Prijateljske utakmice (v2)

Komentari na utakmice Bayerna tijekom sezone...

Re: Prijateljske utakmice (v2)

PostPostao/la ivan » 04 kol 2015, 21:58

Pa Sušec je vrh vrhova! Ja sam trebao zapisivat šta je on sve provalio večeras. Lik se drogira, ne sumnjam u to.
Već spomenuti nepostojeći autogol, pa "finale superkupa" (nisam znao da je to turnir), pa je u jednom trenutku rekao američki superkup pa ovi izbace nekakav "audi index" i piše da je bernat najbolji ovaj kaže da je costa najbolji i da se mora složit s tom ocjenom. Droge i to teške

https://www.youtube.com/watch?v=7utF7QORxVs
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 kol 2015, 22:22

panda napisao:ovaj Poschmann je dugo neviđeni specoš

Ma diletant pravi. Bolje je sto puta kada Bela Rethy komentariše na ZDF-u utakmice. Ma Poschman je možda i najlošiji komentator za fudbal na njemačkoj televiziji.

A ovo što pričate za Božu, prije mi je bio fantastičan, a dugo ga nisam slušao u zadnje vrijeme...Mora da godine čine svoje.... :D

Što se utakmice tiče, pokazuje se da su Costa i Vidal fantastična pojačanja. Za drugog nisam ni sumnjao, a Costa oduševljava i ako ovako se bude trudio i imao ovakav lauf brzo bi on mogao dostići nivo Riberyja i Robbena (i to onaj nivo iz njihovih najboljih dana). Momak je tehnički sjajno potkovan, strašno je brz, ima taj sjajni prijem lopte, pa onda to proturanje lopte kraj igrača sjajno. Veliki potencijal posjeduje...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 kol 2015, 22:55

Jel to recimo jedan od onih napredaka o kojima ti laprdaš?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 kol 2015, 22:56

Neki su Costu propitkivali i prozvali novim Shaqirijem pri tome ne uzimajući u obzir kako ga nigdje nisu ni pratili niti se uvjerili kakve čovjek kvalitete i vještine ima. Kad se pogledaju pripreme, čovjek itekako obećava velike stvari i ostaje mu samo raditi na tome kako bi došao na 1-2 razine više i time uspješno ispunio sva očekivanja.

Vidal može biti loš samo kad je potpuno izvan forme, jel.. ;) Jedino mi se čini kako je Kimmich već izvisio narednih nekoliko tjedana zbog ozljede.

p.s. Božo već preko 10 godina ne zna dalje od Juventusa i eventualno Serie A. On je 1000000000000000000000000% plakao kao malo dijete kad su izbacili Juventusa, pa onda one spike koje svih prijašnjih godina prodavao oko Juventusove sreće u završnici utakmica su pale u vodu. Izgleda kako nije ni slučaj Moggi i Girualdo kojeg su Talijani vješto natjerali u zastaru pomogao tome. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 kol 2015, 23:03

anton 1983 napisao:Jel to recimo jedan od onih napredaka o kojima ti laprdaš?

Jel mene pitaš? I ako te samo laprdnem po tintari vidjet ćeš.... :D

FCB_general napisao:p.s. Božo već preko 10 godina ne zna dalje od Juventusa i eventualno Serie A. On je 1000000000000000000000000% plakao kao malo dijete kad su izbacili Juventusa, pa onda one spike koje svih prijašnjih godina prodavao oko Juventusove sreće u završnici utakmica su pale u vodu. Izgleda kako nije ni slučaj Moggi i Girualdo kojeg su Talijani vješto natjerali u zastaru pomogao tome. :D

Ma dobar je Božo što gotivi Juve... :D Dobro s tim što bi bio još bolji da gotivi Bayern... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 07:39

effe__sa napisao:
anton 1983 napisao:Jel to recimo jedan od onih napredaka o kojima ti laprdaš?

Jel mene pitaš? I ako te samo laprdnem po tintari vidjet ćeš.... :D

Naravno, samo je pitanje što se smije prikazat kao napredak , a što ne. Najbitniji faktor kojeg Pep nema je BvB, a ljudi to kao da su to zaboravili...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 kol 2015, 11:49

effe__sa napisao:Ma dobar je Božo što gotivi Juve... :D Dobro s tim što bi bio još bolji da gotivi Bayern... :)

Čovjek se s godinama gubi i gubi. Treba znati reći kad je gotovo, a i neka se drži klađenja stare škole i toga, a komentiranje i rasprodaju kompletnog ugleda ostavi po strani. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 11:52

FCB_general napisao:Čovjek se s godinama gubi i gubi.

Al to nije bilo gubljenje, to je bio PURE SEX!!! :fckyeah:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 05 kol 2015, 18:26

Kakva su ocekivanja veceras? Favoriti smo zbog domaceg terena.

Pogledao sam danas malo mec protiv Tottenhama. Bili su manje vise izjednaceni. Benitez igra vrlo povuceno i ceka kontre.

Tesko ce to Realovci prihvatiti...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 05 kol 2015, 18:40

Aufstellung FCB/ Line up: Neuer - Benatia, Costa, Rafinha, Alonso, Boateng, Götze, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba | ^M.Hörwick
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 19:04

Trik pitanje je formacija - sve je moguće :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 05 kol 2015, 20:34

Moram reć da nam je ovakva postava/formacija jako sterilna. Napadi nemaju neki smisao. Vidi se da par igrača tu nezna baš svoje uloge još. Glupo je reć i napadat čovjeka, ali Alonso stvarno ne može bit u prvoj nikako više. A ova improvizirana trojka gore (Costa, Mulac i Goetze) isto ne kombinira baš najbolje. U svakom slučaju ako igramo 4-3-3 ne mogu u vezi od ove trojke dvojica bit Lahm i Alonso. Točka
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 20:39

ivan napisao:Moram reć da nam je ovakva postava/formacija jako sterilna. Napadi nemaju neki smisao. Vidi se da par igrača tu nezna baš svoje uloge još. Glupo je reć i napadat čovjeka, ali Alonso stvarno ne može bit u prvoj nikako više. A ova improvizirana trojka gore (Costa, Mulac i Goetze) isto ne kombinira baš najbolje. U svakom slučaju ako igramo 4-3-3 ne mogu u vezi od ove trojke dvojica bit Lahm i Alonso. Točka

Slažem se kolko tolko, al opet je s druge strane Realm pa baš da će ikre frcat, neće :mrgreen: Ok mi je formacijai način igre, al igrači :neee: Ja bi tak halo non stop, no ipak mislim da imamo igrače za 4 ofenzivca a ne 3

Ja bi htio vidjet bilježnicu od Pepa kak on sebi planira kadar, ko mu za kaj treba i sve te njegove kombinacije. Pa mora se zbunit htio il ne htio. Brijem da će lik napravit knjigu "playeva" kao NFL-u.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 05 kol 2015, 20:41

Ma jasno mi je sve i protivnik i vrijednost utakmice ali mislim da ova postava ne bi puno bolje odigrala ni protiv jedne Borrusije M. I da, svi smo naravno primjetili da nema Robbena a gdje je Thiago??
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 20:42

ivan napisao:I da, svi smo naravno primjetili da nema Robbena a gdje je Thiago??

To sam i ja primjetio, nije ga ni jučer bilo :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Utakmice