Haris napisao:Samo ne znam šta je Schweinsteiger jučer toliko dobro napravio pa ga sad odjednom tretirate kao Boga. OK, na ovoj poziciji j počeo igrati konstantno dobro, ali ne bih ja na osnovu utakmice protiv jdnog Mainza izdizao njega do neba kao što to vi radite. Pa u utakmici protiv Werdera je bio bolji nego jučer...
Haris napisao:Samo ne znam šta je Schweinsteiger jučer toliko dobro napravio pa ga sad odjednom tretirate kao Boga. OK, na ovoj poziciji j počeo igrati konstantno dobro, ali ne bih ja na osnovu utakmice protiv jdnog Mainza izdizao njega do neba kao što to vi radite. Pa u utakmici protiv Werdera je bio bolji nego jučer...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:A nenene, ja sam jednostavno inspiriran njegovom cijelom sezonom. Ovaj post koji sam napisao odnosi se na celu sezonu, a ne na tekmu jučer.
Al znaš kaj meni Haris nije jasTno kod tebe, kak ti možeš cijenit jednog De Rossija, ja sam siguran da ti smatraš sa je on jeben igrač, a frajer nije bolji od Schweinija i jako slično izgledat na terenu sam njega cijeniš a Schweinija ne.Zaš?
Ja sam napokon dočeko dan kad Schweini više nije problem, a ruku na srce bio je i to ogroman!

Haris napisao:Uf nemoj vrijeđat Bogove nebeske s takvim izjavama. Porediti De Rossija i Schweinsteigera fakat nema smisla.

I_Love_Bayern napisao:Ama cekajte, nisam usporedjivao Schweinija sa Effeom, vec sam rekao da je Schweini MOGAO biti k'o Effe da je imao malo vise povjerenja u trenerima i malo manje povreda, to je sve.
A ono sto sam usporedjivao jeste pobjednicki mentalitet Effeove generacije i mentalitet svih sljedecih generacija koje nisu imale ono nesto....I jbg, Effe se jednom radja, al ne traje vjecno, a nama u ekipi treba vodja i nakon Effenberga, a trenutno to moze biti samo Schweinsteiger....
anton 1983 napisao:meni nije jasTno zašto vi živite u toj prošlosti i još uvijek razmišljate na novinarski način?!?!!? Zakaj vi mislite da nama treba nekaj "Effenbersko" ili nekaj iz te generacije da mi osvojimo LP ili da postanemo klub? Sad funkcioniramo na drugačiji način i to je to

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju