Kakvo gnojenje...kao što sam i pretpostavljao....zabili jedan jedva.....ali na sreću nismo primili...iako sam očekivao pobjedu od 2-1....
Ali da krenem od početka....navijanje sjajno,uvertira odlična...Gomez maestralan.....Pranja zanimljiv,Bastian požrtvovan....MvB presmiješan( padanje,kriva dodavanja,gflkuma,teatralnost,namjerno gaženje proztivnika itd...),Muller (daj mi loptu sve bum sam ,ja to mogu hoću i nedam loptu nikome....)...Micho....njegov sprint nas je spasio da ne primimo...kad je Katan išao sam 1-1....Buyten stao kao ukopan...a Gaučo sprint nazad iako je bio u zaostatku....(zbog toga mora igrat stoper panj i stoper brzanac....dea je stoperski par bio -Buyten -Badstuber...mi bi sinoć primili barem 1 gol....
Prvo poluvrijeme dakle komedija živa....badstuber izvodi prekide...presmiješno....heb. onaj koji mu je to rekao....jedino vrijedno spomena je svaki kontakt Gomeza s loptom....doduše bio je jako malo s njom,ali kad je imao u nogama to je bilo strka -panika....
drugo -poluvrijeme....napokon je i jedna lopta našeg vrlog kapetana našla igrača u crvenom dresu...Gomez lomi stopera ,puca i Ola natrčava i zabada najgnjiliji gol u povijesti Bayerna valjda....
a nakon toga show must go on.....Gaal i igranje sa živcima Bavarca....uvodi Tyma,Ottla i baš kad sam se nadao da vidimo danas i Brenna...recimo Micho u sredini a Breno na stoperu...zadnjih 10 min....mislim ono gori je od Rafe Beniteza...ali na sreću nije nam se obilo o glavu ta destruktivno- razbijačka formacija.....
Ali ajde....bitno je da šansa postoji....Talijanima uzet prevlast u njihovom dvorištu....moraš imat ili ludog trenera (Gaal)...ili igrače koji jednim potezom mogu riješit tekmu.....(Robben,Ribery,Gomez,Klose ).....a mi fala dragom Ulliju imamo obje opcije na raspolaganju....de si zamislite da dobijemo Juve 0 -1 u Torinu........Mislim da bi u tom slučaju Gaal ostao barem još 5 godina u Bayernu....
Tri punkte su tu...na tribinama nam je zarastao Ribery...ošao u početnike....vrijeme je da se spremi za nock-aut fazu LP-a....doduše malo ranije nego što se očekivalo...ali jeb...što je tu - je....na kraju krajeve neke se stvari nemogu kupit novcem za sve ostalo tu je Luis van Gaal....
Live na Nova TV.......ziher.....
sastavi...
Buffon
grosso---------chiellini--------canavaro--------XXXXX
------------------------Melo------------------------------
----camoranesi---------------------------govinco-------
-----------------------Diego-------------------------------
-----------Amauri--------------Del Piero------------------
Bayern
Butt
Lahm--------Buyten--------Micho---------XXXX
--Robben-----MVB-----Bastian-------Ribery----