Wie der "Kicker" berichtet, könnte es zu einer großen Tauschaktion zwischen dem VfL Wolfsburg und dem FC Bayern kommen. Wie in den letzten Tagen immer wieder gemeldet, denken die Wölfe gar nicht daran, Edin Dzeko zu verkaufen. Daher könnten die Bayern bereit sein, dem Ligakonkurrenten ein äußerst lukratives Angebot zu unterbreiten. So sollen die bisher glücklosen Anatolij Tymoschtschuk und Mario Gomez im Tausch für Edin Dzeko zu den Niedersachen wechseln. Das gute Verhältnis zwischen Uli und Dieter Hoeneß könnte den entscheidenden Ausschlag bei diesem Geschäft geben, spekuliert der "Kicker" weiter.

Cuj kupiti Dzeku a obrana nam trula da ne moze trulija biti! Investirati u napad gdje nemamo poblema je stvarno veliki debilizam! Uprava nam je svjesna gdje najvise skripi a nadam se i da je Gaal isto tako svjestan.
Speedy napisao:Ma to su idiotarije, pa nismo mi Real da samo napadace kupujemo!Cuj kupiti Dzeku a obrana nam trula da ne moze trulija biti! Investirati u napad gdje nemamo poblema je stvarno veliki debilizam! Uprava nam je svjesna gdje najvise skripi a nadam se i da je Gaal isto tako svjestan.

CroCHEF napisao:
Christian Träsch kandidat za zamjenu Bommela kad ode

FCB_general napisao:Mislim da on to može, ali i mora igrati od početka jer se vidi da su golovi najviše padali kada je išao od 1. minute.

cruz napisao:FCB_general napisao:Mislim da on to može, ali i mora igrati od početka jer se vidi da su golovi najviše padali kada je išao od 1. minute.
to je opće poznato da je on takav igrač, ko izgubljen kad uđe u igru i srlja i srlja i srlja... ( uz to je i nesnalažljiv, predvidljiv, nedostatak ciganluka; nadam se da kužite o čemu pričam...), što i nije neka odlika, dapače, to daje svima do znanja da ti mnogo treba da profunkcioniraš, a to ne ide u Bayernu, ovdje kad dobiješ i minimalnu šansu ima da je iskoristiš!
Gomez se treba ugledati na Olića koji ima jednaki tehnički deficit , ali je 10 puta bolji igrač od tog klipana!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju