymoschuka je dovela uprava...pa Olica je dovela uprava...pa Baumjohanna je dovela uprava...pa Hamita prije par godina također uprava...pa Borowski isto uprava...i to su sve igraci besplatno dosli....da zafilaju mjesta u ekipi...koji vrhunski klub to radi da mi je znati...pa kad vidi da su to sranja od igraca onda se potrose da zadovolje navijace.

Svaki vrhunski klub to radi - Ti koda nikad nisi čuo za Real Madrid :lol: Ja niti nedemantiram da je njih dovela uprava, ali ja neshvačam da ti nerazumiješ da to niej izgovor. To samo glupi novinar utječe na tvoj mozak. Svaki novi trener naslijedi STARI kadar i taj Olić, Baumjohan Gomez, Tymo itd su pripadali STAROM kadru i LvG je moro nač načina da oni igraju u njegovom sustavu, a on je kreten napravio glupost - gura Bomemla koji je trulež te Gomeza razara u dupe kako se sa njim ponio!

Mah previse sam se iznerviro zbog ove utakmice...jebiga:)

Oprošteno ti je ;)

Moram priznat da mi se neda više pisati..

Da se ti postaviš na trepavice ti krivnju sa ovih rezultata sa ovog konja od LvG- a nemreš maknuti. KhR i Uli snose jedan dio krivice koji se ne odnosi na ove rezultate i na našu igru - oni su krivi za nešto sasvim drugo..

Vidim kako je maher...pusta Ballacka, Salihamidzica i ostale bez ikakve ostete...pravi je car

Da je Ze Roberto ostao on nebi uzeo Pranjica...jer i sa 4-4-2 diamond je on htio Pranjica tu gdje je sad Schweini i sa 4-3-3 bi igrao tu Pranjica da je dobar kao sto nije:)...znaci tu je igrao Ze Roberto...a Robben igra sasvim drugu poziciju. tako da tu nemozes govorit o nekoj vezi ze roberta i robbena.

Napisao sam RM to radi i Inter nekad radio...a ja vjerujem da niko na ovom forumu pa nijedan navijac Bayerna nebi volio da smo kao RM ali bojim se da smo blizu.
Upravu tu je greska da se nasa uprava petlja i dovodi neke bezveze igrace...nekad dovede i prave igrace ali samo zato da si kupi navijace...ali to kao sto vidimo je uvijek prekasno...

Ovako cu reci...
Nek bude Van Gaal kriv za ova 3 mjeseca...pa nek bude Klinsmann kriv za proslu sezonu...a ko je krivac za zadnjih 4-5 sezona?...Sigurno nisam ja!
Kazem vam ...da Ferguson preuzme Bayern i da vodi klub 10 godina...nece nista ostvariti sve dok mu Ulli bude kupovo igrace za koje on smatra da trebaju...
Ferguson moze sastavit bolju ekipu za njegovu taktiku sa igracima iz 2. BL koji ce nesto ustvarit...ULLI moze kupiti 10 svjetskih igraca pa nece nista osvojit jer ekipa se gradi ekipa se ne kupuje bezveze...to vidimo u Realu i prije u Interu.
Mozes imat 10 Riberyja u ekipi ali ako za njega niko ne trci onda nema nista od ekipe.
Zadnja izmjena: sch0ll7; 04 stu 2009, 00:15; ukupno mijenjano 3 put/a.
sch0ll7

PostPostao/la dbriseva » 04 stu 2009, 00:14

covjece, igra nam pranjic koji je totalno smece, igra braafheid, bolji 5%, nema nikog da zna izvoditi slobodne udfarce kao basler ili scholl, nema nikog tko zna nabacivati kako treba, katastrofa, trebaju nam novi igracu koji se moraju ukomponirati u ekipu koja ce funkcionirati kao ekipa, ovo sto sad imammo se mroa radikalno mijenjati, ovi tipovi igracfa ne mogu funkcionirati zajedno za najvise ciljeve, niti je jedan veliki dio njih dovoljno kvalitetan, treba mijenjati radikalno
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Speedy » 04 stu 2009, 07:18

Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 04 stu 2009, 07:53

Ali koje kontradiktorne izjave majko mila. Kaže Van Gaal da smo mi stvorili mnogo šansi, a trener Bordeauxa kaže da su oni protivniku malo šansi dozvolili i da zasluženo odnose pobjedu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 04 stu 2009, 09:02

Steta, stvarno steta! Najvise sam se pribojavao ovog scenarija jer sam bio svjestan da mnogo stvari kod nas ne stima ali opet sam se nadao da necemo doziviti blamazu ali nazalost to se upravo dogodilo. Bit ce UZAS ponovno nas gledati u "loserskom cupu" i jos uvijek ne mogu vjerovati da mi s ovim igrackim kadrom nismo uspjeli odigrati bolje u grupnoj fazi natjecanja. I onda procitam izjavu Gnjojena tipa "Jos nije sve gotovo, imamo jos izgleda", fakat lik sam sebe uvjerava u nesto sto ni on sam ne vjeruje.

Kod nas vlada "raspad sistema" sto do negdje prije i nije tako izgledalo ali sada je bome vrijeme da se nesto poduzme, sto? Ni sam ne znam koja bi se odluka u ovom trenutku mogla okarakterizirati kao "mudrom".

Sto se tice sinocnje tekme tu se nema sto puno za reci niti mogu reci sta detaljnije iz razloga sto sam samo pogledao sazetke od nekih 4 minute i to nije izgledalo tako lose, manjkalo nam je srece u sinocnjoj utakmici sto jest jest. Ne mogu puno zamjeriti Gnjojenu za sinoc osim naravno nekih samo za njega "normalnih" poteza tipa vađenje Klosea za Robbena i sl.

Osobno zamjeravam Gnjojenu njegove idijotarije sto je radio kada je u drugom kolu isao eksperimentirati protiv Juvea doma i to mu se sada odbilo od glavu jer ce se na kraju ta utakmica uspostaviti "kljucnom" za nas eventualni neprolazak u daljnji tjek natjecanja.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 04 stu 2009, 09:24

Molio bih vas ako zelite nastaviti ovu za mene "besmislenu" raspravu da to onda ucinite u odgovarajucem topicu! :mig: Sta bi ja sad trebao ici prebacivati vase postove u ogovarajuce teme? :roll:

Jer ruku na srce imah ih dosta koji uopce ne pripadaju ovoj temi! :oops:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2009, 10:27

Speedy napisao:Kod nas vlada "raspad sistema" sto do negdje prije i nije tako izgledalo ali sada je bome vrijeme da se nesto poduzme, sto? Ni sam ne znam koja bi se odluka u ovom trenutku mogla okarakterizirati kao "mudrom".

Yep, paradoxalno je da je jedan trener koji forsira ttimsku igru uspio napraviti ekipu punu indidvidualista. Mi smo jučer sigurno imali dovoljno dobru ekipu na terenu da se dobije Brodoa, ako ne i bolju, ali naši igrači su počeli igrati, svaki sam za sebe i kad se tak igra onda se i sve okrene protiv tebe. Penali, nesreća, glupi golovi itd...

Ono što je nama faliolo jučer je "stari Bayern", ona prokleta želja za pobjedom i mržnja od poraza - to se još moglo vidjeti u tekmi protiv Frankfurta ali jučer od toga nije bilo ništa, izbezumljene glave na terenu! Nema onog poznatog "Bayernovog gena", onoga što nas je krasilo kad smo doma dobili Hoffenheima u 90 minuti pogotkom Tonija, ono što smo imali u pobjedi nad Getafeom.

Jučer od toga ni traga niti glasa, negde se to zgubilo po putu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 04 stu 2009, 14:35

ma mislim neželim trošit riječit na ovakvu sramotu...kako kaže Gaal život ide dalje.....lik je unikat...da ga nema trebalo bi ga izmislit.....

nego što se tiče tekme s Bordeauxom.....prijelomni trenutak je bio vađenje našeg najboljeg napadača(u najboljoj formi)...i prelazak na njegovu omiljenu 4-3-3 taktiku.....a onda vrhunac gluposti vađenje Bradfaida i ostavljanje Panjića....(nemoš izvadit najboljeg našeg igrača na tekmi)...to je ko da prizivaš nesreću ).....i što se desi...dobiješ drugi gol baš preko njegove strane....inače svi koji su došli zbog Gaala i odigrali vs Bordeaux ovaj dvomeč su ga iznevjerili....pokopali...glavni sukrivci za poraz i možebitni ne prolazak dalje....

Dakle vs Juve Robben se ozljedio u 40min....vs Bordeaux Muller odigrao očajnu partiju.....dobio crveni za 30min....Buyten napravio glupostdobivši nepotrebni crveni karton i lišio ga njegovog prisustva u uzvratu....Badtruba sukrivac za odlučujući 0-2 pogodak....odbio se od Chamakha kao od stijene....presmiješno...zbog toga sam hti da klinjo sjedi na klupi a igraju iskusni igrači...Pranjić,Mulac i Bradfonja to sigurno nisu....vidjeli su do danas meč lP-a samo na PS3....

Ali nada umire posljednja...još nije sve gotovo....Nadam se za Gaala da je....(Raus)....treba uzeti u obzir da će Bordeaux ići na 3boda u toj tekmi jer su već osigurali prolaz dalje,a pobjeda bi im donjela prvo mjesto u skupoini i prije gostovanja u Izraelu....a s obzirom da su igrali u Torinu bolje od Juvea....ništa još nije gotovo....

Dakle potjerat Gaala....dovesti Schustera na klupu...ima lik tri tjedna do Maccabija i 4 do Juvea....dovoljno da posloži sve na svoje mjesto...a ako bude sreće možda nam i Ribery bude spreman za meč sa JUveom...ako da dragi Bog i bude ta tekma nosila mjesto u LP-a....

Stoga...treba zasukat rukave i krvavo radit s novim trenerom...želim vidjet "mržnju" u očima svih igrača bez obzira kako se protivnik zove...samo na taj način Bayern može se vratit na staze stare slave....zaslužit respekt i utjerat strah bundesligi...ne igračkim imenima već brutalnom efikasnošću i masakrirajući protivnika golovima...ne prekršajima....

a sad o igračima....samo najlošiji....

MvB......lik je napravio 15 faula na tekmi....umjesto da mi imamo loptu on sjecka igru i ide na mlin protivniku....

Badtruba....ruku na srce nisam ni očekivao da nas on vadi iz govana sa svojim neiskustvom...

napadačka nerealizacija....slučaj Gaal....izbezumio je sve naše napadače da više neznaju plasirat loptu pored vratara,već samo punom nogom pucaju....

Pranjić....jel on igrao...lik koji bi trebao imat sjajan centaršut je upravo suprotno pokazao...on mu je bio najlošiji dio igre...

Eto do Maccabija imamo tri tjedna fore da smišljamo i uživamo u nadolazećim danima progresije....kako za sto dana uništit klub do te granice da više ni dva Hitzfelda neznaju odakle počet popravke....samo je jedan ustanju učinit tako nešto...Luis Van Gaal.....proklet bio dan kad su nam se mudraci u upravi odlučili za tog nezapamćenog idiota....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 04 stu 2009, 16:01

sori na offtopicu !

ali bavarac napisao post bez smajlija !
wtf is going on ? :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Francky boy » 04 stu 2009, 16:21

I da ne bude zabune pošto neki pišu kako sad Bordo mora pobjediti Juventus.Ne mora ga pobjediti jedino što treba da bude neporažen.I remi nam odgovara.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la werder13 » 04 stu 2009, 16:53

Čeki Fabregnoj napisao:sori na offtopicu !

ali bavarac napisao post bez smajlija !
wtf is going on ? :lol:

anton mu zabranio stavljenje smajlija :lol:
werder13
Forumaš
Forumaš

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10