Ma sve 5 na kraju,, opet uloviti broncu i ući u povijest. Jedino se vidi da je VAR đubre bilo sjedilo i u Moskvi 2018. pa i sinoć, to slučajnost nije nikako.
Je li penal ili nije, rekao bih ne jer je Livaković bio taj koji je stajalo ko ukopan i raznesen, a protivniku je suđeno u korist. Meni je apsolutno neprihvatljivo bilo da provjere nije bilo pa taman i da je penal i ustanovljen. To je prosto sramotno, skandalozno i nedopustivo.
Malom štakoru kroz cijeli turnir suditi penale u 5 od 6 utakmica je perverzija, samo da bi on nekako došao do titule isto kao što je Lewandowskom uzeo nagradu.
Mi smo s 1 pobjedom, 4 neriješena došli na prah finala i tek u polufinalu upisali poraz.
Posjed lopte nema veze s napadačkim nogometom nužno, mi smo to i pokazali. Ono što se radi s njom u nogama je što se gleda. Mi prave prilike nismo stvorili, a tako je bilo i s Brazilom.
Uglavnom, idemo po to 3. mjesto. Čestitke Zlatku Daliću što je svoj posao izvrsno odradio nakon Rusije 2018. 18 novih igrača je u ekipi, generacija je smijenjena iznimno uspješno, potencijala itekako ima i tko zna tko će do idućeg Eura se pojaviti na velikoj sceni. Ponosan sam na ovu ekipu.
Na napadačima i brzim, vještim krilima obavezno treba raditi. Fale nam te pozicije kakve gledamo već 14 godina u nogometu kroz Ribéryja, Robbena, Messija, Cristiana, Hazarda Di Marije, Alexisa, Manéa i dr.