SP 2022.

Arhivirane teme...

Re: SP 2022.

PostPostao/la Murta » 10 pro 2022, 20:55

Samo se nadam da nam neće suditi Makkielie, a mogao bi bit delegiran za polufinale jer nije sudio od grupe. Navijao sam za Nizozemce samo iz razloga da nam taj lik nemre sudit. Nije on namjerno loš, samo je egoistični debil, kao i Lahoz sinoć.
Al valjda neće, ipak je teška atmosfera između Nizozemaca i Argentinaca.

Bojao sam se da će nama delegirati Lahoza, al sreća dobio je drugu utakmicu koju je uništio. Oliver nije bio 100% točan, al je bio perfektno inteligentan.

Nadam se Orsatu, mislim da će biti Marciniak, bojim se Makkieliea.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 10 pro 2022, 21:49

Sudac i M'bappe izgledaju ko tata i sin :haha: :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 10 pro 2022, 22:08

Derbi u srijedu između Francuske i Maroka. Bit će ludnica od utakmice totalna.

Kane jedan pogodio, jedan promašio. Utakmica je bila super zanimljiva, tempo odličan.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 11 pro 2022, 22:12

Orsato sudac. Mislim da nam ovo "ide u korist" jer je staložen i smiren pa ne bi smio nasjedati na argentinske pizdarije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 13 pro 2022, 13:22

Idemo strgat ove mesare i cigane argentince da lesi place.Zelim u 90 min pobjedu!

Markoooo zemlja obecana izbaci zabare.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 pro 2022, 21:55

Uffff kako losa igra i nastup Hrvatske od prve minute...steta.Penal nije bio al to nije razlog za poraz.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2022, 22:11

Večeras smo odigrali utakmicu bez jedne prave, ozbiljne prilike skrojene iz igre. Ništa danas prema naprijed nismo odigrali i stvorili. Nemamo što tražiti i očekivati kada tako odigramo utakmicu. Zasluženo izgubili i ostajemo u borbi za 3. mjesto.
Mi smo Argentini toliko olakšali prolaz u finale da su sve izgubljeno i potrošeno s Nizozemskom nadoknadili.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 13 pro 2022, 22:31

Ja mislim da smo bili u egalu i nismo ništa pustili do tog glupog penala. Onda stisli kao i ko glupani primili još taj drugi gol i dalje nema smisla išta analizirat jer tekma je gotova bila...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 pro 2022, 07:55

ivan napisao:Ja mislim da smo bili u egalu i nismo ništa pustili do tog glupog penala. Onda stisli kao i ko glupani primili još taj drugi gol i dalje nema smisla išta analizirat jer tekma je gotova bila...

Pa nismo kad su nam pustili takticki posjed i loptu i cekali gresku.Argentina me ugodno iznenadila nasprijed kad treba brzo i tehnicki dobro odigrat.
Mi od prve minute ukoceni,usrali se od straha to se vidi po greskama kroz cjelu tekmu,ko muhe bez glave,nije bilo borbe ni zelje djelovali smo splaseno,bezidejno i potroseno.Dokaz da smo zalutali u polufinale.Pa Belgija,Japan i Brazil su nas nadigrali, bez pobjede smo dosli u polufinale stvarno smo cudo nevidjeno reko bi anton poklapanje i puka sreca.
Sve ovo je doslo na naplatu od jedne ne top vec vise srednje repke kao sto je Argentina.
Jbg moras nesto odigrat na prvenstvu.
Za ove igrace i igru polufinale je uspjeh koji granici ulaskom u raj.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 pro 2022, 08:20

doro napisao:Uffff kako losa igra i nastup Hrvatske od prve minute...steta.Penal nije bio al to nije razlog za poraz.

Otkad ti pratiš fudbal? Ako ono nije bio penal, šta je onda penal uopšte? Golman daleko od lopte, ruši igrača kome je preostalo da samo loptu pošalje u gol. Ne znam kako i Modrić može izjaviti da nije bio penal... Vjerovatno pod uticajem frustracije zbog poraza.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 14 pro 2022, 09:59

Nemam neku volju pričat o utakmici, samo želim reć da sam brutalno zadovoljan s dometom ovim!

Prvu partiju izgubili tek u polufinalu. Tako malena nacija. Kapa do poda.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 14 pro 2022, 10:34

Igrali smo zakurac i sudac nas je sjebo. Izgubili smo skoro svaki duel, a i kad bi ga dobili onda bi nam pobjegla lopta. Mentalno su bili totalno van utakmice.

Išli smo s istom taktikom kao protiv Brazila, a protivnik je potpuno drukčiji. Ja sam mislio da je ono protiv Brazila bila pametna odluka temeljena na analizi protivnika, a izgleda da su oni nama naletjeli na volej.

Sve u svemu, nevjerojatan uspjeh o kojem će se pričati generacijama.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 14 pro 2022, 11:47

Nije smak sveta. I ovo je fenomenalan uspeh. Bronza je jos u igri. :legendo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2022, 21:54

Ma sve 5 na kraju,, opet uloviti broncu i ući u povijest. Jedino se vidi da je VAR đubre bilo sjedilo i u Moskvi 2018. pa i sinoć, to slučajnost nije nikako.

Je li penal ili nije, rekao bih ne jer je Livaković bio taj koji je stajalo ko ukopan i raznesen, a protivniku je suđeno u korist. Meni je apsolutno neprihvatljivo bilo da provjere nije bilo pa taman i da je penal i ustanovljen. To je prosto sramotno, skandalozno i nedopustivo.
Malom štakoru kroz cijeli turnir suditi penale u 5 od 6 utakmica je perverzija, samo da bi on nekako došao do titule isto kao što je Lewandowskom uzeo nagradu.

Mi smo s 1 pobjedom, 4 neriješena došli na prah finala i tek u polufinalu upisali poraz. :bravo: :legendo:

Posjed lopte nema veze s napadačkim nogometom nužno, mi smo to i pokazali. Ono što se radi s njom u nogama je što se gleda. Mi prave prilike nismo stvorili, a tako je bilo i s Brazilom.

Uglavnom, idemo po to 3. mjesto. Čestitke Zlatku Daliću što je svoj posao izvrsno odradio nakon Rusije 2018. 18 novih igrača je u ekipi, generacija je smijenjena iznimno uspješno, potencijala itekako ima i tko zna tko će do idućeg Eura se pojaviti na velikoj sceni. Ponosan sam na ovu ekipu.

Na napadačima i brzim, vještim krilima obavezno treba raditi. Fale nam te pozicije kakve gledamo već 14 godina u nogometu kroz Ribéryja, Robbena, Messija, Cristiana, Hazarda Di Marije, Alexisa, Manéa i dr.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2022, 21:58

Maroko i Francuska ponovili Argentinu i Nizozemsku, samo s mega nogometom, igrom, tempom, agresivnim startovima, čisti gušt za gledati nogomet bilo. :drool: :drool: :drool: :smajl007: :legendo:

Sad za mog omiljenog Deschampsa da uzme Mundial. :goood:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva