30.01.2010 15.30 FC Bayern - 1. FSV Mainz 05

Re: 30.01.2010 15.30 FC Bayern - 1. FSV Mainz 05

PostPostao/la Haris » 31 sij 2010, 11:25

Samo ne znam šta je Schweinsteiger jučer toliko dobro napravio pa ga sad odjednom tretirate kao Boga. OK, na ovoj poziciji j počeo igrati konstantno dobro, ali ne bih ja na osnovu utakmice protiv jdnog Mainza izdizao njega do neba kao što to vi radite. Pa u utakmici protiv Werdera je bio bolji nego jučer... :?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2010, 11:28

Haris napisao:Samo ne znam šta je Schweinsteiger jučer toliko dobro napravio pa ga sad odjednom tretirate kao Boga. OK, na ovoj poziciji j počeo igrati konstantno dobro, ali ne bih ja na osnovu utakmice protiv jdnog Mainza izdizao njega do neba kao što to vi radite. Pa u utakmici protiv Werdera je bio bolji nego jučer... :?

A nenene, ja sam jednostavno inspiriran njegovom cijelom sezonom. Ovaj post koji sam napisao odnosi se na celu sezonu, a ne na tekmu jučer.

Al znaš kaj meni Haris nije jasTno kod tebe, kak ti možeš cijenit jednog De Rossija, ja sam siguran da ti smatraš sa je on jeben igrač, a frajer nije bolji od Schweinija i jako slično izgledat na terenu sam njega cijeniš a Schweinija ne. :? Zaš?

Ja sam napokon dočeko dan kad Schweini više nije problem, a ruku na srce bio je i to ogroman!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 31 sij 2010, 11:34

Haris napisao:Samo ne znam šta je Schweinsteiger jučer toliko dobro napravio pa ga sad odjednom tretirate kao Boga. OK, na ovoj poziciji j počeo igrati konstantno dobro, ali ne bih ja na osnovu utakmice protiv jdnog Mainza izdizao njega do neba kao što to vi radite. Pa u utakmici protiv Werdera je bio bolji nego jučer... :?

Prvo, Schweini je procvjetao kako je Gaal dosao, znaci kroc cijelu sezonu igra fenomenalno, niko ne govori samo i iskljucivo o jucerasnjoj utakmici.

Drugo, Schweini nije igrac tipa Robena ili Riberyja pa da se svi dive njihovim potezima....on je jedna velika radilica koja radi na pripremi terena za Robberyjeve majstorije....i bez njega mnogo stvari ne bi funkcionisalo...

Evo npr, sjeti se Effenberga: Sta je on imao kao igrac? Brzina-spor do bola, tehnika(driblanje)-katastrofa, ali je zato imao nogu za centarsut-udarac i najvaznije od svega: imao je mentalnu snagu da digne ekipu i kad je najgore...nikad se nije predavao.....i to je ono sto je krasilo Bayern i bilo zastitni znak, tako su razmisljali Effe, Kahn, Scholl, Jeremis, Mathaus...a danas toga nema. odnosno nije bilo...sad tu Effeovu ulogu polako preuzima Schweini, a Gaal se trudi da ekipi u glavu ubaci taj mentalitet da nikad nema predaje...i dobro mu ide, vidjelo se to protiv Werdera...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 31 sij 2010, 14:29

ljudi ček ček, malo ste se zaletili....ja također mogu reći kako je svinja napredovao, i postao važan dio momčadi, ali uspoređivati ga sa Effe - om, e nećete dok sam ja tu...Effe je bio jedinstven, po meni najbolji kapetan u bayernu ikada....svinja neće biti nikada kao on...Effe je bio u smislu vođe nepogrešiv, uvijek imao najbolje riješenje kad je bilo njpotrebnije, bio je winner, znao je brojati igrače svoje često koji su iza lopet koji ispred, galamio uvijek na igrače kada su bili bezglavni - pravili glupe greške, bodrio momčad, ono baš u pravom smislu KAPETAN - jedan jedini i neponovljivi, njemu ni Ulli ni Beckenbauer nisu smijeli ništa u svlačionici reći...u nogometnom smislu je bio dobar - ništa posebno ali na svojoj poziciji dobar, nitko ga nije prelazio, imao je dobre lopte prema naprijed i udarčinu...ali nije neki frank ribery bio...a svinja je igrački sad sličan effe-u ali nikad ama baš nikada on neće imati muda kao effe i neće uspijeti uzdrmati ekipu kada bude se gubili ili spustiti na zemlju kada budu dobivali....evo npr. prošla godina kada smo izgubili od barce 4-0, ja ću staviti ruku da sa svinjom kakav je sad bi izgubili 4-0(nije do svinje već prošlogodišnje ekipe), a sa effe-om koji nogometno nije ništa bolji od svinje ne bi izgubili 4-0 nikada....nadam se da ste shvatili moju poantu....schweini je dobar ali kao Effe nikada mad0012
Effenberg23
TORero

PostPostao/la FCB m@niac » 31 sij 2010, 15:05

Schweinsteiger je postao u Bayernu karika koja se nesmije izbacit. Schwein je jednostavno rođen da bude u Bayernu. Nije da ja njega smatram da je nekaj posebno, ali jednostavno on je sastavni dio momčadi :mrgreen:
- nebi mu škodilo da malo poradi na brzini..
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 31 sij 2010, 15:09

anton 1983 napisao:A nenene, ja sam jednostavno inspiriran njegovom cijelom sezonom. Ovaj post koji sam napisao odnosi se na celu sezonu, a ne na tekmu jučer.

Al znaš kaj meni Haris nije jasTno kod tebe, kak ti možeš cijenit jednog De Rossija, ja sam siguran da ti smatraš sa je on jeben igrač, a frajer nije bolji od Schweinija i jako slično izgledat na terenu sam njega cijeniš a Schweinija ne. :? Zaš?

Ja sam napokon dočeko dan kad Schweini više nije problem, a ruku na srce bio je i to ogroman!

Uf nemoj vrijeđat Bogove nebeske s takvim izjavama. Porediti De Rossija i Schweinsteigera fakat nema smisla. ;)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2010, 15:14

Haris napisao:Uf nemoj vrijeđat Bogove nebeske s takvim izjavama. Porediti De Rossija i Schweinsteigera fakat nema smisla. ;)

E pa to je ono kaj ti ja velim, De rossi će ti prikazati još goru "igru", al ti nećeš pitati kaj je on to jučer napravio dok ćeš za Schweinija to upitati. E sad ja tebe pitam zašto?

@ Effe

ja osobno ne upsoređujem Schweinija sa Effeom, to večinom rade ljudi koji se ne znaju izražavat i pod velikim su utjecajem medija! Za mene je svaki igrač jedinstven.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 31 sij 2010, 15:49

Ama cekajte, nisam usporedjivao Schweinija sa Effeom, vec sam rekao da je Schweini MOGAO biti k'o Effe da je imao malo vise povjerenja u trenerima i malo manje povreda, to je sve.

A ono sto sam usporedjivao jeste pobjednicki mentalitet Effeove generacije i mentalitet svih sljedecih generacija koje nisu imale ono nesto....I jbg, Effe se jednom radja, al ne traje vjecno, a nama u ekipi treba vodja i nakon Effenberga, a trenutno to moze biti samo Schweinsteiger....

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 31 sij 2010, 16:18

I_Love_Bayern napisao:Ama cekajte, nisam usporedjivao Schweinija sa Effeom, vec sam rekao da je Schweini MOGAO biti k'o Effe da je imao malo vise povjerenja u trenerima i malo manje povreda, to je sve.

A ono sto sam usporedjivao jeste pobjednicki mentalitet Effeove generacije i mentalitet svih sljedecih generacija koje nisu imale ono nesto....I jbg, Effe se jednom radja, al ne traje vjecno, a nama u ekipi treba vodja i nakon Effenberga, a trenutno to moze biti samo Schweinsteiger....

Daj Bože ali čisto sumnjam...za sada to malo glumi Mark van Bommel, ali ja ne vidim još u ovoj ekipi onog vođu kakav je bio Effe - nema swcweinsteiger ono nešto u sebi da se najebe majke svima koji ne trče...
ponavljam Daj Bože ali sumnjam....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2010, 17:17

meni nije jasTno zašto vi živite u toj prošlosti i još uvijek razmišljate na novinarski način?!?!!? Zakaj vi mislite da nama treba nekaj "Effenbersko" ili nekaj iz te generacije da mi osvojimo LP ili da postanemo klub? Sad funkcioniramo na drugačiji način i to je to ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 31 sij 2010, 17:43

anton 1983 napisao:meni nije jasTno zašto vi živite u toj prošlosti i još uvijek razmišljate na novinarski način?!?!!? Zakaj vi mislite da nama treba nekaj "Effenbersko" ili nekaj iz te generacije da mi osvojimo LP ili da postanemo klub? Sad funkcioniramo na drugačiji način i to je to ;)

Ne treba nam niko iz one generacije da bi osvojili LP, ali nam treba bas ono sto je ta generacija imala: TIMSKI DUH, BORBENOST, ZELJU.

Nama treba ekipa s karakterom, a to je ono sto Bayern nije nikad poslije one slavne generacije imao. Treba nam ekipa koja je EKIPA a ne skup pojedinaca. Treba nam tim u kojem svi imaju isti cilj i u kojem svi teze tom cilju, a ne tim u kojem su manekeni, igraci koji su tu samo da se prodaju, mamini i tatini sinovi i sl.

Tu ekipu ja vidim ove godine u Bayernu, vidim da svi disu isto, vidim da vise nije ponizenje sjesti na klupu (osim Tonija), vidim izgaranje na terenu do posljednje sekunde utakmica, vidim trenerov rukopis u ekipi u kojoj svako zna sta treba da radi, vidim da ako neko zabrlja bar dvojica trce da isprave tu gresku....To Bayern duuuuuuuuuuuuuuuugo nije imao.

I to nisu novinarske price vec realnost.

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 vel 2010, 09:23

Dobro, ja ne želim ići tako daleko i reč da je Schweini=Effe u bilo kojem smislu! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 01 vel 2010, 19:10

vidim malo ste skrenuli s teme, ali to će speedy rješit :lol: :lol:

kaj sam ono reko da ću nastavit, pa evo;

Muller- jebote, opće neznam kaj bi za njega rekel...opće se ga ne zmislim.. :lol: ....a da, ono je triput tukao po golu ali ništ od toga na kraju nije bilo..

Robben - za njega nema kaj reći, trenutno naš najbolji igrač, prava svjetska klasa - Mainzove igrače je tolko put prešel da je to za nepovjerovat - bog i batina!

Bommel - moram priznati da je odigral fenomenalnu tekmu...nisam videl da je imal neke greške u obrani, a i u napadu je bil koristan sa svojim preciznim nabačajima...

Schwein - bori se čoek i slidan je bio, ali može on i bolje...jebe njega kaj nije baš z loptom na "ti" pa mu se dogodi da mu mainzovi igrači lakoćom oduzmu loptu...već sam reko da je prespor... :roll:

Olić - bogec se bori i vidlo se da je htio zabit, ali nede ga i moš ga hebat...

Gomez - čoek je pokazao nekaj, ali ne samo u ovoj utakmici nego i u prijašnjim tekmama - brzinu! :bravo: Nevjerojatno je brz...stvarno sam se začudio - one usporedbe sa đukom ne drže vodu..

Sve u svemu, pokazali smo da imamo karakter velikih momčadi i očekujem da se ovaj niz pobjeda nastavi do....pitaj Boga!
:avogp1:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la katsche » 01 vel 2010, 22:33

ljudi...
pročitao sam vaše postove i neznam što bi još ja još dodao i onako pišem samo bezveze....

svaka čast našem Bayernu....
vjerovao sam da će kad tad proraditi....
užitak ih je gledat....
a sad je Wolfsburg sljedeći da im uzvratimo za onu blamažu od prošle godine....

ponosan sam što sam navijač i član FC Bayern München....

živjeli

:avogp1: :navijac: :naprijed:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 01 vel 2010, 23:13

:lol:

E moj tune , i onda se ukakis kad spomenem tvoj fanboyizam . Pobogu Svinja nije nista losiji do De Rossija . :lol:
Čeki Fabregnoj

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.