Murta napisao:jedino u čemu je bolji da ne donosi glupe "Alaba stoper" / "Lahm vezni" odluke.

doro napisao:Od ovih 3 jedino je thiago defanzivno loš
anton 1983 napisao:Murta napisao:jedino u čemu je bolji da ne donosi glupe "Alaba stoper" / "Lahm vezni" odluke.
Ček kaj si ti sa tim mislio?
Bender štoper, Pišček štoper, Gurreiro zadnji vezni, Durm dobro da nije napadača igro. Jesi ti mislio da on pogodi kojim igračima treba mjenjati mjesta il si mislio tj. si se sjebo
Bundesliga Spotlight @BundesligaSpot 1m1 minute ago
SportBILD: #FCBayern scout Michael Reschke held talks with Leverkusen regarding Benjamin Henrichs. #B04

anton 1983 napisao:Nedavno sam bio pitan, jel bi ja uzeo Hakana?

anton 1983 napisao:Pa ima kod nas ugovor do 2018!Produžili smo ga prije neg smo ga plasirali Schalkeu...

cruz napisao:šteta što trener nema hrabrosti za nešto novo.

Gerd Muller napisao:cruz napisao:šteta što trener nema hrabrosti za nešto novo.
Cemu ekspermentiranje![]()
Ekipa nam je idealna za formaciju 4-2-3-1 i drzimo se toga.
cruz napisao:Uz ove 4-2-3-1 i 4-3-3 s kojima stalno igramo, mi imamo još jednu opciju za budućnost - u slučaju ozljede Robbena, radi se o 3-5-2 formaciji... koja ti nudi još veću fleksibilnost.

Murta napisao:Times: Pep hoće Comana i platio bi 40-50 milijuna funti da ga dobije.
Ne znam bi li ga prodao ili ne. Ja u njemu ne vidim veliku budućnost kluba dok god ima ovako grozan šut. On je fenomenalan dribler, zna iskoristiti prostor, stvoriti priliku, vidi suigrače, ali kad dođe u situaciju za završni udarac ili pass, gotovo je, Comana više nema. Ne znam postoji li ijedan igrač u Bayernu osim Ulreicha koji ima tako katastrofalan šut. On bi trebao 2000 puta dnevno pucati na gol da to popravi. Ali... Guardiola ga zna iskoristiti. E TO je problem. Ako ga zadržimo, izgubili smo. Ako ga prodamo, izgubili smo.

effe__sa napisao:Pa ti si malo ovdje pretjerao, nije njegov šut toliko loš. Kada se samo sjetim elegantno smještenog gola Juveu prošle sezone i još po kojeg njegovog gola. Ali kod njega je specifično da se manje kreće prema sredini odakle će uputiti šut, nego većinom se zavlači tamo po strani i ide na centaršut. Drugačiji je tu npr u odnosu na Robbena.
Ali sve u svemu, šut mu nije loš...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju