panda napisao:ovaj Poschmann je dugo neviđeni specoš

anton 1983 napisao:Jel to recimo jedan od onih napredaka o kojima ti laprdaš?
FCB_general napisao:p.s. Božo već preko 10 godina ne zna dalje od Juventusa i eventualno Serie A. On je 1000000000000000000000000% plakao kao malo dijete kad su izbacili Juventusa, pa onda one spike koje svih prijašnjih godina prodavao oko Juventusove sreće u završnici utakmica su pale u vodu. Izgleda kako nije ni slučaj Moggi i Girualdo kojeg su Talijani vješto natjerali u zastaru pomogao tome.

effe__sa napisao:anton 1983 napisao:Jel to recimo jedan od onih napredaka o kojima ti laprdaš?
Jel mene pitaš? I ako te samo laprdnem po tintari vidjet ćeš....![]()
effe__sa napisao:Ma dobar je Božo što gotivi Juve...Dobro s tim što bi bio još bolji da gotivi Bayern...

FCB_general napisao:Čovjek se s godinama gubi i gubi.

ivan napisao:Moram reć da nam je ovakva postava/formacija jako sterilna. Napadi nemaju neki smisao. Vidi se da par igrača tu nezna baš svoje uloge još. Glupo je reć i napadat čovjeka, ali Alonso stvarno ne može bit u prvoj nikako više. A ova improvizirana trojka gore (Costa, Mulac i Goetze) isto ne kombinira baš najbolje. U svakom slučaju ako igramo 4-3-3 ne mogu u vezi od ove trojke dvojica bit Lahm i Alonso. Točka
Ja bi tak halo non stop, no ipak mislim da imamo igrače za 4 ofenzivca a ne 3
ivan napisao:I da, svi smo naravno primjetili da nema Robbena a gdje je Thiago??
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju