FCB_general napisao:ivicaolic napisao:bome 4:3kako je meni tesko gledat utakmice intera jer moram gledat lucia u interu a ne u bayernu
nikad fa necu prezalit!!
po meni tottenham ima super ekipu, treba im samo dovest dobrog trenera, a ne onaj pijančina. i problem je kod njih sto jos nemaju pobjednicki mentalitet, ali imaju potencijala
Inter je završnicu dosta HNLovski odigrao.Dobio 2 jeftina gola u 2 minute što je stvarno neozbiljno, ali dok je skupina u pitanju i 3 boda, neće ih koštati.
Moje mišljenje za Tottenham je da su šarena ekipa, tj. da još nemaju što ti kažeš pobjednički mentalitet, a rekao bi i ekipu. Bale je trenutno njihov najjači igrač uz van der Vaarta. Modrić me razočarava jer s obzirom na ono za što slovi i kakve navodno kvalitete posjeduje, ne bi uopće trebao biti igrač za zamjenu golmana kod crvenog kartona.![]()
No jedno je najsigurnije, i mislim da bi se velika većina mogla složiti sa mnom, a to je da Assou-Ekotto nema šta tražiti u momčadi sa visokim ambicijama. Svaki put kad sam ga imao prilike gledati, a posebice na SP-u protiv Danske kad je Kamerun izgubio 2:1 i on bio krivac za jedan(ako ne i oba gola), razočarao bi i bio najslabija karika. Momak jednostavno nema kvalitetu da igra ni u jednom Tottenhamu, a kamoli nekom većem klubu(čudo ako zaigra).
Mislim da će izboriti u najmanju ruku 3. mjesto i nastavak u EL, iako je još 3 utakmice do kraja i stigne se i proći. U tu momčad se još mora ulagati, posebice kada odapne meni uvijek odlični King na stoperu di uvijek budu problemi. Sve u svemu, Spursi su spasili si obraz i dobro se oporavili u 2. dijelu s igračem manje što je za pohvalu.
Nemoj više da bi mi šta reko i pametovo matere ti, "stručnjak " " koji ostaje bez riječi" . Smiješan si ispao.
Prvo da ti odma kažem ti nisi ni pročitao moj post koji sam napisao na onoj temi. Poredio sam trenutno stanje Tottenhama i Bayerna, i samo sam rekao da se ta ekipa mora respektovati, jer nisu đaba završili 4 u PL. Dali su 3 gola sa igračem manje od 10 minute
width="960"
nikad fa necu prezalit!!