Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2025, 07:42

Axe napisao:
Ovo je svakako istina, ja se uzjebem kad krenem praviti kalkulacije u svojoj glavi. :smile30:

Ja se uzjebem, kad neko koristi riječ uzjebem koja izvorno dolazi od riječi uzjebitis, što na kraju dovodi do sexualnosti! :D

Drugim riječim, piši brate da pobijemo ili pozdravimo tvoju slagalicu, nemoj bit samo ljen i debel.

Axe napisao:
Dosta pažnje pridajem mladim igračima i pobornik sam situacija gdje dječaci dobijaju svoje minute tako da sto se mene tiče ja bih recimo Mike puštao da grize mnogo vise od onoga sto trenutno dobija.

to ti je još uvijek razina birtije. Dat djeci da hala dok se razaara po kvartu, a s druge strane srat kada ti Mike-ovi ulaze s klupe dok gubiš 3:1 od Arsenal MFersa su dvije totlano različite stvari. One by one...

Bayern ako mene pitaš brutalno pretjeruje s klincima.

Sad je malo vrijeme za debljinu, ŠPEK i mUUUast!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 pro 2025, 10:50

anton 1983 napisao:to ti je još uvijek razina birtije. Dat djeci da hala dok se razaara po kvartu, a s druge strane srat kada ti Mike-ovi ulaze s klupe dok gubiš 3:1 od Arsenal MFersa su dvije totlano različite stvari. One by one...

Kako smo u par mjeseci došli sa "Kompany ne daje priliku mladima"
do "kako će Musiala igrat pored Karla" :haha:

Kako se krenulo, uskoro će tražit da imamo bar 6 teenagera u kadru...

____

Slažem se da je super proizvoditi svake godine jednog igrača za kadar/prvi sastav.
Ne slažem se pak da se moramo totalno fokusirat na mladost.

Ja sam za BALANS. Kad imamo balansiran pristup - tada smo najbolji bili i bit ćemo.

Super je što su Karl, Kiala i ostali super talenti, ali još mi je bolje da povremeno dovedemo top zvijezdu poput Kane-a za 100 mil i obara sve žive i mrtve rekorde.
ili Diaza, Olisea, gratis Taha itd. 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 pro 2025, 11:23

Jbt pa nitko ne prica da svi mladi moraju igrat ili da su vecina u prvih 11 vec da uvijek malo guramo uber talenta dva-3.

Naravno balans u svemu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 pro 2025, 12:05

Mislio sam više na ovu priču na tviteru i instagramu, javilo se neko ludilo, koje se pojačalo time što su kandidati za dolaske sve redom dečki između 16 i 19 godina. Znači sada doslovno nema špekulacije za igrača starijeg od 19 god, osim Šrot-a-špeka i Guehija.

___

Da prebacim temu s mladih na nešto drugo
Fali mi onaj sex kada Bayern iznenadi s top imenom kojeg nitko nije smatrao realnim.

Npr Kane, do prije par godina to je bila kao suluda ideja.
Robben, doslovno najbolji igrač reala te sezone i Bayern ga uzme.
Također 2014. kada je Thiago trebao bit nasljednik Xavija/Inieste, razbio nas u Audi Cupu, nitko nije mislio da bi ga Barca ikome prodala pa ga Bayern jami.
A sjećate se uzjebitisa kod Makaaya koji je tada bio vrh.
Čak bi ovdje svrstao i Jamesa Rodrigueza.

Zašto ne opet nešto 'nerealno'?
Npr. Pedri :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2025, 17:43

Pa postoji razlika izmedu Pedrija i ovih koje si nabrojo. Pesri nije na prodaju i nema cijenu dok su svi ovi decki bili na prodaju i imali cijenu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 pro 2025, 21:49

Kane i Thiago i Makaay baš i nisu bili na prodaju. Ako me pamćenje dobro služi.
Već ih je Bayern / trener privukao
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2025, 21:55

Kombinacija rijeci bili su na prodaju i imali su cijenu. Nisam mislio da su urucili transfer request.

Mane, Diaz, De Ligt ista stvar. Bili su na prodaju i imali su cijenu.

Nisu imali status NO Pippinga.

Pedri nema ni cijenu, a kamoli da je na prodaju.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 pro 2025, 08:17

BILD

Iako su Bayern i Upamecano dogovorili skoro sve uvjete, problem je idalje termin klauzule (€ 65 mil).
Agenti inzistiraju da klauzula vrijedi od 2027., Bayern od 2028.

Sada je klub navodno spreman popustiti kako bi se napokon finalizirao posao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2025, 09:55

Kad si razmislim ja bi mu to dao u zamjenu za milju eura manju plaTu i uvalio mu mufa pod bubrege. Pa sad te mogu za free dobit, zakaj bi neko 65 davo sljedece ljeto :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 23 pro 2025, 13:19

cruz napisao:Kane i Thiago i Makaay baš i nisu bili na prodaju. Ako me pamćenje dobro služi.
Već ih je Bayern / trener privukao

Kane je sve dogovorio sezonu ranije pre nego sto je dosao u Bayern sa gradjanima ali je transfer blokiran od strane Spursa. Ablose je bila cak 150M. Sreca nasa. :bravo:

Thiago je samo dosao u Bayern jer smo imali Pepa i jer je imao klauzulu. :lol:

Makaay nas dosao krajem avgusta 2003 i to tek posto je dogovoren transfer Elbera u Lyon. Deportivo je imao finansijske poteskoce pa su nja Royma Kay-u dobro zaradili. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2025, 13:23

Makaay je prvo doso a tek onda je Elber prodan.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 pro 2025, 13:42

anton 1983 napisao:Kad si razmislim ja bi mu to dao u zamjenu za milju eura manju plaTu i uvalio mu mufa pod bubrege. Pa sad te mogu za free dobit, zakaj bi neko 65 davo sljedece ljeto :D

Ne kontam šta je s tom klauzulom.
Prvo to što veliš, ono na ljeto ga moreš dovest za nula, pola godine kasnije moraš platit 65... očito je to način da od reala ili PSGa izvuku još bolje uvjete sada - pa igraju na vrijeme sada.

S druge strane, ljudi moji, ako ćemo mu već produžiti ugovor, daj stavite odma 65 mil od 1.1.2026. - neće li netko stvarno platiti :haha: (odma prodamo Upu, veliki Fee koji je predviđen za njega samo preusmerimo za Guehija, koji dođe bez odštete. Doveli isti k od štopera, zaradili 65. #Business :mrgreen: :hehe: )
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 pro 2025, 15:14

cruz napisao:
anton 1983 napisao:to ti je još uvijek razina birtije. Dat djeci da hala dok se razaara po kvartu, a s druge strane srat kada ti Mike-ovi ulaze s klupe dok gubiš 3:1 od Arsenal MFersa su dvije totlano različite stvari. One by one...

Kako smo u par mjeseci došli sa "Kompany ne daje priliku mladima"
do "kako će Musiala igrat pored Karla" :haha:

Kako se krenulo, uskoro će tražit da imamo bar 6 teenagera u kadru...

____

Slažem se da je super proizvoditi svake godine jednog igrača za kadar/prvi sastav.
Ne slažem se pak da se moramo totalno fokusirat na mladost.

Ja sam za BALANS. Kad imamo balansiran pristup - tada smo najbolji bili i bit ćemo.

Super je što su Karl, Kiala i ostali super talenti, ali još mi je bolje da povremeno dovedemo top zvijezdu poput Kane-a za 100 mil i obara sve žive i mrtve rekorde.
ili Diaza, Olisea, gratis Taha itd. 8-)

Sada ne valja kada klub doista ide u tom smjeru da dovodimo klince I doista ih trener kristina, naročito u Bundesligi koja je prilično razvojna i nema konzistentnost u zadržavanju vise od 3 sezone igrače(razvojni centar kao klub zadnjih 7-8 godina, Eintrachtove prodaje za gomilu novaca svoje najjače (mlade) igrače koje su prepoznali i dr.).

Kane i Díaz su super, Mané je bio golemi promašaj(ali zato jeftini). Bischof još ne igra u vezi da ga se diže kao igrača u potpunosti, Jamal i Karl s druge strane svakako se dižu l, ranije Davies. Čak i Stanišić non-stop igra sada kada je zdrav što je isto veliki plus i nema onda one kako ne daje šansu.

Meni prolazi sada kako u klubu nakon PSG-a prošle sezone s klincima i mi želimo tim putem krenuti jer se vidjelo da veliki talenti s par iskusnjara koje su već 10-15 godina u akciji mogu donijeti velike stvari.

No, za realizirati to sve ostaje vidjeti u praksi hoće li uopće doći do toga iduće sezone, što od dovođenja pa onda i trenera koji bi trebao staviti ih u igru.

Odmah kada sam čuo i vidio tog Eichhorna prije nekih mjesec i pol ili dva, ništa manje nisam očekivao nego silne naslove, pa skoro i poziv za A-vrstu iako tek igra i još 2. Liga. :D Ima još tu dosta vremena, a cijena već kao da se radi o Endricku, Reinieru. Estevãou i dr. koje se platilo 40 pa naviše prije prije 18. rođendana.

Zasada vidimo kako je Wirtzu s liverpoolskim training/club facilities.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 pro 2025, 12:48

Malo mi je sad capology posto sumnjiv! Prema njima mi.smo drugi klub po redu iza RM po davanju regularnih placa bez bonusa. Joj jebote zaboravio sam PSG pogledat.

No RM je 309, mi 259, iza nas City s 222. Ovo sve ostalo je ispod 200 milja! Ja brijem da to nemre bit istina da ga jebes!

PS.

PSG nije i blizu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 28 pro 2025, 14:06

Ja misklm da oni vecinom procjenjuju negdje i pogode al svakak ne sve.
Zadnja izmjena: doro; 29 pro 2025, 11:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu