FCB_general napisao:Ja iskreno ne znam zašto je Ancelotti došao, za CL sigurno nije. To smo prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli. Ancelotti mi nije čovjek koji stvara nove momčadi i generacije, razvija talente i daje njima šansu.
Osobno bih mu otkazao suradnju ako ove godine ne bude uzeo dvije titule kao što to nije bio slučaj prošle sezone i po pitanju mladih igrača ako ništa ne bude napravio. Bayernu treba nešto drugačije od Ancelottija. S kime god pričam o nogometu, svi kažu da Ancelotti i ne ulijeva nekakav optimizam po pitanju Bayernovog uspjeha, posebice oni koji su skloni Bayernu.

FCB_general napisao:Ja iskreno ne znam zašto je Ancelotti došao, za CL sigurno nije. To smo prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli. Ancelotti mi nije čovjek koji stvara nove momčadi i generacije, razvija talente i daje njima šansu.

effe__sa napisao:E eto nije doveden za CL. Pa naravno da je za nju doveden...Kod njegovog dovođenja se o tome najviše mislilo..
effe__sa napisao:A za ovo "prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli" može se samo reći da ispadne kao da je 30 godina nismo osvojili ili još bolje da je nismo nikad osvojili kao Arsenal na primjer. Ne znam što mi želimo spustit Bayern u priči na neke niske grane...I odakle nam te nekakve mučeničke težnje...A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...
Lahm napisao:effe__sa napisao:E eto nije doveden za CL. Pa naravno da je za nju doveden...Kod njegovog dovođenja se o tome najviše mislilo..![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da se "mislilo".
Sta sve necu ovdje procitati, strasno.
effe__sa napisao:A za ovo "prije njegovog dolaska hvatali na razno razne načine pa nismo uspjeli" može se samo reći da ispadne kao da je 30 godina nismo osvojili ili još bolje da je nismo nikad osvojili kao Arsenal na primjer. Ne znam što mi želimo spustit Bayern u priči na neke niske grane...I odakle nam te nekakve mučeničke težnje...A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...

effe__sa napisao:A kada sve sagledaš mi smo pobjednički klub u mnogo aspekata, a čovjek bi pomislio da je naša historija protkana patnjama, mukama, porazima...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju