Prijateljske utakmice (v2)

Komentari na utakmice Bayerna tijekom sezone...

Re: Prijateljske utakmice (v2)

PostPostao/la cruz » 23 srp 2017, 16:54

Aha tu si znači, sad kužim šta si tio reć i potpuno se slažem.

No ne bi valjalo da se ti isti ne pronađu pa ću bukvalizirati za svaki slučaj
Pep uzimao double ali nije bilo dovoljno, Pep rotirao ali njega se jamljalo na zub, Pep koristio i razvijao mladiće, Pep preuzimao krivnju za neuspjeh (...) itd.

A ovaj debeli domuz ima zaštitu pojedinih dijelova navijača kojima je on simpatičniji, a oslijepili odjednom u procjeni kompetencije. Kod Pepa su svi bili nogometni stručnjaci koji su 'zaključili' kako je Pep fejker, a isti ti se kunu u pravog fejkera Ancelottija koji ih je kupio svojom karizmom, žvakom i istančanim sposobnostima u kulinarstvu talijanske kužine
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 srp 2017, 19:00

Svi se slazemo da je Pep uradio bolji posao u prvoj sezoni. Tu nema rasprave. Samo titule pokazuju to. Ali smo svi svesni zasto je doveden Carlo a to je da se osvoji CL! Ima jos dve sezone ugovora i treba mu dati sansu da nam donese usati pehar.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 srp 2017, 21:41

Ja iskreno ne znam zašto je Ancelotti došao, za CL sigurno nije. To smo prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli. Ancelotti mi nije čovjek koji stvara nove momčadi i generacije, razvija talente i daje njima šansu.

Osobno bih mu otkazao suradnju ako ove godine ne bude uzeo dvije titule kao što to nije bio slučaj prošle sezone i po pitanju mladih igrača ako ništa ne bude napravio. Bayernu treba nešto drugačije od Ancelottija. S kime god pričam o nogometu, svi kažu da Ancelotti i ne ulijeva nekakav optimizam po pitanju Bayernovog uspjeha, posebice oni koji su skloni Bayernu. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 23 srp 2017, 21:49

FCB_general napisao:Ja iskreno ne znam zašto je Ancelotti došao, za CL sigurno nije. To smo prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli. Ancelotti mi nije čovjek koji stvara nove momčadi i generacije, razvija talente i daje njima šansu.

Osobno bih mu otkazao suradnju ako ove godine ne bude uzeo dvije titule kao što to nije bio slučaj prošle sezone i po pitanju mladih igrača ako ništa ne bude napravio. Bayernu treba nešto drugačije od Ancelottija. S kime god pričam o nogometu, svi kažu da Ancelotti i ne ulijeva nekakav optimizam po pitanju Bayernovog uspjeha, posebice oni koji su skloni Bayernu. :|

Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 23 srp 2017, 22:00

Misliš da bi on sve doveo u red u Bayernu? Ovdje ipak od ove sezone klub ima jaku obranu i vezni red u kojem se trebaju konačno dodijeliti jasne uloge da to na terenu funkcionira. Što je najjače, ozljede i nisu neki problem bile prošle sezone, tako da ono...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 srp 2017, 22:16

Tuchel je nekako nezreo za Bayern ne u trenerskom smislu vec zwischenmenschlich. Mora da se popravi i u komunikaciji sa medijima ne moze onoliko da pizdi posle utakmice i da se svadja sa Rogerom Scmidtom. :lol:

Posle nekih utakmica je bio pravo deriste :D

Kad bi nas on vodio Bayern bi bio napadacka masina! :smile10:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 srp 2017, 11:56

Tuchel je još divljija verzija Pepa. Pepa su ljudi ili baš volili ili baš mrzili, jednima je revolucionar drugima glumac.
Tuchel je još naprednija verzija, jedino bi on imao više mrzitelja od Pepa

ali bi bio show program, majkemi :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 srp 2017, 13:41

Kod Tuchela nebi bio takav pressing u tome je stvar. On nebi bio sjeban iz perspektive da bi mu se podstavljale noge, no pitanje je dal je on dovoljno velika manga...Taj dio je jedino upitan, jer kod njega postoji taj sindrom Krunoslava Jurčića di bi ga se podjebavalo s obzirom na njegovu trenersku reputaciju. A i lik je živac :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 srp 2017, 19:28

CA ima jednostavnu situaciju il bu se zbruko il skrumpiro..sredine nema:lol:
Desi li se prvo il drugo nebu iznenađenja kod nikoga :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 24 srp 2017, 22:14

FCB_general napisao:Ja iskreno ne znam zašto je Ancelotti došao, za CL sigurno nije. To smo prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli. Ancelotti mi nije čovjek koji stvara nove momčadi i generacije, razvija talente i daje njima šansu.

E eto nije doveden za CL. Pa naravno da je za nju doveden...Kod njegovog dovođenja se o tome najviše mislilo.
A za ovo "prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli" može se samo reći da ispadne kao da je 30 godina nismo osvojili ili još bolje da je nismo nikad osvojili kao Arsenal na primjer. Ne znam što mi želimo spustit Bayern u priči na neke niske grane...I odakle nam te nekakve mučeničke težnje...A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 24 srp 2017, 22:24

effe__sa napisao:E eto nije doveden za CL. Pa naravno da je za nju doveden...Kod njegovog dovođenja se o tome najviše mislilo..
:haha: :haha: :haha: :haha:
Naravno da se "mislilo".
Sta sve necu ovdje procitati, strasno.
effe__sa napisao:A za ovo "prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli" može se samo reći da ispadne kao da je 30 godina nismo osvojili ili još bolje da je nismo nikad osvojili kao Arsenal na primjer. Ne znam što mi želimo spustit Bayern u priči na neke niske grane...I odakle nam te nekakve mučeničke težnje...A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...

Tipican navijac Bayerna koji je zadovoljan osvajanjem prvenstva, i LP jednom u 15 godina. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 24 srp 2017, 22:37

Lahm napisao:
effe__sa napisao:E eto nije doveden za CL. Pa naravno da je za nju doveden...Kod njegovog dovođenja se o tome najviše mislilo..
:haha: :haha: :haha: :haha:
Naravno da se "mislilo".
Sta sve necu ovdje procitati, strasno.

Ti naravno iako osvoji na kraju, nećeš biti tu da kažeš da nisi bio u pravu, nego ćeš reći da je to bila "sreća". ;)
effe__sa napisao:A za ovo "prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli" može se samo reći da ispadne kao da je 30 godina nismo osvojili ili još bolje da je nismo nikad osvojili kao Arsenal na primjer. Ne znam što mi želimo spustit Bayern u priči na neke niske grane...I odakle nam te nekakve mučeničke težnje...A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...

Tipican navijac Bayerna koji je zadovoljan osvajanjem prvenstva, i LP jednom u 15 godina. :bravo:[/quote]
A šta si ti atipični, mudri navijač....Ne moraš navijati za Bayern, izaberi neki drugi klub, koji svake godine osvaja LP.... :D :D
A pošto se po tvojim postovima (tačnije frustriranosti u istim) vidi da si ti izrazito uspješan čovjek, naravno da je za takvog giganta poput tebe, Bayern (bar ovakav) simbol za neuspjeh... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 24 srp 2017, 22:43

:haha:

Vidio sam kako je osvojio Bl, meni dovoljno. :bravo:
Vidim kako vodi ekipu, meni dovoljno. A ti zivi i dalje u uvjerenju da ga je onaj svercer doveo zbog LP, te i dalje vjeruj sta oni lazovi i sverceri govore, te zivi na staroj slavi. :bravo:
Moj ti je savjet, vrati se nazad u 70-te tad smo razarali po Europi. :bravo:

Ja frustriran ? :haha:
Ajd zivio ti meni. :a045:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 25 srp 2017, 05:41

effe__sa napisao:A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...

U ovom su švabi majstori. Kolko god ti neš iskritizirao uvijek postoji drug engl is koje se stvar može sagledati 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 srp 2017, 11:54

protiv čelskya ide napokon sastav kako triba (sem što Alaba ne počinje)

Štarke - Rafinha, Martinez, Hummels, Friedl - Sanches, Tolisso - Müller, James, Ribery - Lewandowski

ovo me sad punim zanima kako će to naprid izgledat
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Utakmice