melodyne napisao:Sinoc bas rekoh drugu da se on nikad ne povredjuje... Jebo me pas da me jebo. Sreca pa je Muller u formi tu je i mladi Guerrero Zirkzee.

melodyne napisao:Coutinho je ocajan... Bice zeznuto davanje golova sledecih nekoliko meceva.
---------Zirkzee
Gnabry Goretzka Muller
@Generale, Muller jedino moze biti efikasan ako ima partnera u spicu. Inace od njega nema 'leba,

FCB_general napisao:melodyne napisao:Sinoc bas rekoh drugu da se on nikad ne povredjuje... Jebo me pas da me jebo. Sreca pa je Muller u formi tu je i mladi Guerrero Zirkzee.
Haha, jedva čekam da vidim tog "rasnog strijelca i napadača" Müllera na kojeg čekam 11 godina, a onih par utakmica što sam ga gledao u vrijeme Guardiole bio je šrot teški.![]()
Arp je totalna banana i promašaj u Bayernu, ne postoji.Zirkzee sada doslovno kao napadač ima sve otvoreno da igra i jedini mu je uvjet da ga trener - koristi. Koja veselica u Bayernu.

anton 1983 napisao:Ma tolko smo ovdje srali o ovoj situaciji da nas je stepla karma.
Eto ja cu se sad uvjeriti da li je istina ono sto sam tvrdio: Bayernu netreba zamjena za Lewu vec samo igraci koji mogu to odigrati.
Pa sad da vidimo!
A i najveca zadaca Flicka je da pokrene Coutinha i Tolissa jer bez njih dvojice u kakvoj takvoj formi ziher nemamo sirinu za vece dosege.
Ak mene pitate za sljedecih mjesec dana cemo se snac bez Lewe, ali posle toga bojim se da ne.

ivan napisao:
Sad sam gledao - propustio 10 tekmi zbog ozlijeda u zadnjih 6 godina tj od 1.1.2014.
Pa kak ćeš imat zamjenu za takvog...
doro napisao: no ocekujem krpanje Mullerom ili cak Gnabryjem u spici i to bi moglo poremetit sustav koji igramo zato klinjo u vatru a ostalo sve po starom.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost