HolgerBadstuber napisao:Pa to nije protuargument, Dinamo je dobio kazne za nekakve bakljade, Hajduk je dobio kaznu vecu nego organizator utakmice jer su se divljaci poceli gadjati kamenjem i bakljama. To nisu iste stvari, da uopce ne pricamo o tome da se i nije vodilo racuna pa su smjesteni jedni do drugih. Primjeri su nebo i zemlja.
Uz to Hajduk placa teze kazne nego Dinamo, vode se dvostrukim kriterijima. Tu pricamo iskljucivo o HNS-u, ne o UEFA-i
Dapače to je SEX. Tebe jebe kada gostujući navijači neš naprave pa dobe neš. A koji je to kurac neg kad Dinamo dobi kaznu jer "navijači" naprave sranje u rumunjskoj? Ajd nemoj srat. Po kojoj to logici ajduk nebi trebao pobrati kaznu? Sad kad UEFA neš radi a ne HNS to ne valja? Ja ti kažem da je primjer identičan.
Pa što smo mi svi tak glupi? Pa što su kreteni od ajdukovih navijača nedavno napravili u Dugom smeću? Šta da se te neandertalce podupire?
HolgerBadstuber napisao:Postoji i ta mogucnost, da nije problem u Mamicu nego u Tiletu i meni, navodnim intelektualcima. No ajmo se ipak voditi pretpostavkom da malo zapinje i po pitanju Mamica to sve.
Nesmijemo to raditi jer onda se kao rasa unazađujemo. Jel shvataš da ja napadam ljude, a događaj kao takav me uopće ne zanima. Onaj koji donese odluku a da ne uvidi sve činjenice i ne razmisli o njima, kao i mogučnostima, je kreten. A to ste ti i Tile napravili. Eto ja tvrdim da mamić sve radilegalno? Moj dokaz je to da nije u zatvoru? To sam zaključio za dve minute. Jel sam sad ja kreten? Dapače da jesam...
HolgerBadstuber napisao:Moram priznati da te nisam najbolje shvatio, o kojoj listi sa 50 silovatelja pricamo? Ako pricamo o crnim listama ja sam 100% za crne liste, ali ne da ih slaze Dinamo.
Ako za to imaš dokaz bogatiji si za bar 5000 eura koje će ti dati večernji list, al pošto si rekla kazala, moreš saugat
HolgerBadstuber napisao:Opet ti to ne moze biti isto, ljudi koji su na crnoj listi i nemaju presude, nisu kaznjavani, o tome je problem, naravno neki su kaznjavani ali ne svi. Da si ti bio na utakmici Dinamo-Osijek na sjeveru ti bi danas bio na crnoj listi iako u zivotu nisi platio ni kaznu za parking. Shvacas? U tome je problem. Ja podrzavam crne liste za one koji se protupravno ponasaju ali o tome tko se protupravno ponasa odlucuje sud, ne Dinamo.
Pa kog ti pokušavaš tu nasmijat? Pa kako funkcionira HR? SVE ALI AMA BAŠ SVE U HRVATSKOJ IDE OVAKO -ako vas nemremo uloviti da varate onda ćemo donjet zakon po kojem će svi najebat i to je to. tako je i ovdje. Nemre se nać 100 koji radi pizdarije, pa ćemo sjebat svih 1000 i riješili smo problem. Al to nije presedan koji radi Dinamo, već to radi naša Država ODUVIJEK jer je nesposobna ufatit pojedinca. HolgerBadstuber napisao:I ako moze bez vrijedjanja, da bi nas trebalo ubiti, navodnih intelektualaca i slicno. Stvarno nema nikakve potrebe za takvim epitetima. Ja gledam na ovu situaciju potpuno neutralno, kao sto si vidio prvi sam osudio bakljadu u Milanu, isto tako prvi osudjujem da se ljudima krse prava.
Ne može jer me svaka podrška tim "navijačima" i ovaj čin ajdukove ekipe vrijeđa kao čovjeka.
PS
Izuzetno sam iziritiran!
width="960"