Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la UltrasMentalita » 28 srp 2010, 14:54

Meni je Džeko nepotreban .....kad imamo 3 klasna napadača .......jedino gdje bi volio da se pojačamo je stoperska pozicija umjesto dvb al to znam da se neće ostvarit a i ako dovedu stopera letit će micho......Ne vidim problem da contento bude lijevi bek ...a gledao sam malo bayern protiv neki onih talijana svidio mi se sosa vrlo dobar bio i neki crnjo u sredini što je igro doyle tako nešto se zove okretan zna s loptom mogli bi ga očekivati uskoro u prvom timu
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Axe » 28 srp 2010, 15:44

Ovo fakat postaje vrlo ozbiljno. Iz dana u dan sve vise i vise spekulacije koje povezuju Dzeku i Bayern. :P :P
Jos se pojavila spekulacija o prodaji Gomeza, pa stoga i trazenje Dzeke i nije neko cudo.....
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 29 srp 2010, 08:16

Wie der "Kicker" berichtet, könnte es zu einer großen Tauschaktion zwischen dem VfL Wolfsburg und dem FC Bayern kommen. Wie in den letzten Tagen immer wieder gemeldet, denken die Wölfe gar nicht daran, Edin Dzeko zu verkaufen. Daher könnten die Bayern bereit sein, dem Ligakonkurrenten ein äußerst lukratives Angebot zu unterbreiten. So sollen die bisher glücklosen Anatolij Tymoschtschuk und Mario Gomez im Tausch für Edin Dzeko zu den Niedersachen wechseln. Das gute Verhältnis zwischen Uli und Dieter Hoeneß könnte den entscheidenden Ausschlag bei diesem Geschäft geben, spekuliert der "Kicker" weiter.

Cudno mi je da ovo Kicker prenosi. Brijo sa da su oni ozbiljan list! Navodno nudimo Tymoschuka i Gomeza za Dzeku. Kako se navodi, dobar odnos brace Hoeness bi mogao biti presudan u ovom poslu! :lol:

Nema od toga nista, kratko i jasno!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 29 srp 2010, 08:48

da ali to je preko cijele naslovnice, znaci nest tu smrdi...
cak sam i ja poceo mislit da je to moguce
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 29 srp 2010, 08:57

Ovo je jedini način s kojim bi ja bio zadovoljan da dovedemo Džeku. Da ne potrošimo ni kune, a da se riješimo problema koje imamo s Gomezom i Tymom.
Iako samim Džekom nisam prezadovoljan. On je igrač svjetske klase, ali se bojim da se neće uklopiti u sustav.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 29 srp 2010, 09:39

Ma to su idiotarije, pa nismo mi Real da samo napadace kupujemo! :neee: Cuj kupiti Dzeku a obrana nam trula da ne moze trulija biti! Investirati u napad gdje nemamo poblema je stvarno veliki debilizam! Uprava nam je svjesna gdje najvise skripi a nadam se i da je Gaal isto tako svjestan.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 29 srp 2010, 11:51

Speedy napisao:Ma to su idiotarije, pa nismo mi Real da samo napadace kupujemo! :neee: Cuj kupiti Dzeku a obrana nam trula da ne moze trulija biti! Investirati u napad gdje nemamo poblema je stvarno veliki debilizam! Uprava nam je svjesna gdje najvise skripi a nadam se i da je Gaal isto tako svjestan.

U ovom slučaju mi ne kupujemo Čeku već ga mijenjamo za dva igrača koja su višak.

Mi nismo poznati po tome da trgujemo igračima kao s krumpirima tako da sumnjam da će se ovo desit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 29 srp 2010, 19:31

Ja mislim da se radi na nekom SPEK transferu u odbrani, a da je ova prica sa Dzekom samo zamazivanje ociju javnosti i skretanje price sa onog pravog....tako da se pregovori sa XY igracima i klubovima mogu voditi u miru i bez pompe...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 30 srp 2010, 15:33

13.56 Clock: Recently there were rumors that the Bavarians will be interested in Sami Khedira Mark van Bommel as a successor. This is with Khediras move to Real now off the table. Perhaps the FCB remains the same in London: According to the "image" observed the Master Christian Träsch. The 22-year-old to come, if at the end of the season expiring contract with Van Bommel will not be renewed.

Christian Träsch kandidat za zamjenu Bommela kad ode
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 01 kol 2010, 13:10

CroCHEF napisao:
Christian Träsch kandidat za zamjenu Bommela kad ode

kristijan trash :) voll die Ente ;)

nisam dugo bio na forumu pa da i ja malo iskomentiram

Đeko? ko god kaže da se ne bi uklopio nema pojma! taj bi se uklopio di god zaigrao!
Đeko u Bayern? dogodine 50%, ove godine 0%.....
Đeko - Gomez & Tymo? :lol:
Clichy? pa nako... :? špekulacija... što se tiče njega kao igrača, nije sigurno loš igrač, ali bi klub koji ga želi dovesti trebao platiti sulude novce...

a da, ne vjerujem ja baš ni van gaalu ni nerlingeru kada tvrde da nikog više nećemo dovesti.... sačekat ćemo 01.09. pa ćemo prokomentirati ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 01 kol 2010, 17:17

nedo Bog....dati Gomeza i Tymoschukija...za Čeku....otići ću pravo u Minken i napravit dar - mar u upravi... :D ...nego što se tiče dolazaka...nebi bilo loše zakaparit Ozila za dogodinu.... :mrgreen: ,kad nam je Diego utekao,ovaj ne smije....jesi čuo Hoeness... :mrgreen:

nego što mi se šuška sa Van der Wielom...ne bi bilo loše ponovno spojit Lahm-Bastian-Ribery...i s druge strane....Wiel-MvB-Robben....ja sam za.....ajmo Ulli dopeljaj klinju.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Red passion » 01 kol 2010, 21:39

Baš sam gledao ovaj dvd sa Bundesligom 2010/11. i posebice Marija Gomeza... Do 24. kola u prvenstvu se za njega čulo i vidjelo, nakon čega su izostali golovi u pokojoj utakmici i ozljeda je stigla i tu je njegov učinak osim 1-2 gola u 2010. A ono ostalo sve u jesenskom dijelu sezone je ostvario. I bome nije loš bio toliko(barem meni), ali u drugom dijelu je izostao učinak iz prvog, što bi sigurno jednako nastavio i zabio barem preko 20 golova ako ne min. 25 u svim natjecanjima. Ovako nema mjesto u momčadi, drugi sad sustav bi trebali igrati... Šteta... Mislim da on to može, ali i mora igrati od početka jer se vidi da su golovi najviše padali kada je išao od 1. minute.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 kol 2010, 16:06

FCB_general napisao:Mislim da on to može, ali i mora igrati od početka jer se vidi da su golovi najviše padali kada je išao od 1. minute.

to je opće poznato da je on takav igrač, ko izgubljen kad uđe u igru i srlja i srlja i srlja... ( uz to je i nesnalažljiv, predvidljiv, nedostatak ciganluka; nadam se da kužite o čemu pričam... ;) ), što i nije neka odlika, dapače, to daje svima do znanja da ti mnogo treba da profunkcioniraš, a to ne ide u Bayernu, ovdje kad dobiješ i minimalnu šansu ima da je iskoristiš!

Gomez se treba ugledati na Olića koji ima jednaki tehnički deficit , ali je 10 puta bolji igrač od tog klipana!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 kol 2010, 21:40

cruz napisao:
FCB_general napisao:Mislim da on to može, ali i mora igrati od početka jer se vidi da su golovi najviše padali kada je išao od 1. minute.

to je opće poznato da je on takav igrač, ko izgubljen kad uđe u igru i srlja i srlja i srlja... ( uz to je i nesnalažljiv, predvidljiv, nedostatak ciganluka; nadam se da kužite o čemu pričam... ;) ), što i nije neka odlika, dapače, to daje svima do znanja da ti mnogo treba da profunkcioniraš, a to ne ide u Bayernu, ovdje kad dobiješ i minimalnu šansu ima da je iskoristiš!

Gomez se treba ugledati na Olića koji ima jednaki tehnički deficit , ali je 10 puta bolji igrač od tog klipana!

Zbog toga neki igrači se jednostavno ne smjeli dovoditi u klub, a da se to pritom ne uzima u obzir. Sjetimo se samo Podolskog i situacije u Elfu i Bayernu... A bilo ih je i još, samo mi trenutno ne padaju na pamet.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 kol 2010, 19:28

Gomez je idealan za sistem 442 to je i dokazao dok je trpao s Olićem u tom sistemu čim je Gaal to promjenio ovaj je propal...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva