25.11.2009 20.45 FC Bayern - Maccabi Haifa

Bayern prolazi skupinu.

Da
7
47%
Ne
8
53%

Ukupno glasova : 15

Re: 25.11.2009 20.45 FC Bayern - Maccabi Haifa

PostPostao/la Effenberg23 » 26 stu 2009, 10:02

anton 1983 napisao:
Gle okalda je prihvaćena, al ja to ne bi nazvao okladom jer ću navijat za tvoj ishod. To bi ja više nazvao "žrtvovanje za ekipu" :D

nije to bitno što ćeš ti navijat za moj ishod, bitno je to što ti nisi vjerovao u to a ja jesam....zato se i jesmo okladili...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 26 stu 2009, 10:50

Kakvo gnojenje...kao što sam i pretpostavljao....zabili jedan jedva.....ali na sreću nismo primili...iako sam očekivao pobjedu od 2-1....

Ali da krenem od početka....navijanje sjajno,uvertira odlična...Gomez maestralan.....Pranja zanimljiv,Bastian požrtvovan....MvB presmiješan( padanje,kriva dodavanja,gflkuma,teatralnost,namjerno gaženje proztivnika itd...),Muller (daj mi loptu sve bum sam ,ja to mogu hoću i nedam loptu nikome....)...Micho....njegov sprint nas je spasio da ne primimo...kad je Katan išao sam 1-1....Buyten stao kao ukopan...a Gaučo sprint nazad iako je bio u zaostatku....(zbog toga mora igrat stoper panj i stoper brzanac....dea je stoperski par bio -Buyten -Badstuber...mi bi sinoć primili barem 1 gol....

Prvo poluvrijeme dakle komedija živa....badstuber izvodi prekide...presmiješno....heb. onaj koji mu je to rekao....jedino vrijedno spomena je svaki kontakt Gomeza s loptom....doduše bio je jako malo s njom,ali kad je imao u nogama to je bilo strka -panika....

drugo -poluvrijeme....napokon je i jedna lopta našeg vrlog kapetana našla igrača u crvenom dresu...Gomez lomi stopera ,puca i Ola natrčava i zabada najgnjiliji gol u povijesti Bayerna valjda....

a nakon toga show must go on.....Gaal i igranje sa živcima Bavarca....uvodi Tyma,Ottla i baš kad sam se nadao da vidimo danas i Brenna...recimo Micho u sredini a Breno na stoperu...zadnjih 10 min....mislim ono gori je od Rafe Beniteza...ali na sreću nije nam se obilo o glavu ta destruktivno- razbijačka formacija.....

Ali ajde....bitno je da šansa postoji....Talijanima uzet prevlast u njihovom dvorištu....moraš imat ili ludog trenera (Gaal)...ili igrače koji jednim potezom mogu riješit tekmu.....(Robben,Ribery,Gomez,Klose ).....a mi fala dragom Ulliju imamo obje opcije na raspolaganju....de si zamislite da dobijemo Juve 0 -1 u Torinu........Mislim da bi u tom slučaju Gaal ostao barem još 5 godina u Bayernu.... :mrgreen:

Tri punkte su tu...na tribinama nam je zarastao Ribery...ošao u početnike....vrijeme je da se spremi za nock-aut fazu LP-a....doduše malo ranije nego što se očekivalo...ali jeb...što je tu - je....na kraju krajeve neke se stvari nemogu kupit novcem za sve ostalo tu je Luis van Gaal....

Live na Nova TV.......ziher..... :lol: :lol: :lol:

sastavi...

Buffon

grosso---------chiellini--------canavaro--------XXXXX

------------------------Melo------------------------------

----camoranesi---------------------------govinco-------

-----------------------Diego-------------------------------

-----------Amauri--------------Del Piero------------------

Bayern

Butt

Lahm--------Buyten--------Micho---------XXXX

--Robben-----MVB-----Bastian-------Ribery----

--------Klose--------Gomez-----------------------

das is Špektakl.......
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la TulE » 26 stu 2009, 11:10

Odlaskom Pranje i Olica (dolasko Tyma i Ottla) bili smo nidje veze.

Ruku na srce Gomez je sinoc bio izvanredan. Kad poredim tekmu od prije i ovu od sinoc drasticna je razlika.
Bayern je sinoc blistao za razliku od prethodnih tekmi.
Dosta sansi, malo manje srece al kao sto rece Bekenbauer kada forsirate gol i imate puno sansi mora jedna uletiti.

Najvise me iznenadio Pranja. Mozda i LvG nije pogrijesio sto ga je doveo u Bayern 8-)

NAJMOCNIJI JE BIO RIBERY SA ONOM KAPOM 8-)
TulE

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 26 stu 2009, 12:37

bavarac napisao:Buffon

grosso---------chiellini--------canavaro--------XXXXX

------------------------Melo------------------------------

----camoranesi---------------------------govinco-------

-----------------------Diego-------------------------------

-----------Amauri--------------Del Piero------------------

otkad Grosso igra desnog beka :mrgreen:
zabrijao si ti to sebi malo , Grosso ce ici lijevo a Caceres desno !
i uopce nece tak igrati , vec ce i Sissoko i Melo igrati na diobi dmc-a ...
i za alexa sumnjam da ce startati !
no dobra stvar za vas je sto je Amauri smece nevidjeno , on ako da gol ja si muda odsijecem :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la katsche » 26 stu 2009, 19:27

slažem se sa effenbergovim postom....

ja sam zadovoljan....
dečki su se trudili to se vidjelo na njima....svi su htjeli tu pobjedu taj fucking gol.....imali smo i dobrih prilika i poluprilika.....ok nije to bilo ono lepršavo, vidi se da im fali samopouzdanja nakon četiri utakmice bez pobjede, i oni su ljudi od krvi i mesa nisu roboti....

taktički je Gaal složio odlično utakmicu....

po meni najbolji je bio Gomez....neka baš mi je drago, taj igrač mora da igra od prve minute.....

i ja sam pun optimizma za utakmicu protiv Juvea.....zabit ćemo gol i onda katanačo, stari dobri talijanski recept
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 26 stu 2009, 23:15

..drugo poluvreme ja sam navijao za Maccabi... iz jednostavnog razloga....

Dakle, ako mi slučajno prođemo skupinu, znači ako pobjedimo Juve ( bez Riberya i Robbena šanse su ravne nuli....), zamislite vi da dođemo na recimo Real, Man, Chelsi, Barca...., da mi igramo ovakvom postavom, ovakvom igrom kakvom smo protiv Maccabia igrali...pa bit ćemo jebani!!! :o :o :o :o :o - primit ćemo 7 - 10 komada
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Effenberg23 » 27 stu 2009, 09:34

FCB m@niac napisao:..drugo poluvreme ja sam navijao za Maccabi... iz jednostavnog razloga....

Dakle, ako mi slučajno prođemo skupinu, znači ako pobjedimo Juve ( bez Riberya i Robbena šanse su ravne nuli....), zamislite vi da dođemo na recimo Real, Man, Chelsi, Barca...., da mi igramo ovakvom postavom, ovakvom igrom kakvom smo protiv Maccabia igrali...pa bit ćemo jebani!!! :o :o :o :o :o - primit ćemo 7 - 10 komada

nema šanse, mi možda sad na igramo na zavidnoj razini, ali pod vodstvom gaala, mi neće nikad izgubit utakmicu sa -3 ili -4 gola razlike, nikada, i čak sam uvjeren da bi odigrali puno bolje kad bi mi nebi bili favoriti....mi bi protiv takvih ekipa odigrali odlično, vjeruj mi :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2009, 09:36

Effenberg23 napisao: i čak sam uvjeren da bi odigrali puno bolje kad bi mi nebi bili favoriti....mi bi protiv takvih ekipa odigrali odlično, vjeruj mi :bravo:

Evo imat ćemo priliku to već pokazat u Torinu! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 27 stu 2009, 09:38

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao: i čak sam uvjeren da bi odigrali puno bolje kad bi mi nebi bili favoriti....mi bi protiv takvih ekipa odigrali odlično, vjeruj mi :bravo:

Evo imat ćemo priliku to već pokazat u Torinu! 8-)

tako je!!!!!
Effenberg23
TORero

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10