Speedy napisao:cruz napisao:on je barem za jednu-dvije razine bolji, on je u rangu ronalda, rooneya, ville, torresa, itd...
Brijem da si se ukako u gace dok si ovo pisao!

Ne, Dzeko je bolji za klasu od ovog navednog drustva!

Kada cemo pisati idiotarije onda nek se pise!

haha znači nije u nihovu rangu????

aj dobro, vidit ćemo šta ćeš pisati dogodine...

ti si jedan od onih koji vrednuje igrače po klubu u kojem igra (zašto onda ti jači klubovi dovode igrače iz lošijih klubova??? hah da ih pojačaju da da), ako mene ismijavaš onda nemamo ja i ti šta pričat kolega, malo gledaj nogomet
anton 1983 napisao:cruz napisao:razmišljaš li možda o prošlom ljetnom prijelaznom roku?
da, i njihov je manager Hoeness ....
šta će Đeko idalje u Wolfsburgu?????

ne žikim kaj oćeš reč?
Pa to nije igrač kojeg moreš dovest sam tak. To košta, to ima plaču i može birati
A i nije samo u tom problem. Mi koju god poziciju oćemo pojačati, treba nam bezobrazno puno novaca. Npr. Oćeš beka, golmana, štopera, zadnjeg veznog i recimo Džeku - jel Bayernu 100 milja odsta da se dopelaju na tu poziciju ŠPEK igrači?
u pravu si, ne možemo ga tek tako dovesti;
ali Bayern je odavno u kontaktu s njim/a! ovo ljeto smo mogli iskrcati 2 puta više love nego što Đeko vrijedi (pusti one gluposti od €25mil...) jer smo "dobro uštedili" lani...
a i Hoeness je brat Hoenessu

tako da je to automatski prednost, bez obzira što su to švabe, bez obzira na profesionalizam i godine ove dvojice, to je definitivno plus!
ja sam dobio prije nekoliko mjeseci informaciju insajdersku, kao da je sve dogovoreno sa Đekom i Neuerom...
ne znam sad kolko treba vjerovati tome....jel tako, ali meni se to čini više nego realno!
ali ovo je 120% istinito
Mi koju god poziciju oćemo pojačati, treba nam bezobrazno puno novaca.