Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la Murta » 02 svi 2017, 14:41

Mislim da bi se protiv Tuchela vrlo brzo okrenuli svi oni koji su bili protiv Pepa jer mu je stilom identičan, trenerski nešto lošiji, a jedino u čemu je bolji da ne donosi glupe "Alaba stoper" / "Lahm vezni" odluke.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2017, 19:37

Murta napisao:jedino u čemu je bolji da ne donosi glupe "Alaba stoper" / "Lahm vezni" odluke.

Ček kaj si ti sa tim mislio?

Bender štoper, Pišček štoper, Gurreiro zadnji vezni, Durm dobro da nije napadača igro. Jesi ti mislio da on pogodi kojim igračima treba mjenjati mjesta il si mislio tj. si se sjebo :mrgreen:

Ma meni nema jače kad dođe trener is tavi ekipu na terene koja nema smisla. znači ti nemreš halat sa Mullerom, RObberyem Thiagom i Vidalom, bez još zadnjeg veznog i onda dođe trener, nekak sjebe te bekove i njihove kretnje, podigne štoper i to tamo stavi određenog igrača, neš posoli da ekipa može igrat bez te šestice!

I onda si ja bacim drkicu.

Znate kak Vidal Thiago i Muller nemreju igrati skupa jer su defanzivno preloši? To vrijedi za sve trenere svijeta osima Pepa, on to sjebe 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 svi 2017, 19:52

Od ovih 3 jedino je thiago defanzivno loš ;)

Sad comana prodat za 50 milja il ne..to nezna niko ak tam propadne rekli bumo super ak tu proigra onda se bumo buali u prsa kak smo lovu s razlogom odjebali..ak se prodaje treba točno napravit strategiju koga dofurat....ja bi ga ostavio a uzeo nekog iskusnijeg(alexis) a sljedeće sezone za 12 milja brandta kad ode ribery..costu bi pod obavezno prodao za minimalno 40 milja!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2017, 20:22

doro napisao:Od ovih 3 jedino je thiago defanzivno loš ;)

Uopće nije stvar u tome, al ko bu tebe naučio :lol:

Inače danas je Arsenal izvjesio cijenu za Ozila - 42 milje funti. Plan se njega riješiti i sve moguće pare za plaču dat Alexisu - u prijevodu Alexisa nedaju...

A i to je logično, jer Ozil, pa neznam ljudi jel on ikad bio svjetska klasa? Ja ne znam jel sam ga ikad poželio u Bayernu - tipa Mullera bi žmirečki dao za Alexisa, ali za Ozila niti pomisliti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 svi 2017, 20:23

anton 1983 napisao:
Murta napisao:jedino u čemu je bolji da ne donosi glupe "Alaba stoper" / "Lahm vezni" odluke.

Ček kaj si ti sa tim mislio?

Bender štoper, Pišček štoper, Gurreiro zadnji vezni, Durm dobro da nije napadača igro. Jesi ti mislio da on pogodi kojim igračima treba mjenjati mjesta il si mislio tj. si se sjebo :mrgreen:

Za Piščeka si u pravu, Bender je znao igrat stopera i kod Kloppa, mislim da je njegovo igranje tamo više rezultat očaja, Gurreiro pogotovo mislim da je rezultat očaja.
Ipak, kad sve pogledaš, malo sam se sjebo. :mrgreen:

Bundesliga Spotlight‏ @BundesligaSpot 1m1 minute ago

SportBILD: #FCBayern scout Michael Reschke held talks with Leverkusen regarding Benjamin Henrichs. #B04
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2017, 20:25

E znate zaš ćemo mi uzet Heinrichsa?

Jer je to jeftinije nego staviti Kimmicha na beka i dovest Verratija :lol: Nedavno sam bio pitan, jel bi ja uzeo Hakana? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 svi 2017, 21:27

anton 1983 napisao:Nedavno sam bio pitan, jel bi ja uzeo Hakana? :mrgreen:

Zašamraj tog lika. Prije 2 godine bi se potukao s van Gaalom da Hakan ne ide u United, a sad se nadam da će ići tamo. Lijen i glup, najgora kombinacija.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2017, 06:25

Prvi razgovori sa Alexisom obavljeni, brojke su se razmijenile. Sad dal je to sa Arsenalom, s njim to je teško za skužiti.

Radi se na kičmi GORETZKE :mrgreen: , Gnarby-a i Brandta.

Na ljeto smo odbili Pjanića, dok na KDB i Sane nisu pasali u naš financijski koncept! :haha:

Nemojte me pitati di jer do 12 bute to ziher negdje našli :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 svi 2017, 07:27

čim se ponovo pokrenula informacija da Bayern želi Heinrichsa, odma Leverkusen zvao kolege iz španjolskog "sport-a" i promptno je plasirana vijest da je i Barca zainteresirana za njega
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 svi 2017, 08:41

anton 1983 napisao:Pa ima kod nas ugovor do 2018! :mrgreen: Produžili smo ga prije neg smo ga plasirali Schalkeu...

TEORETSKI ovo znači da slijedeću sezonu počinjemo s 5 štopera, ako Badšteta ne ode nekim slučajem.

tako da ova 3-5-2 formacija počinje da pije vodu :mrgreen:

šteta što trener nema hrabrosti za nešto novo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 03 svi 2017, 08:56

cruz napisao:šteta što trener nema hrabrosti za nešto novo.

Cemu ekspermentiranje :roll:

Ekipa nam je idealna za formaciju 4-2-3-1 i drzimo se toga.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 svi 2017, 09:14

Gerd Muller napisao:
cruz napisao:šteta što trener nema hrabrosti za nešto novo.

Cemu ekspermentiranje :roll:

Ekipa nam je idealna za formaciju 4-2-3-1 i drzimo se toga.

nitko nije glup da "eksperimentira". Radi se o tome da neki treneri prilagođavaju U ODNOSU NA FOND IGRAČA.

Niti sam ja rekao da se igra ovako nego je to treća opcija.
cruz napisao:Uz ove 4-2-3-1 i 4-3-3 s kojima stalno igramo, mi imamo još jednu opciju za budućnost - u slučaju ozljede Robbena, radi se o 3-5-2 formaciji... koja ti nudi još veću fleksibilnost.

velim, ovo je opcija kada imaš 4 super štopera. (pretpostavimo da ćemo prodati Benatiu i Badstubera)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 03 svi 2017, 10:26

Murta napisao:Times: Pep hoće Comana i platio bi 40-50 milijuna funti da ga dobije.

Ne znam bi li ga prodao ili ne. Ja u njemu ne vidim veliku budućnost kluba dok god ima ovako grozan šut. On je fenomenalan dribler, zna iskoristiti prostor, stvoriti priliku, vidi suigrače, ali kad dođe u situaciju za završni udarac ili pass, gotovo je, Comana više nema. Ne znam postoji li ijedan igrač u Bayernu osim Ulreicha koji ima tako katastrofalan šut. On bi trebao 2000 puta dnevno pucati na gol da to popravi. Ali... Guardiola ga zna iskoristiti. E TO je problem. Ako ga zadržimo, izgubili smo. Ako ga prodamo, izgubili smo.

Pa ti si malo ovdje pretjerao, nije njegov šut toliko loš. Kada se samo sjetim elegantno smještenog gola Juveu prošle sezone i još po kojeg njegovog gola. Ali kod njega je specifično da se manje kreće prema sredini odakle će uputiti šut, nego većinom se zavlači tamo po strani i ide na centaršut. Drugačiji je tu npr u odnosu na Robbena.
Ali sve u svemu, šut mu nije loš...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2017, 11:02

Nekao si razmišljam da bi ČUDAN plan mogao biti, prodati Comana i Costu, da bi se moglo doči do Alexisa i onda još uzeti Brandta i Gnarbya. Na taj način ziher nećemo ići po zamjensku špicu, a niko, tak i onak ruku na srce, nevjeruje da ćemo prodati Mullera...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 03 svi 2017, 11:04

effe__sa napisao:Pa ti si malo ovdje pretjerao, nije njegov šut toliko loš. Kada se samo sjetim elegantno smještenog gola Juveu prošle sezone i još po kojeg njegovog gola. Ali kod njega je specifično da se manje kreće prema sredini odakle će uputiti šut, nego većinom se zavlači tamo po strani i ide na centaršut. Drugačiji je tu npr u odnosu na Robbena.
Ali sve u svemu, šut mu nije loš...

A normalno da vuče na stranu kad mu je glavni adut brzina. Malom je dovoljno da šutne loptu kraj protivnika i to je to, samo ako ima dovoljno prostora. A u sredini ga naravno nema. To je igrač koji će pretrčat po krilu i ubacit pred gol da lewy zabije :)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi