Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 14:09

HolgerBadstuber napisao:Pa to nije protuargument, Dinamo je dobio kazne za nekakve bakljade, Hajduk je dobio kaznu vecu nego organizator utakmice jer su se divljaci poceli gadjati kamenjem i bakljama. To nisu iste stvari, da uopce ne pricamo o tome da se i nije vodilo racuna pa su smjesteni jedni do drugih. Primjeri su nebo i zemlja.

Uz to Hajduk placa teze kazne nego Dinamo, vode se dvostrukim kriterijima. Tu pricamo iskljucivo o HNS-u, ne o UEFA-i

Dapače to je SEX. Tebe jebe kada gostujući navijači neš naprave pa dobe neš. A koji je to kurac neg kad Dinamo dobi kaznu jer "navijači" naprave sranje u rumunjskoj? Ajd nemoj srat. Po kojoj to logici ajduk nebi trebao pobrati kaznu? Sad kad UEFA neš radi a ne HNS to ne valja? Ja ti kažem da je primjer identičan.

Pa što smo mi svi tak glupi? Pa što su kreteni od ajdukovih navijača nedavno napravili u Dugom smeću? Šta da se te neandertalce podupire?

HolgerBadstuber napisao:Postoji i ta mogucnost, da nije problem u Mamicu nego u Tiletu i meni, navodnim intelektualcima. No ajmo se ipak voditi pretpostavkom da malo zapinje i po pitanju Mamica to sve.

Nesmijemo to raditi jer onda se kao rasa unazađujemo. Jel shvataš da ja napadam ljude, a događaj kao takav me uopće ne zanima. Onaj koji donese odluku a da ne uvidi sve činjenice i ne razmisli o njima, kao i mogučnostima, je kreten. A to ste ti i Tile napravili. Eto ja tvrdim da mamić sve radilegalno? Moj dokaz je to da nije u zatvoru? To sam zaključio za dve minute. Jel sam sad ja kreten? Dapače da jesam...

HolgerBadstuber napisao:Moram priznati da te nisam najbolje shvatio, o kojoj listi sa 50 silovatelja pricamo? Ako pricamo o crnim listama ja sam 100% za crne liste, ali ne da ih slaze Dinamo.

Ako za to imaš dokaz bogatiji si za bar 5000 eura koje će ti dati večernji list, al pošto si rekla kazala, moreš saugat ;) Pa kolko mutav moreš bit da vjeruješ u to da Policija surađuje sa Mamićem i ide mu na ruku? Jel vi znate da u Maksimiru nema niti jedan jedini dan u godini kada neka inspekcija tamo nije? I sad ćeš ti bit mutav i ić se petljat sa čovjekom od kojeg svi bježe ko od kuge. PRESTANITE BIT MUTAVI! Pička slaže crne liste a ne Mamić. A već ako ste takvi sisači, koju PM navijaze ta Bayern koji je sam izbacio najradikalniju skupinu sa stadionu zvanu kako ono? :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

HolgerBadstuber napisao:Opet ti to ne moze biti isto, ljudi koji su na crnoj listi i nemaju presude, nisu kaznjavani, o tome je problem, naravno neki su kaznjavani ali ne svi. Da si ti bio na utakmici Dinamo-Osijek na sjeveru ti bi danas bio na crnoj listi iako u zivotu nisi platio ni kaznu za parking. Shvacas? U tome je problem. Ja podrzavam crne liste za one koji se protupravno ponasaju ali o tome tko se protupravno ponasa odlucuje sud, ne Dinamo.

:haha: Pa kog ti pokušavaš tu nasmijat? Pa kako funkcionira HR? SVE ALI AMA BAŠ SVE U HRVATSKOJ IDE OVAKO -ako vas nemremo uloviti da varate onda ćemo donjet zakon po kojem će svi najebat i to je to. tako je i ovdje. Nemre se nać 100 koji radi pizdarije, pa ćemo sjebat svih 1000 i riješili smo problem. Al to nije presedan koji radi Dinamo, već to radi naša Država ODUVIJEK jer je nesposobna ufatit pojedinca.

HolgerBadstuber napisao:I ako moze bez vrijedjanja, da bi nas trebalo ubiti, navodnih intelektualaca i slicno. Stvarno nema nikakve potrebe za takvim epitetima. Ja gledam na ovu situaciju potpuno neutralno, kao sto si vidio prvi sam osudio bakljadu u Milanu, isto tako prvi osudjujem da se ljudima krse prava.

Ne može jer me svaka podrška tim "navijačima" i ovaj čin ajdukove ekipe vrijeđa kao čovjeka.

PS

Izuzetno sam iziritiran!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 14:11

TiLe napisao:
anton 1983 napisao:Jedan od tih 50 je 10 puta prijavljen policiji da je tuko svoju ženu. Osuđen je na par godina zatvora, a jedan je optužen za silovanje. 10 njih koji su bili na listi proveli su minimalno 6 mjeseci u pritvoru...

Što sa ostalih 38 ljudi?
Nije uopće problem što te liste postoje, manijacima treba zabraniti utakmice.
Problem je što je Mamić pola hrvatske stavio na liste, i one koji trebaju tamo biti i one koji mu se ne sviđaju jer ga ne smatraju najboljlim menadžerom galaksije.
Ja dođem u Zagreb sa majicom "Mamiću odlazi" i eto me automatski na listi plus što bi me vjerojatno i priveli.
Policija je njegova osobna igračka čovječe. Da li je to normalno?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SCU2cfwTjLE[/youtube]

Ja ću hodat po splitu il ko zna di i nosit ći majicu, Tile j epeder. Još ću podjeliti 100 takvih majci i 100 lčjudi će ih nosit i di god dođeš svi će te zvat pederom 8-) Pitam te kaj bi u situaciji ti napravi da imaš moć da neš napraviš, "peder". Nemojte prihvatiti postupke, ali razumite ih ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 stu 2014, 14:58

anton 1983 napisao:Dapače to je SEX. Tebe jebe kada gostujući navijači neš naprave pa dobe neš. A koji je to kurac neg kad Dinamo dobi kaznu jer "navijači" naprave sranje u rumunjskoj? Ajd nemoj srat. Po kojoj to logici ajduk nebi trebao pobrati kaznu? Sad kad UEFA neš radi a ne HNS to ne valja? Ja ti kažem da je primjer identičan.

Pa što smo mi svi tak glupi? Pa što su kreteni od ajdukovih navijača nedavno napravili u Dugom smeću? Šta da se te neandertalce podupire?

Pa nije isto Antone. Dinamo dobije kaznu zbog bakljade u Rumunjskoj od UEFA-e, no nije u tome poanta vec sto je Hajduk dobio kaznu na utakmici Rijeka-Hajduk, bilo je nereda, bilo je bakljade, Hajduk je dobio 200 000 kuna, Rijeka 100 000 kuna. Rijeka je organizator te utakmice i Rijeka je trebala sprijeciti unos baklji na stadion. Hajduku se mogla dati kazna, no oni nisu odgovorni jer nisu organizatori.

Dugopolje je opet sasvim druga prica, sasvim drugi kontekst. Dugopolje je koristeno kao zamjenski stadion jer se na Poljudu stavljala nova trava tako da je u Dugopolju Hajduk bio organizator utakmice, zbog toga tu trebaju platiti kaznu. Neredi neandertalaca su u tom slucaju njihova odgovornost. I shvati da sam ja po pitanju tih nereda na istoj frekvenciji kao ti, nulta tolerancija.

anton 1983 napisao:Nesmijemo to raditi jer onda se kao rasa unazađujemo. Jel shvataš da ja napadam ljude, a događaj kao takav me uopće ne zanima. Onaj koji donese odluku a da ne uvidi sve činjenice i ne razmisli o njima, kao i mogučnostima, je kreten. A to ste ti i Tile napravili. Eto ja tvrdim da mamić sve radilegalno? Moj dokaz je to da nije u zatvoru? To sam zaključio za dve minute. Jel sam sad ja kreten? Dapače da jesam...

Pa uvijek se moramo voditi nekom pretpostavkom, kako bi drukcije raspravljali? Pretpostavka je temelj za formiranje misljenja. Nisam ja rekao da Mamic ne radi legalno, da je kriminalac ili nesto slicno. Ustav RH je po tom pitanju jasan. No opet je i tu cudno da je izglasan zakon o udrugama koji je s 1.10. stupio na snagu a ide u korist Mamica, tj cisti Mamica od odgovornosti. No OK, to trenutno i nije toliko za raspravu.

anton 1983 napisao:Ako za to imaš dokaz bogatiji si za bar 5000 eura koje će ti dati večernji list, al pošto si rekla kazala, moreš saugat ;) Pa kolko mutav moreš bit da vjeruješ u to da Policija surađuje sa Mamićem i ide mu na ruku? Jel vi znate da u Maksimiru nema niti jedan jedini dan u godini kada neka inspekcija tamo nije? I sad ćeš ti bit mutav i ić se petljat sa čovjekom od kojeg svi bježe ko od kuge. PRESTANITE BIT MUTAVI! Pička slaže crne liste a ne Mamić. A već ako ste takvi sisači, koju PM navijaze ta Bayern koji je sam izbacio najradikalniju skupinu sa stadionu zvanu kako ono? :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

Po pitanju ovih lista od jucer, 30 navijaca Hajduka je imalo sudsku zabranu, na listi Dinama bilo je 99 imena. 69 imena je dodano bez da se koga ista pitalo, Dinamo kaze da su te informacije dobili od Splita, tj njihove policije, oni kazu da ne zele komentirati slucaj, dok PU Zagreb izdaje nejasno objasnjenje.

Za ovaj slucaj utakmice Dinamo-Osijek, bio je moj prijatelj na toj utakmici, covjek predaje kemiju u jednoj srednjoj skoli i klinca je odveo na utakmicu. Isao je na utakmicu samo zato jer je malo htio i nije imao pojma koja tribina je cija, tko se na kojoj nalazi i slicno. Otisao je na tribinu za nepodobne i zavrsio na crnoj listi. Covjek nikada kaznjavan, nikada nije izviknuo parolu protiv Mamica, nikada nije nosio majicu sa prekrizenom glavom... Klinca je htio odvesti na utakmicu i to je sve. Njemu ne smeta, njega ne zanima nogomet pa ga boli briga sto je na nekoj crnoj listi no dajem ti taj primjer da vidis apsurd svega toga.

Na kraju krajeva ako meni ne vjerujes odi na utakmicu Dinama, odi na tribinu sa boysima pa ces vidjeti sto ce se dogoditi.

anton 1983 napisao: :haha: Pa kog ti pokušavaš tu nasmijat? Pa kako funkcionira HR? SVE ALI AMA BAŠ SVE U HRVATSKOJ IDE OVAKO -ako vas nemremo uloviti da varate onda ćemo donjet zakon po kojem će svi najebat i to je to. tako je i ovdje. Nemre se nać 100 koji radi pizdarije, pa ćemo sjebat svih 1000 i riješili smo problem. Al to nije presedan koji radi Dinamo, već to radi naša Država ODUVIJEK jer je nesposobna ufatit pojedinca.

Pa da, tako se radi, to i je problem jer ces danas sutra po pitanju neceg desetog ti najebat, prekosutra ja. Zato treba krivnju individualizirati, strogo kazniti huligane, prikazati ih kao primjer drugima. Samo se na taj nacin problem moze srediti.

anton 1983 napisao:Ne može jer me svaka podrška tim "navijačima" i ovaj čin ajdukove ekipe vrijeđa kao čovjeka.

PS

Izuzetno sam iziritiran!

S moje strane podrsku ima Hajduk, taj Hajduk svojim bojkotom utakmice nije naskodio nikome, ispostavit ce se vjerojatno da su naskodili samo sebi. A te "navijace" ne podrzavam ja, shvati to, ja podrzavam samo to da drzava funkcionira tako da se postuju zakoni i ustav, nista drugo. Jer ako cemo imati Mamica koji ce stavljati na listu koga zeli onda je to put u anarhiju, nista drugo.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 15:23

HolgerBadstuber napisao:Pa nije isto Antone. Dinamo dobije kaznu zbog bakljade u Rumunjskoj od UEFA-e, no nije u tome poanta vec sto je Hajduk dobio kaznu na utakmici Rijeka-Hajduk, bilo je nereda, bilo je bakljade, Hajduk je dobio 200 000 kuna, Rijeka 100 000 kuna. Rijeka je organizator te utakmice i Rijeka je trebala sprijeciti unos baklji na stadion. Hajduku se mogla dati kazna, no oni nisu odgovorni jer nisu organizatori.

Dugopolje je opet sasvim druga prica, sasvim drugi kontekst. Dugopolje je koristeno kao zamjenski stadion jer se na Poljudu stavljala nova trava tako da je u Dugopolju Hajduk bio organizator utakmice, zbog toga tu trebaju platiti kaznu. Neredi neandertalaca su u tom slucaju njihova odgovornost. I shvati da sam ja po pitanju tih nereda na istoj frekvenciji kao ti, nulta tolerancija.

Imaš pravo još gore je. Pošto je UEFA pametnija od nas, mi njezina pravila ne bi trebalaprimjenjivati na HNS. Koga BK kolko je ko od njih dobio kad svaki treba dobiti. Evo meni je jedan poznanik iz dalmacije završio u čuzi jer je orobio banku sa još dva frenda i uzel je 15000 kn. Bio je 3 godine u zatvoru. Hoennes je uzeo 300 miljona eura neće ni godinu dana bit u čuzi? Zašto jer živi na planeti koja se zove zemlja i napučena je ljudima.

HolgerBadstuber napisao:Pa uvijek se moramo voditi nekom pretpostavkom, kako bi drukcije raspravljali? Pretpostavka je temelj za formiranje misljenja. Nisam ja rekao da Mamic ne radi legalno, da je kriminalac ili nesto slicno. Ustav RH je po tom pitanju jasan. No opet je i tu cudno da je izglasan zakon o udrugama koji je s 1.10. stupio na snagu a ide u korist Mamica, tj cisti Mamica od odgovornosti. No OK, to trenutno i nije toliko za raspravu.

Pretpostavka mora biti zanovana na razmišljanju što kod tebe nije slučaj. Samo da je jedan od onih 50 ubojica, treba im zabraniti ulazak na stadion, pa taman njih 49 trpilo, al mi o tim ljudima NE ZNAMO AMA BAŠ NIŠTA, a najvjerojatnije spadaju u među ljude koji rade nerede jer AKO GENERALIZIRAMO to rad egostujući navijači. Znači ti si ovdje stao na stranu slabije loguke što znači da si se vodio neinteligentnom pretpostavkom. Pa nemremo pretpostaviti da je političar pošten kad nas generaliziranje ući da je teški kriminalac,a ti si ovdje svakiputa te sa crne liste nazvo navijačima a nikad huliganima. Jel da se ja sa tim mirim. Pa kaj da mi sin tako razmišlja? To bi moro u korijenu odmah sasiječ...Nesmijemo si dopustiti glupo razmišljati, al to ne znači da nesmijemo donjet glupe zaključke.

Ovdje nije problem što ste vi uz ajduk, problem je ponavlajm što ne znate ko su ti ljudi koji ne smiju na stadion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi predpostavljate ko su ALI NE ZNATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HolgerBadstuber napisao:Po pitanju ovih lista od jucer, 30 navijaca Hajduka je imalo sudsku zabranu, na listi Dinama bilo je 99 imena. 69 imena je dodano bez da se koga ista pitalo, Dinamo kaze da su te informacije dobili od Splita, tj njihove policije, oni kazu da ne zele komentirati slucaj, dok PU Zagreb izdaje nejasno objasnjenje.

Ko kak u 3 pičkemile materinje. Sad bum ja nazvo murjaka koji štopa promet i reko bum mu da sam Mamić i da sad tu više nije znak 50 nego 40 i samo haltaj a on bu kasnije reko javili su mi :neee: Jelje ikad ko od vas imo pravog posla sa policijom? Nemojte glupi biti i misliti da su takve stvari samo tako moguće.

Osudite Dinamo,osudite Mamića, ali spavajte nemirno jer možda je samo jedan među tih 69 kako ti kažeš, ljudksa životinja koju treba streljat i neka vam on bude na duđi jer ste se za njega zauzeli.

Toliko o moralu i etičnosti.

Nekada sam obožavo Hitlera al ovaj Staljin mi je sve bolji i bolji. "Nema čovjeka, nema problema"! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 16:09

anton 1983 napisao:Ova naša država više nije cirkus,ovo je jebena parodija! :lol:

Pa di ovog ima? :neee: Samo u ovako debilnoj državi Hajdukovi igrači za svoj postupak mogu dobiti podršku, kod nas i nigdje više.

Slažem se tobom da je ova Hrvatska jebena parodija od države, ali ne iz razloga koje ti navodiš.
Smiješno je to da su ljudi u Hrvatskoj već toliko naviknuti na to da ih se laže, maže, potkrada i da pojedinci izigravaju šerife da ih to više uopće ne zanima i ni ne dira. A kad nekome i narastu muda i digne se protiv represije na njega se gleda kao na nenormalnog luđaka.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 16:09

anton 1983 napisao:Ja ću hodat po splitu il ko zna di i nosit ći majicu, Tile j epeder. Još ću podjeliti 100 takvih majci i 100 lčjudi će ih nosit i di god dođeš svi će te zvat pederom 8-) Pitam te kaj bi u situaciji ti napravi da imaš moć da neš napraviš, "peder". Nemojte prihvatiti postupke, ali razumite ih ;)

Budući da nisam povezan kao Mamić i da zbog toga ne bih nikoga mogao strpati u zatvor onda bih vjerojatno napravio 100 majica koje prikazuju tebe i mamića u eksplicitnim scenama i razdjelio ih okolo. Čisto da ne budem jedini kojem je neugodno :D

anton 1983 napisao: Pa kolko mutav moreš bit da vjeruješ u to da Policija surađuje sa Mamićem i ide mu na ruku?

Bit će da mu je Sveti Petar dostavio one dosjee kojima je mahao kod Stankovića i gdje sve ne?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 16:53

panda napisao:
Slažem se tobom da je ova Hrvatska jebena parodija od države, ali ne iz razloga koje ti navodiš.
Smiješno je to da su ljudi u Hrvatskoj već toliko naviknuti na to da ih se laže, maže, potkrada i da pojedinci izigravaju šerife da ih to više uopće ne zanima i ni ne dira. A kad nekome i narastu muda i digne se protiv represije na njega se gleda kao na nenormalnog luđaka.

Čak i ti nisi skužio. Ovdje uopče nije poanta u mamiću, huliganima, crnim listama itd.

Poanta je da je čovjek zvan Tile, ćovjek zvan Holger, čovjek zvan Panda pogriješio.

Pogriješio je na način prije nego što je poduprio ajduk,nije istražio da li je iti jedan sa tog popisa kriminalac.

Zapamtite, vi ovdje ne dajete podršku ajduku, nego onom broju kriminalaca koji je na toj listi.

Da li vam je to sada KRISTALNO jasTno?

TiLe napisao:Budući da nisam povezan kao Mamić i da zbog toga ne bih nikoga mogao strpati u zatvor onda bih vjerojatno napravio 100 majica koje prikazuju tebe i mamića u eksplicitnim scenama i razdjelio ih okolo. Čisto da ne budem jedini kojem je neugodno :D

Kao što rekoh svi smo cigani ako nam se da prilika?

TiLe napisao:Bit će da mu je Sveti Petar dostavio one dosjee kojima je mahao kod Stankovića i gdje sve ne?

Birc veliš, a?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 17:02

anton 1983 napisao:Čak i ti nisi skužio. Ovdje uopče nije poanta u mamiću, huliganima, crnim listama itd.

Antonče dragi, ja sam u potpunosti skužio o čemu se radi, ti samo previše generaliziraš i trollaš...

anton 1983 napisao:Poanta je da je čovjek zvan Tile, ćovjek zvan Holger, čovjek zvan Panda pogriješio.

Poanta je da si ti pogriješio jer si zaključio da ako je jedan čovjek sa tog popisa kriminalac da su automatski svi kriminalci.

anton 1983 napisao:Zapamtite, vi ovdje ne dajete podršku ajduku, nego onom broju kriminalaca koji je na toj listi.

Da li vam je to sada KRISTALNO jasTno?

Frende, meni se živo jebe i za 'Ajduk i za sve ostale, ja ovdje podržavam HRVATSKI NOGOMET. Iako, ni sam ne znam zašto, jebe mi se živo više i za njega i za tu državu, što se mene tiče moglo bi se sutra propasti, ja sam se na vrijeme maknuo.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 17:07

panda napisao:Antonče dragi, ja sam u potpunosti skužio o čemu se radi, ti samo previše generaliziraš i trollaš...

Trolam jer je ovako nebitnastvar u ovoj truloj državi bitna.

panda napisao:Poanta je da si ti pogriješio jer si zaključio da ako je jedan čovjek sa tog popisa kriminalac da su automatski svi kriminalci.

Ne, ja sam zaključio da ne znam ko su u tom i je stvar. A čim sumnjam na to ko bi mogli biti nemrem to poduprijet. I deplasirano je govoriti da se podupiru igrači ajdkula, navijači, ajduk il neš slično. Točno je govoriti, da se podupiru kriminalci, remetitelji reda i mira, huligani. Kad će se tak počet pričat i razmišljat onda neće biti čak niti jednog mamića.

panda napisao:Frende, meni se živo jebe i za 'Ajduk i za sve ostale, ja ovdje podržavam HRVATSKI NOGOMET. Iako, ni sam ne znam zašto, jebe mi se živo više i za njega i za tu državu, što se mene tiče moglo bi se sutra propasti, ja sam se na vrijeme maknuo.

Tu ti zavidim.Šteta samo kaj ja nisam dalmoš koji je došo po kruf u ZG...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 17:15

anton 1983 napisao:Trolam jer je ovako nebitnastvar u ovoj truloj državi bitna.

Ne bih baš rekao da nije skroz nebitna stvar. Ovo seže dublje od samog nogometa.
Nije sad ovo Hajduk napravio čisto iz protesta, napravljeno je ovo i zbog vlastite nemoći u zadnjih 10 godina. Poanta je u tome da su se bar digli na noge i usprotivili vladajućima. Kad bi se to češće uradilo (ne mislim u nogometu nego općenito i u svim segmentima države), možda država ne bi bila toliko u kurcu. Ali eto, to se ne radi, samo svi znaju kukati po online portalima kak je stanje u državi u kurcu i vlada nesposobna, a na idućim izborima opet glasaju za iste nesposobnjakoviće.

Hajdukov potez je za mene bio dobar čisto iz razloga jer su barem imali muda da se dignu i usprotive vladajućima, pa makar to i bilo zbog 50 navijača kriminalaca.

anton 1983 napisao:Tu ti zavidim.Šteta samo kaj ja nisam dalmoš koji je došo po kruf u ZG...

Nikad nije kasno frende
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 17:17

anton 1983 napisao:Ne, ja sam zaključio da ne znam ko su u tom i je stvar. A čim sumnjam na to ko bi mogli biti nemrem to poduprijet. I deplasirano je govoriti da se podupiru igrači ajdkula, navijači, ajduk il neš slično. Točno je govoriti, da se podupiru kriminalci, remetitelji reda i mira, huligani. Kad će se tak počet pričat i razmišljat onda neće biti čak niti jednog mamića.

Dakle drugim riječima, kad na tribini ostanu samo takvi poput tebe onda neće biti nijednog Mamića. :lol:
Joj Antone koje ti nebuloze pišeš.

Mi uporno da se treba boriti protiv Mamićevih lista na kojima je ogroman broj nedužnih ljudi, a ti uporno da branimo silovatelje i ubojice.
Tatina škola :smile10:
Ne vodi ova rasprava ničemu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 17:21

panda napisao:Ne bih baš rekao da nije skroz nebitna stvar. Ovo seže dublje od samog nogometa.
Nije sad ovo Hajduk napravio čisto iz protesta, napravljeno je ovo i zbog vlastite nemoći u zadnjih 10 godina. Poanta je u tome da su se bar digli na noge i usprotivili vladajućima. Kad bi se to češće uradilo (ne mislim u nogometu nego općenito i u svim segmentima države), možda država ne bi bila toliko u kurcu. Ali eto, to se ne radi, samo svi znaju kukati po online portalima kak je stanje u državi u kurcu i vlada nesposobna, a na idućim izborima opet glasaju za iste nesposobnjakoviće.

Hajdukov potez je za mene bio dobar čisto iz razloga jer su barem imali muda da se dignu i usprotive vladajućima, pa makar to i bilo zbog 50 navijača kriminalaca.

Oćemo se kladit? Pa zar nisu svi vjerovali da će Maminjo u zatvor kad je sjebo Jovanovića pa s eniš nije promijenilo. Jedna bagra dođe druga ode, ALI...

Samo ja nesmijem bit taj koji te uči neke stvar. Koju PM uopće ovaj potez zoveš ajdukovim potezom? :sick:

I opet prićaš o konkretnim stvarima a ja ne. Jebem mu mater, pa nećemo šešelja podržavat sam da bi se neš dobilo! Jebem mu mater kaj nisi ti osudio ponašanje onih debila u Milanu a sad te iste debile podržavaš, pa di to ima smisla?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 17:22

Tile eto ti rasprave.

Dal imaš popis i dosje tih 69 ljudi sa popis?

Pošto ja i ti znamo da je odgovor ne, šteta je samo kaj ti sad nećeš krepat ;)

Ja nikad, ali dosloFce nikad neću biti za debila sam zato da bi srušio kriminalca, nije mi u karakteru brate :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 17:27

anton 1983 napisao:Ja nikad, ali dosloFce nikad neću biti za debila sam zato da bi srušio kriminalca, nije mi u karakteru brate :mrgreen:

Kriminalca? :o
Što se dogodilo sa hall of fame menadžerom?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 17:30

anton 1983 napisao:Oćemo se kladit? Pa zar nisu svi vjerovali da će Maminjo u zatvor kad je sjebo Jovanovića pa s eniš nije promijenilo. Jedna bagra dođe druga ode, ALI...

Ajmo to ovako reć, šanse da Maminjo ode u prdekanu bez nekih većih promjena u vodstvu države su jednake mojim šansama da napumpam Skarlet Đohenson.

anton 1983 napisao:Samo ja nesmijem bit taj koji te uči neke stvar. Koju PM uopće ovaj potez zoveš ajdukovim potezom? :sick:

Nazovi ti to potezom čijim želiš, boli me kifla, poanta je da je bar netko nešto napravio.

anton 1983 napisao:I opet prićaš o konkretnim stvarima a ja ne. Jebem mu mater, pa nećemo šešelja podržavat sam da bi se neš dobilo! Jebem mu mater kaj nisi ti osudio ponašanje onih debila u Milanu a sad te iste debile podržavaš, pa di to ima smisla?

Ne kužim ovo sa Šešeljom, ali vidiš, upravo si potvrdio ono o čemu sam ti prvotno govorio.
Toliko si naviknut na to da živiš u tom ruglu koje se naziva država da ti je totalno atipično kad netko napravi neki potez kontra istog rugla, pa makar to bilo zbog "kriminalaca".

Bio sam, i još sam uvijek protiv onih sranja u Milanu jer ono nije pravi način, ondje se radilo o ugrožavanju sigurnosti drugih osoba i sramoćenje pred internacionalnim medijima.
Ovo jučer nije bilo niti ugrožavanje nečije sigurnosti niti sramoćenje pred internac. medijima.
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja